Disclaimer Autonomer.nl

Deze disclaimer is op de inhoud en het gebruik van de website van Autonomer.nl van toepassing, onderdeel van de Auto-VS B.V. Door het gebruik van de site accepteer je deze disclaimer.

Aansprakelijkheid

Autonomer.nl doet haar uiterste best om ervoor te zorgen dat de informatie op de site (inclusief informatie van derden, alle productinformatie die er te vinden is, de beoordelingen en uitkomsten van vergelijkingen) geen fouten bevat. Helaas kunnen wij, en onze leveranciers, dit niet garanderen. Beslissingen die bezoekers nemen op basis van informatie op de site zijn geheel voor eigen rekening en risico. We kunnen niet garanderen dat de website foutloos en ononderbroken functioneert. De informatie op de website wordt aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en bezoekers van de website kunnen geen rechten ontlenen aan de informatie die word aangeboden. Deze informatie kan op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling. Kom jij ergens een fout tegen? Dan zouden we het fijn vinden als je ons daarvan op de hoogte stelt. Stuur je e-mail naar info@autonomer.nl.

Rechten

Autonomer.nl, of de rechthebbende, behoudt alle rechten, waaronder auteurs- en merkrechten en/of andere intellectueel eigendomsrechten, met betrekking tot alles wat op de site staat. Daaronder vallen; Teksten, vergelijkingen, illustraties, grafisch materiaal, (handels)namen, logo’s en merken. Geen van deze rechten gaan over op bezoekers/gebruikers van de site. De site en alles wat erop staat mag alleen worden gebruikt voor niet-commerciële doeleinden. Bezoekers en gebruikers mogen niets van de site overnemen, vermenigvuldigen, verspreiden of op een andere manier ter beschikking stellen aan anderen, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Autonomer.nl. In geen enkel geval zal Autonomer.nl, aandeelhouders Auto-VS B.V., of de leidinggevenden, directeurs, werknemers, aansprakelijk zijn voor schade na gebruik van de producten aangeboden of door gelinkt op deze website, of na het lezen van informatie op deze website, of als gevolg van telefonische consulten.

Wijzigingen

Autonomer.nl mag de informatie op de site, met inbegrip van de tekst van deze disclaimer, altijd wijzigen zonder dit van te voren aan te kondigen. Wij raden dan ook aan om regelmatig na te gaan of de informatie op de site is gewijzigd.