Contact

Wij helpen je graag!

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op.

icon
Bellen 050 - 20 03 066

Op werkdagen tussen 10.00 en 17.00

icon
E-mail info@autonomer.nl

Reactie binnen 24 uur

icon
WhatsApp 050 - 20 03 066

Op werkdagen tussen 10.00 en 17.00 online

De goedkoopste autoverzekering

Wist je dat je gemiddeld €265 kunt besparen op je autoverzekering?

  • Bespaar gemiddeld €265 per jaar
  • 100% onafhankelijk
  • Uitgebreide aanbod van goedkoopste verzekeraars

Vul je gegevens en vind de goedkoopste verzekering

Waarom Autonomer?

service
40.000

40.000 mensen vergeleken
afgelopen maand

Mensen vergeleken
afgelopen maand

service
€265

Bespaar tot €265 per jaar

Bespaar tot
€265 per jaar

service
9.0

Gemiddelde klantwaardering van een 9.0

Gemiddelde
klantwaardering

Klanten aan het woord

Gemiddelde klantwaardering van een 9.0

De goedkoopste autoverzekeringen vergelijken

Besparen op je autoverzekering? Vind online een goedkope autoverzekering en bespaar honderden euro’s per jaar! Verzeker daarom je auto door verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken en stap over naar een verzekeraar met de scherpste premie. Wij bieden je graag een helpende hand door middel van een slimme vergelijkingstool. Op die manier kan je kosten besparen en ga je toch veilig de weg op!

Goedkoop je auto verzekeren, hoe doe je dat?

Iedereen verdient de beste autoverzekering, ook jij. De verzekeringspremie wordt onder andere bepaald door het voertuig dat je rijdt, de dagwaarde van de auto en je persoonlijke voorkeuren. Daarnaast hebben ook je adres en je hoeveelheid schadevrije jaren invloed op je verzekeringspremie. De dekking wettelijke aansprakelijkheid is verplicht en daarnaast is de verzekering uit te breiden met een beperkt of volledig casco dekking. Pechhulp, rechtsbijstand en ook inzittenden zijn extra mee te verzekeren, maar bepalen tegelijkertijd de hoogte van je verzekeringspremie.


Waar let je op bij een goedkope autoverzekering afsluiten?

Ben je niet content met je huidige verzekering of ben je voor je nieuwe wagen of tweedehandsauto op zoek naar een betaalbare autoverzekering? Bespaar op je autoverzekering door de diverse aanbieders met elkaar te vergelijken op verzekeringspremie. Het is belangrijk dat je financiële risico’s zoveel mogelijk afdekt die je niet zelf kan dragen. Verzeker alleen wat je nodig hebt en stem je autoverzekering zoveel mogelijk af op je persoonlijke situatie.

Autoverzekering goedkoopste: check de voorwaarden

Welke autoverzekering de goedkoopste is? Hier kom je achter door de verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. Let op de polisvoorwaarden, want ook die verschillen per verzekeraar. Denk bijvoorbeeld aan het eigen risico dat je betaalt zodra je te maken krijgt met een autoschade. Sommige verzekeraars bieden je de mogelijkheid om dit eigen risico af te kopen, maar wel ben je dan duurder uit qua premie.

Kortom: vergelijken loont en helpt jou in je zoektocht naar goedkoop een auto verzekeren!

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen De goedkoopste autoverzekeringen vergelijken

De goedkoopste autoverzekering is afhankelijk van de dekking en de aanvullende verzekeringen die je kiest. Verder hebben ook je adres en de hoeveelheid schadevrije jaren invloed op je autopremie. Bereken met onze vergelijker jouw toekomstige verzekeringspremie door de verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken.

Als beginnend bestuurder kan je net als andere automobilisten je auto verzekeren. Wel valt de premie voor een beginnend bestuurder vaak hoger uit dan voor ervaren bestuurders. Een beginnend bestuurder loopt statistisch gezien namelijk een hoger risico op het rijden van schade. Autoverzekeringen verschillen behoorlijk in prijs en daarom loont het om ze online te vergelijken en op zoek te gaan naar welke goedkope autoverzekering het beste bij je past.