Contact

Wij helpen je graag!

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op.

icon
Bellen 050 - 20 03 066

Op werkdagen tussen 10.00 en 17.00

icon
E-mail info@autonomer.nl

Reactie binnen 24 uur

icon
WhatsApp 050 - 20 03 066

Op werkdagen tussen 10.00 en 17.00 online

Wij kopen auto's

Ontvang een vrijblijvend bod op jouw auto

  • Wij kopen alle auto's
  • Inclusief ophaalservice
  • Binnen 48 uur een gegarandeerde prijs

Vraag direct een bod aan

Lees meer over onze werkwijze.

Waarom Autonomer?

service
40.000

40.000 mensen vergeleken
afgelopen maand

Mensen vergeleken
afgelopen maand

service
€5.500

Bespaar tot €500 per jaar

Ontvang het
hoogste bod

service
9.0

Gemiddelde klantwaardering van een 9.0

Gemiddelde
klantwaardering

Klanten aan het woord

Gemiddelde klantwaardering van een 9.0

Wij kopen auto’s!

Wil jij je auto verkopen, maar heb je geen zin om hier veel rompslomp bij te hebben? Wil jij een eerlijk bod voor je auto, van een gerenommeerd autobedrijf? Bij Autonomer kopen wij auto’s en zorgen we ervoor dat jij een gegarandeerd, eerlijk bod krijgt. Hoe dit precies in zijn werk gaat? Dat leggen we graag aan je uit!

Wij kopen automatisch geschakelde auto's

Een goed bod op je auto

Iedereen die een auto wil verkopen, wil hier natuurlijk een goed bod op krijgen. Wij kopen auto’s en kunnen je hierbij helpen. Het is namelijk niet makkelijk om een autoservice te vinden die een bod doet die op jouw wensen aansluit. Bij Autonomer willen wij dit zo eenvoudig mogelijk voor je maken. We werken samen met een groot aantal auto opkopers. Dit werkt eigenlijk heel eenvoudig.

Een eerlijk bod op je auto

We laten jouw auto, met alle bijbehorende gegevens, nu zien aan onze partners. Dit zijn allemaal gerenommeerde autobedrijven die altijd op zoek zijn naar nieuwe auto’s om in te kopen en weer door te verkopen. Zij hebben nu de mogelijkheid om een bod uit te brengen op jouw auto. Het hoogste bod wordt dan door ons naar jou doorgestuurd. Je krijgt dit bod binnen op het e-mailadres dat jij aan ons hebt doorgegeven. Jij hebt dan 48 uur de tijd om dit bod te accepteren of af te wijzen. Ben jij het eens met dit bod? Je krijgt dan van ons een verkoopcontract, waarbij jij en de aankoper met elkaar in contact worden gebracht. Jullie maken dan een afspraak voor een datum waarop de auto bij jou wordt opgehaald.

De overdracht van de auto

Op de dag dat de afnemer bij je langskomt om de auto op te halen, wordt ook de overdracht geregeld. De afnemer zal dan goed checken of alles aan de auto precies zo is als jij had aangegeven. Is alles naar wens, dan wordt het bedrag voor je auto direct aan je overgeschreven. Let wel dat, mocht alles niet naar wens zijn, onze partner het recht heeft om het bod te verlagen. Je mag dit bod accepteren of afwijzen. Indien alles naar wens is, krijg jij de vrijwaring van onze partner en is de overdracht geregeld. Jij hebt nu je auto voor een goed bedrag verkocht aan een betrouwbare partner.

Wij kopen auto’s op een eerlijke manier

Wij hebben ons systeem in werking gezet om het jou mogelijk te maken je auto op een eerlijke manier, tegen een eerlijke prijs te verkopen. We kopen alle auto’s, je kunt bij ons dus ook je defecte auto verkopen. Hierbij nemen we ook veel werk uit handen. Je hoeft niet zelf je auto op een website neer te zetten en biedingen te krijgen. Alle stappen in het proces komen bij ons voor onze rekening. Zo kan jij op een zeer ontspannen manier je auto verkopen en hier een goede prijs voor krijgen. Mocht je hier verdere vragen over hebben, dan mag je altijd even contact met ons opnemen. We helpen je graag verder!

Fiat 500L

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen Wij kopen auto’s!

Het verkopen van een auto gaat heel eenvoudig via onze website. Om te beginnen vul je op onze website het kenteken van je auto in. Hiermee gaat het taxatieproces van start. We willen graag dat jij de vragen dan zo eerlijk mogelijk beantwoordt. We vragen je of je hierbij zoveel mogelijk kenmerken van je auto aan ons kan doorgeven. Voeg hier meteen ook een aantal foto's van zowel het interieur als het exterieur van de auto toe. Activeer de taxatie aanvraag en wij gaan hiermee aan de slag voor je.

Het verkopen van jouw auto via onze dienst is geheel gratis. Je hoeft er dan ook niet bang voor te zijn dat je na afloop van het verkopen van je auto nog een rekening gepresenteerd krijgt.

We werken samen met gerenommeerde, gecertificeerde autobedrijven. Je mag er zodoende op vertrouwen dat elk bod dat door een van onze partners op jouw auto wordt gedaan ook daadwerkelijk uitbetaald wordt als jij met dit bod akkoord gaat.

Vind jij het bod dat op je auto gedaan wordt te laag? Dan heb je altijd het recht om dit weer af te wijzen. Er kan dan een nieuw bod gedaan worden.

Jazeker, je moet er dan alleen wel op rekenen dat de biedingen die worden gedaan hier ook op zijn aangepast.