Contact

Wij helpen je graag!

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op.

icon
Bellen 050 - 20 03 066

Op werkdagen tussen 10.00 en 17.00

icon
E-mail info@autonomer.nl

Reactie binnen 24 uur

icon
WhatsApp 050 - 20 03 066

Op werkdagen tussen 10.00 en 17.00 online

Sloopauto verkopen?

Ontvang een vrijblijvend bod op jouw sloopauto

  • 100% Gratis en vrijblijvend
  • Sloopauto wordt thuis opgehaald
  • Binnen 48 uur een gegarandeerde prijs

Vraag een prijs op:

Lees meer over onze werkwijze.

Waarom Autonomer?

service
40.000

40.000 mensen vergeleken
afgelopen maand

Mensen vergeleken
afgelopen maand

service
€5.500

Bespaar tot €500 per jaar

Ontvang het
hoogste bod

service
9.0

Gemiddelde klantwaardering van een 9.0

Gemiddelde
klantwaardering

Klanten aan het woord

Gemiddelde klantwaardering van een 9.0

Sloopauto verkopen

De meeste mensen brengen hun sloopauto meteen naar de sloop. Wist je dat je je kapotte auto ook op een andere manier tegen een interessante prijs kan verkopen? Autonomer geeft je, volledig gratis, een vrijblijvende waardeopgave van je sloopwagen. Je kan deze waardebepaling online uitvoeren en we bieden ook een ophaalservice aan. Een sloopauto verkopen bij Autonomer is de ideale manier om het meeste uit je auto te halen!

Sloopauto verkopen via Autonomer

Een sloopauto verkopen bij Autonomer is ontzettend eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen, is een bod aanvragen. Dit doe je door alle nodige informatie over je sloopauto aan ons door te geven. We beschikken over een handig formulier waarin je vragen over de kilometerstand, de schade en de staat beantwoordt. Vervolgens gaan we op zoek naar geïnteresseerde kopers en zetten we de diverse aanbiedingen voor je op een rij. Het hoogste bod sturen we meteen naar je door. Zodra je akkoord gaat met het bod en denkt zo wil ik mijn auto verkopen, dan neemt de potentiële klant contact met je op om een afspraak te maken.

Autonomer: de ideale partner om je auto te verkopen

Autonomer is een bekende vergelijkingssite. Op ons platform kan je private lease, autoverzekeringen en auto-abonnementen vergelijken. We werken met alle bekende leasemaatschappijen samen en we vergelijken het aanbod grondig. Dit is ook meteen de reden waarom je bij ons de scherpste deals terugvindt.

Naast het vergelijken van lease- en huurprijzen, kan je ook bij ons terecht voor het verkopen van een (sloop)wagen. Al onze klanten zijn gerenommeerde autobedrijven, zodat we zeker een interessant en correct bod kunnen aanbieden. Bovendien is onze service volledig gratis en bieden we een complete dienstverlening aan!

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen Sloopauto verkopen

Een sloopauto is een beschadigde wagen waarvan de reparatiekosten hoger zijn dan de dagwaarde. Het heeft in dit geval geen zin om de auto volledig te herstellen en de auto is rijp voor de sloop.

Er zijn heel wat bedrijven die op zoek zijn naar sloopauto’s. Er zijn namelijk diverse onderdelen van sloopauto’s die toch nog bruikbaar zijn. Na het demonteren bieden bepaalde bedrijven deze onderdelen weer aan automobilisten met een beschadigde wagen aan.

Je schakelt het beste een auto inkoop platform zoals Autonomer in. We hebben ervaring in het verkopen van sloopauto's en we staan in rechtstreeks contact met bekende autobedrijven. Dankzij ons uitgebreid netwerk kunnen we verschillende offertes met elkaar vergelijken, zodat jij enkel het beste bod ontvangt!

Bij een sloopauto denk je waarschijnlijk meteen aan een autosloperij. Het is echter vermoeiend om de diverse sloperijen te contacteren om het beste bod binnen te halen. Je er in dit geval voor kiezen om je sloopwagen aan een gespecialiseerd bedrijf zoals Autonomer te verkopen. Via ons platform krijg je namelijk altijd de beste prijs aangeboden. Zodra ze je de details van je sloopwagen ontvangen hebben, nemen onze medewerkers contact op met diverse autobedrijven. We vergelijken de verschillende aanbiedingen en we sturen je het hoogste bod meteen toe. Door je sloopauto aan Autonomer toe te vertrouwen, weet je zeker dat je je wagen snel en tegen de scherpste prijs zal verkopen!

Een auto is een sloopauto wanneer het repareren ervan niet meer rendabel is en of de onderdelen los meer waard zijn. In deze situaties kan er sprake zijn van een sloopauto:

  • Als je je wagen niet meer kan herstellen
  • Als de reparatiekosten hoger zijn dan de dagwaarde van de auto
  • Als je de wagen niet tegen een eerlijke prijs kan verkopen
  • Als de APK je wagen afkeurt
  • Als je wagen niet meer rijdt