Marktplaats Auto

Geen reviews

Misschien wel de meest gebruikte manier om auto`s te verkopen in Nederland, is et verkopen via Marktplaats.nl Auto’s. Maandelijks komen 1 miljoen potentiële autokopers op Marktplaats.nl Auto, mede daarom een zeer interessante plek om je auto te verkopen!

Werkwijze

Het verkopen van jouw auto via marktplaats is relatief simpel. Je maakt een advertentie aan en beschrijft de auto zo uitvoerig mogelijk, geïnteresseerden kunnen vervolgens reageren op de auto. Als iemand reageert of een bod doet, ontvang je een e-mail via Marktplaats. Wanneer je overeenstemming bereikt over de prijs dan kan je een afspraak maken en de auto op een postkantoor overschrijven.

Helaas is het verkopen van je auto via Marktplaats niet meer gratis. Je adverteert vanaf €12,50. Voor dit bedrag heb je een week een advertentie. Het is ook mogelijk om langer te adverteren. Twee weken kost €17,50 en vier weken kost €25,00. Wanneer het tot een verkoop komt zijn hier geen extra kosten aan verbonden.

Uw auto particulier verkopen:

Marktplaats Auto uitgelicht

Bij geduld een mooie prijs
+/- 200.000 Occasions
Onbekenden aan de deur
Kan lang duren
Advertentiekosten

Ervaringen Marktplaats Auto

 

Er zijn nog geen bezoekers die een ervaring met Marktplaats Auto hebben toegevoegd. Heeft u een positieve of negatieve ervaringen? Vul deze hieronder toe: