AutoScout24 staat op plek 2 in de categorie occasion portals. Bekijk de beste occasion portals.

AutoScout24

4 (1 review)

Als je een auto particulier wilt verkopen, is AutoScout24 een goede optie. Maandelijks bezoeken 1,5 miljoen geïnteresseerde autokopers de website.

Over het algemeen staan op AutoScout24 jongere auto’s met een hogere waarde. Heb je een auto die in dit segment valt, dan loont het zeker om deze op AutoScout24 toe te voegen.

Werkwijze

Het toevoegen van een auto advertentie op Autoscout24.nl gaat snel en eenvoudig. Je kunt maximaal één gratis advertentie plaatsen. Op de website klikt je op Verkopen > Occasion. Vervolgens word je om een kenteken gevraagd. Bij het toevoegen van de advertentie is het verplicht om foto’s te uploaden.

Nadat je de auto heeft toegevoegd kunt je in de “Mijn AutoScout24” omgeving uw advertentie aanpassen, een andere auto aanbieden of een zoekopdracht opslaan. Je krijgt hier ook inzicht in de prestaties van de auto op website.

Auto particulier verkopen? Vergelijk alle opties:

Vind het beste bedrijf voor jouw auto:
Alle sites in één overzicht
Een advies op maat!
Vergelijk alle occasion portals

AutoScout24 uitgelicht

Gratis adverteren
Grootste in Europa
+/- 250.000 Occasions
Zelf onderhandelen

AutoScout24 in het nieuws

Ervaringen AutoScout24

 

Er is 1 mede autoverkoper die zijn ervaring met AutoScout24 heeft gedeeld. Hij of zij gaf 4 van de 5 sterren. Hieronder lees je de beoordeling. Heb je jouw auto al eens verkocht via AutoScout24? Help dan anderen door je ervaring te delen.

 
B
Ben
24-11-2019

Review website

Na het plaatsen van de advertentie binnen een paar dagen veel reactie. Makkelijke manier om je auto te verkopen.