Contact

Wij helpen je graag!

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op.

icon
Bellen 050 - 20 03 066

Op werkdagen tussen 10.00 en 17.00

icon
E-mail info@autonomer.nl

Reactie binnen 24 uur

icon
WhatsApp 050 - 20 03 066

Op werkdagen tussen 10.00 en 17.00 online

Ik wil mijn auto verkopen

Gemakkelijk je auto verkopen via Autonomer

  • Geheel vrijblijvend en 100% gratis
  • Ophaalservice aan huis
  • Binnen 48 uur een bod

Vraag een gratis bod aan:

Lees meer over onze werkwijze.

Waarom Autonomer?

service
40.000

40.000 mensen vergeleken
afgelopen maand

Mensen vergeleken
afgelopen maand

service
€5.500

Bespaar tot €500 per jaar

Ontvang het
hoogste bod

service
9.0

Gemiddelde klantwaardering van een 9.0

Gemiddelde
klantwaardering

Klanten aan het woord

Gemiddelde klantwaardering van een 9.0

Mijn auto verkopen

Mijn auto verkopen? Dit is niet altijd even eenvoudig. Hoe weet je dat je een goede prijs krijgt voor je auto? Hoe zorg je ervoor dat het voertuig niet een jaar voor je deur geparkeerd staat voor je het van de hand kunt doen? Dit zijn logische vragen die je jezelf misschien stelt. Gelukkig hoeft het niet moeilijk te zijn om je auto kwijt te raken. Sterker nog, het is heel makkelijk met de hulp van Autonomer. Wij zorgen ervoor dat jij binnen een korte tijd een bod krijgt op je auto.

Mijn Hyundai i10 verkopen via Autonomer

Wie is Autonomer?

Wij zijn een automotive vergelijker. Bij ons kun je terecht voor auto-abonnementen, private lease en het vergelijken van autoverzekeringen. Wij bieden echter ook een verkoopservice aan. Dus ook als je denkt “ik wil mijn auto verkopen”, kunnen wij je helpen. Auto-eigenaren die gebruikmaken van deze service kunnen op een eenvoudige wijze hun auto verkopen.

Meer over onze verkoopservice

Vraag bij ons een bod aan en wij gaan op zoek naar de hoogste bieder. Wanneer je je auto bij ons wilt verkopen, hoef je slechts enkele vragen te beantwoorden over je auto. Denk daarbij aan vragen over de staat van het voertuig, eventuele schades en de kilometerstand. Nu wij meer over jouw wagen weten, bieden wij je auto aan aan autobedrijven. Het hoogste bod sturen we naar jou door. Wil je het bod aannemen? Dan geven wij jouw gegevens door aan de koper, zodat het bedrijf een afspraak met je kan maken.

Ik wil mijn auto verkopen via de Autonomer verkoopservice?

Wanneer je gebruikmaakt van de Autonomer verkoopservice geniet je van veel verschillende voordelen. De drie grootste voordelen zijn:

  • Het bod is vrijblijvend
  • Onze service is gratis
  • Wij werken met gerenommeerde autobedrijven samen

Bovendien bieden wij een auto-ophaalservice aan en wij zorgen ervoor dat jij ons bod ontvangt binnen 48 uur. Ons bod is bovendien gegarandeerd, zolang jouw auto in de aangegeven staat is.

Wat voor soort auto’s worden verkocht met onze verkoopservice?

Wat voor merk of model auto je ook hebt, wij helpen je graag met de verkoop ervan. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je je auto wilt verkopen. Misschien stap je over op een private lease of wil je graag een nieuwe auto kopen. Het kan ook zijn dat je de auto van een nabestaande verkoopt. Wat de reden ook is. Wij kopen auto’s en helpen je graag verder, in welke situatie je ook zit. Zelfs auto’s die niet door de APK komen, komen in aanmerking voor onze service.

Geniet van de verkoopservice van Autonomer

Hoewel een auto verkopen niet altijd makkelijk is, hoeft het ook niet moeilijk te zijn. Mijn auto verkopen is bij Autonomer zeer eenvoudig. Wij nemen jou de zorgen uit handen door naar een betrouwbare koper te zoeken. Wij sturen het hoogste bod naar jou door en het is aan jou of je deze wilt aannemen of niet. Wil jij gebruikmaken van onze vrijblijvende service? Vraag een bod aan en wij gaan op zoek naar de hoogste bieder!

Mijn auto verkopen - Dahboard

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen Mijn auto verkopen

Dat hangt van je persoonlijke situate af. Als je het onderste uit de kan wilt halen, kan het lonen om de auto particulier te verkopen via sites als Marktplaats. Dit vergt wel geduld en je zult zelf moeten onderhandelen. Als je een nieuwe auto koopt kan je de auto ook inruilen. Je kunt er ook voor kiezen om een bod aan te vragen via Autonomer. Dit is gratis en vrijblijvend. Vaak kunnen we meer bieden dan een gemiddelde inruilprijs en het voordeel is dat de auto thuis wordt opgehaald.

Dit kan al binnen een aantal dagen geregeld zijn. Bij onze inkoopservice ontvangt je het bod binnen 48 uur.

Dat hangt af van de inruilprijs. Ons advies is om deze prijs te vergelijken met ons bod. Het is natuurlijk gemakkelijk om de auto in te ruilen maar als je veel meer voor de auto kunt ontvangen als je deze los verkoopt, is dat zeker de moeite waard.

Om je auto te verkopen heb je een kentekencard nodig met de bijbehorende brief met overschrijvingscodes. Als je deze niet meer hebt kan je deze gemakkelijk via het RDW aanvragen.