Contact

Wij helpen je graag!

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op.

icon
Bellen 050 - 20 03 066

Op werkdagen tussen 10.00 en 17.00

icon
E-mail info@autonomer.nl

Reactie binnen 24 uur

icon
WhatsApp 050 - 20 03 066

Op werkdagen tussen 10.00 en 17.00 online

Je kapotte auto verkopen?

Ontvang een vrijblijvend bod op defecte en kapotte auto's

  • 100% Gratis en vrijblijvend
  • Rijdt de auto niet? Gebruik onze ophaalservice
  • Binnen 48 uur een gegarandeerde prijs

Vraag een bod aan:

Lees meer over onze werkwijze.

Waarom Autonomer?

service
40.000

40.000 mensen vergeleken
afgelopen maand

Mensen vergeleken
afgelopen maand

service
€5.500

Bespaar tot €500 per jaar

Ontvang het
hoogste bod

service
9.0

Gemiddelde klantwaardering van een 9.0

Gemiddelde
klantwaardering

Klanten aan het woord

Gemiddelde klantwaardering van een 9.0

Kapotte auto verkopen

Heb jij een auto die niet meer functioneert en die je graag wil verkopen? Waarschijnlijk zit je er dan niet op te wachten om zelf je auto op Marktplaats of een andere verkoopsite te moeten zetten. Dat kost veel tijd, waarbij je altijd maar moet afwachten of de mensen die een bod doen ook daadwerkelijk je auto willen kopen. Om het je makkelijker te maken jouw auto te verkopen, hebben wij de Autonomer inkoop service ontwikkeld. Wij bieden je hiermee een dienst aan, waarbij wij zorgen dat jij gegarandeerd een goed bod op je kapotte (sloopauto) auto krijgt.

Kapotte Renault Twingo verkopen

Gratis je auto verkopen met Autonomer

Spreekt het idee je wel aan om je auto te laten verkopen via onze dienst? Een dienst die gratis is en waarbij je binnen 48 uur een gegarandeerd bod krijgt? We adviseren je om gelijk even te kijken bij de uitgebreide informatie op onze website. Hier lees je meer over hoe het verkopen van je defecte auto via Autonomer precies in zijn werking gaat. In slechts een handvol eenvoudige stappen krijg jij een gegarandeerd bod.

6 redenen om te kiezen voor Autonomer

Er zijn 6 goede redenen om te kiezen je kapotte auto te verkopen via Autonomer:

  • De service die wij aanbieden is geheel gratis.
  • Elk bod dat je ontvangt is vrijblijvend.
  • Ook om sloopauto’s te verkopen
  • Het bod dat wordt gedaan is gegarandeerd. Let er daarbij wel op dat de auto dan geheel conform de opgave moet zijn.
  • Je hoeft de auto niet weg te brengen, deze wordt door ons opgehaald.
  • Je ontvangt het hoogste bod op je auto binnen 48 uur.
  • Autonomer werkt samen met de beste, meest gerenommeerde inkoopbedrijven.

Je auto veilig en vertrouwd verkopen

Wil jij je kapotte auto verkopen? Er zijn dan altijd meerdere redenen te bedenken waarom je dit zou doen. De meest voor de hand liggende is natuurlijk dat de auto kapot is en dat jij het niet ziet zitten om hier nog geld aan uit te geven. Of misschien stap je over naar een private lease en heb je geen eigen auto meer nodig. Het kan ook dat de auto van een familielid is geweest dat overleden is, of dat geen auto meer mag rijden. Een andere goede reden is dat de APK is verlopen en dat je deze niet meer wil verlengen. Wil jij om een van deze redenen, of een andere, van je auto af? Zie je het niet zitten om deze op Marktplaats te zetten en alle bijbehorende rompslomp te moeten ondergaan? Autonomer is dan de perfecte keuze voor jou. Benieuwd naar onze service? Je mag altijd met ons bellen of mailen om je vragen aan ons te stellen.

Defect raammechanism

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen Kapotte auto verkopen

Het is heel eenvoudig om je auto te verkopen met Autonomer. Je begint er op onze website mee om het kenteken van je auto in te voeren. Aan de hand hiervan krijg je een aantal vragen van ons systeem. Vul deze vragen naar waarheid in en upload daarnaast ook een aantal duidelijke foto's van je auto. Het gaat hier om foto's van zowel de buitenkant als de binnenkant. Aangezien het hier gaat om een kapotte auto, willen we graag ook in enig detail van je horen wat er precies aan je auto scheelt. Deze informatie spelen wij door aan de autobedrijven waar wij mee samenwerken. Deze bedrijven mogen dan een bod doen op jouw auto. Het hoogste bod dat er op jouw auto is gedaan spelen we dan weer door aan jou. Ga je hiermee akkoord? Dan brengen we je in contact met de geïnteresseerde partij. Deze handelt samen met jou de verkoop verder voor je af. Vind je het bod niet goed? Ook geen probleem! Geef dit aan en wellicht wordt er dan nog een beter bod op je auto gedaan.

Een auto verkopen via Autonomer is altijd geheel gratis. Ongeacht het bedrag dat je voor je auto krijgt betaal je hier geen kosten voor.

Nee, dat is niet nodig. De auto wordt altijd bij jou thuis, of op je werk, opgehaald door het autobedrijf dat de auto van je overneemt.

Wij werken samen met een groot aantal betrouwbare opkopers van auto's. Dit zijn bedrijven die altijd op zoek zijn naar mooie auto's om in te kopen.

Dit varieert en hangt af van de afspraken die je maakt met het betrokken autobedrijf. Als zij bij je langskomen om de auto op te halen en deze goedkeuren, maken ze ook gelijk het bedrag over. Dit staat dan in de regel direct op je rekening.