ANWB Koerslijst

Geen reviews

De ANWB Koerslijst, je hebt er vast wel eens van gehoord. Als je benieuwd bent naar een schatting van de dagwaarde van een auto kan je de ANWB Koerslijst raadplegen. De lijst geeft richtlijnen van de waarde van auto’s. Er wordt onderscheid gemaakt tussen verschillende soorten waardes zoals een inruilprijs, verkoopprijs, handelsprijs, et cetera.

Een indicatie

De prijzen uit de ANWB koerslijst zijn gebaseerd op het merk, type, bouwjaar/-maand, de kilometerstand en de motor. De echte waarde is natuurlijk ook afhankelijk van de staat van de auto. Heeft de auto bijvoorbeeld schades? En hoe is de auto onderhouden?

Werkwijze

Je kunt een dagwaarde indicatie opvragen op basis van kenteken en/of op basis van merk, type en bouwjaar. Als je naar de website van de ANWB gaat wordt je via 4 stappen om deze informatie gevraagd. Zorg er voor dat je de juiste uitvoering van de auto weet, want dit kan veel invloed hebben op de prijs. Na het doorlopen van de stappen krijg je een indicatie van de dagwaarde.

ANWB Koerslijst uitgelicht

Meerdere prijzen en toelichting
Een mooie richtlijn
Schades en defecten niet meegenomen
Een indicatie, geen garantie

ANWB Koerslijst in het nieuws

11 februari 2019 - 3 manieren om de waarde van je auto te bepalen (Bron: Businessinsider.nl)

Ervaringen ANWB Koerslijst

 

Er zijn mede klanten die hun ervaring met ANWB Koerslijst hebben gedeeld. Gemiddeld gaven ze van de 5 sterren. Hieronder lees je de beoordelingen. Heb jij een ervaring met ANWB Koerslijst? Help dan anderen door je ervaring te delen.