Contact

Wij helpen je graag!

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op.

icon
Bellen 050 - 20 03 066

Op werkdagen tussen 10.00 en 17.00

icon
E-mail info@autonomer.nl

Reactie binnen 24 uur

icon
WhatsApp 050 - 20 03 066

Op werkdagen tussen 10.00 en 17.00 online

Op zoek naar auto opkopers?

Ontvang het hoogste bod van diverse opkopers

 • Geheel vrijblijvend en 100% gratis
 • Ophaalservice aan huis
 • Binnen 48 uur een bod

Vraag een gratis bod aan:

Lees meer over onze werkwijze.

Waarom Autonomer?

service
40.000

40.000 mensen vergeleken
afgelopen maand

Mensen vergeleken
afgelopen maand

service
€5.500

Bespaar tot €500 per jaar

Ontvang het
hoogste bod

service
9.0

Gemiddelde klantwaardering van een 9.0

Gemiddelde
klantwaardering

Klanten aan het woord

Gemiddelde klantwaardering van een 9.0

Auto opkopers vergelijken

Er zijn zat goede redenen om je auto te verkopen. Het kan echter zijn dat je tegen de verkoop opziet. Soms is het immers moeilijk een koper te vinden die je een mooie prijs biedt. Maak jij je zorgen om het hele verkoopproces? Autonomer neemt je graag de zorgen uit handen. Wij helpen je namelijk om een koper te vinden. Benieuwd naar onze opkoopservice? Wij vertellen je meer.

Volvo XC60 verkocht via Autonomer opkopers

Wie zijn wij?

Wij zijn Autonomer en we staan bekend om verschillende services. We zijn een automotive vergelijker die je helpt met het vergelijken van onder andere autoverzekering en auto-abonnementen. Daarnaast zijn wij auto opkopers. Wij zijn de bemiddelaar die ervoor zorgt dat jij snel van je auto afkomt tegen het hoogste bod.

Hoe werkt onze auto opkopers service?

Je auto verkopen? Dat doe je heel eenvoudig met de hulp van Autonomer. Vraag allereerst een bod aan. Hiervoor beantwoord je een aantal vragen aangaande de staat van de auto, de kilometerstand en eventuele schade. Zodra wij de nodige informatie ontvangen hebben, gaan wij voor jou op zoek naar een autobedrijf dat interesse heeft in jouw wagen. Wordt er meerdere keren op jouw auto geboden? Dan geven wij het hoogste bod aan jou door. Indien je met dit bod akkoord gaat, zorgen wij ervoor dat het autobedrijf contact met jou opneemt, zodat jullie een afspraak kunnen maken.

De voordelen van onze service

Waarom zou je ons benaderen als je hulp wilt met het verkopen van je auto? Wij bieden je verschillende voordelen die het verkopen van je auto een makkelijk proces maken. De grootste voordelen zijn:

 • Wij bieden onze auto inkoop service gratis aan.
 • Een bod is vrijblijvend – jij houdt de touwtjes in handen.
 • We bieden een auto-ophaalservice aan.

Autonomer contacteert enkel gerenommeerde autobedrijven voor soepele verkoopprocessen. Bovendien is een bod altijd gegarandeerd, zolang je auto in de eerder aangegeven staat is.

Waarom gebruikmaken van onze auto opkopers service?

Veel mensen voor jou hebben gebruikgemaakt van onze auto-opkoopservice. Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom auto-eigenaren hun auto graag willen verkopen. De een stapt misschien van een eigen auto over op een private lease. De ander heeft een auto die niet meer door de APK komt. Of je nu je auto wilt verkopen omdat het van een nabestaande is, omdat het je tweede of derde auto is die je niet meer nodig hebt of omdat je niet meer mag rijden, wij helpen je graag verder met onze opkoopservice voor auto’s. Wij maken het verkopen van jouw auto een makkelijk proces. Jij hoeft je nergens meer zorgen over te maken.

Neem contact op met Autonomer

Ben jij enthousiast geworden van de opkoopservice voor auto’s die Autonomer aanbiedt? Voel je vrij contact op te nemen. Laat ons weten wat we voor jou mogen betekenen. Zodra je een bod hebt aangevraagd, gaan wij voor jou op zoek naar een koper. Zo eenvoudig is het!

Panoramadak

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen Auto opkopers vergelijken

De autonomer verkoop service is gratis en vrijblijvend, lees hier meer over onze werkwijze.

De Autonomer opkoop service is een betrouwbare en professionele dienst waarmee je snel en gemakkelijk je auto kunt verkopen. We begrijpen dat het verkopen van een auto soms een complex en tijdrovend proces kan zijn, daarom streven we ernaar om dit proces eenvoudig en zorgeloos te maken.

Er zijn heel veel redenen om voor ons te kiezen, maar in het kort zijn dit de voordelen:

 • Gemak en tijdsbesparing;
 • Direct een gratis bod;
 • Geen gedoe;
 • Wij kopen alle auto's;
 • Snelle afhandeling;
 • Ophaalservice aan huis

Autonomer werkt samen met een netwerk van gerenommeerde en betrouwbare autobedrijven en opkopers.

Nee.

Zeker. Wij kopen alle auto's in. Ook auto's met een defect of oude auto's, zelfs sloopauto's.