Wijverkopenuwautowel.nl staat op plek 7 in de categorie auto inkoop sites. Bekijk de beste auto inkoop sites.

Wijverkopenuwautowel.nl

3.3 (7 reviews)

Wijverkopenuwautowel.nl is een relatief nieuw bedrijf in de markt van auto inkoop bedrijven. Bij Wijverkopenuwautowel.nl kan je een gratis en vrijblijvend bod aanvragen op je auto. Na het aanvragen van een bod gaat het bedrijf op zoek naar een koper. Het hoogste bod wordt teruggekoppeld naar de klant. Je bent vrij om het af te wijzen of natuurlijk akkoord te gaan. Als je akkoord gaat met het bod kan je de auto afleveren bij het betreffende autobedrijf.

Werkwijze

Het verkopen van een auto aan Wij verkopen uw auto wel begint altijd met het aanvragen van een bod. De taxatie-aanvraag wordt binnen het bedrijf aan een vaste contactpersoon gekoppeld. Dit contactpersoon controleert de presentatie van de auto (welke specificaties zijn doorgegeven) en vraagt eventueel om aanvullende informatie. De auto wordt vervolgens actief aangeboden bij het netwerk van Wijverkopenuwautowel.nl. De biedingen worden met je besproken en je bent vrij om akkoord te gaan of het bod af te wijzen. Wanneer je akkoord gaat met het bod zal een afspraak gemaakt worden voor de verkoop.

Auto verkopen? Vergelijk alle opties:

Vind het beste bedrijf voor jouw auto:
Ontvang de hoogste prijs
Een advies op maat!
Vergelijk alle inkoop platformen

Wijverkopenuwautowel.nl uitgelicht

Gratis en vrijblijvend
Snel je auto verkopen
Opgericht in 2018
Koper van te voren niet bekend
Geen ophaalservice

Ervaringen Wijverkopenuwautowel.nl

 

Er zijn 7 mede klanten die hun ervaring met Wijverkopenuwautowel.nl hebben gedeeld. Gemiddeld gaven ze 3.3 van de 5 sterren. Hieronder lees je de beoordelingen. Heb jij een ervaring met Wijverkopenuwautowel.nl? Help dan anderen door je ervaring te delen.

 
B
Bos
01-09-2020

Een gegarandeerd bod niet nakomen...

Niet correct. Het bod was gegarandeerd. Auto moest alleen naar Enschede... Om misverstanden te voorkomen stuur ik n filmpje en bieden ze 10%minder. 'gegarandeerd'.
Geeft de indruk dat ze je laten komen en na 250km rustig alsnog een lager bod doen.
niet correct.

K
Kim
27-08-2020

Beloven vanalles... Komen niks na

Gegarandeerd bod gekregen dat stond tot 18 uur om 15 uur bericht dat het bod was ingetrokken....

En daarvoor telefonisch zeggen dat ze altijd hun afspraken nakomen (en al bijna zonder dat ik het door had de opname band willen starten om iets vast te leggen, waar ik nog helemaal niet mee akkoord was) en niet zoals die andere verkoop sites zijn, nee zo zijn ze niet want die komen hun afspraken wel na!

Ze kunnen beter heten, wij verkopen uw auto niet of alleen zoals het ons uit komt te nadele van u!

B
Bas
11-02-2020

Professioneel, Snel, Vertrouwd

Uitstekend geholpen door wijverkopenuwautowel! Auto werd snel opgehaald en direct betaald door de koper. Ga zo door!

B
Bertan
10-01-2020

Uitstekende service

Een aanrader!
Fijn contact gehad alles is netjes en goed afgehandeld.

P
Peter
09-01-2020

Correct

Netjes en correct. Ga zo door.

BS
Brenda Saasveld
08-01-2020

Top Service! eerste keer dat er een partij is die zich ook aan de afspraken weet te houden!

Ik heb mijn auto op verschillende site's aangeboden. wijverkopenuwautowel.nl belde mij binnen 2 uur op en na wat meer informatie te hebben doorgegeven hebben zij dezelfde dag nog een koper gevonden (let op! verschil met hoogste bod van concurrent was 1.500 euro) de auto is 3 dagen later opgehaald en tijdens het vrijwaren is het geld netjes bijgeschreven op mijn rekening.

JH
Jeroen Hazelaar
21-11-2019

Bereid je voor op een grote tegenslag

Je wordt eerst onderdruk gezet door de bemiddelaar van Wijverkopenuwautowel.nl om je vraag prijs te verlagen, cq je minimumprijs te geven.
Ik meen dat hij Daan (?)heet. Dan heel snel is er een koper gevonden die deze laagste prijs wil betalen. Daarna kom je bij de verkopende partij, 125 km verderop en die gaat nog eens afdingen. Gaat er weer 10% van de prijs af.
Kortom je bent niet klaar nadat het contract is gesloten. Bereid je voor op een verdere onderhandeling, cq op een flinke tegenslag. Bovendien dreigen ze je ook met een annuleringfactuur mocht de auto wil niet willen afstaan. Jammer dat het helaas zo moet maar ik zou zeker niet aanbevelen