Wijkopenautos.nl staat op plek 6 in de categorie auto inkoop sites. Bekijk de beste auto inkoop sites.

Wijkopenautos.nl

Geen reviews

Wijkopenautos.nl is een auto inkoop bedrijf dat zelf de auto’s inkoopt. Het bedrijf heeft op dit moment 27 vestigingen in Nederland, is actief in acht Europese landen en is in 2012 opgericht in Berlijn.

Werkwijze

Wanneer je een taxatie aanvraagt van een auto op Wijkopenautos.nl, dan krijgt je een indicatie waarde. Op basis van deze waarde kun je er voor kiezen om de auto te laten taxeren op één van de vestigingen. De indicatie waarde die je online krijgt is dus geen gegarandeerd bod zoals veel andere auto inkoop sites werken, het is mogelijk dat het bedrag dat op locatie wordt geboden lager is dan de waarde indicatie eerder afgegeven. Als je tevreden bent kunt u het bod ter plekke accepteren en de auto verkopen. Het geld wordt dan overgemaakt.

Auto verkopen? Vergelijk alle opties:

Vind het beste bedrijf voor jouw auto:
Ontvang de hoogste prijs
Een advies op maat!
Vergelijk alle inkoop platformen

Wijkopenautos.nl uitgelicht

Snel een prijs
27 Vestigingen
Geen gegarandeerd bod, maar indicatie

Ervaringen Wijkopenautos.nl

 

Er zijn mede klanten die hun ervaring met Wijkopenautos.nl hebben gedeeld. Gemiddeld gaven ze van de 5 sterren. Hieronder lees je de beoordelingen. Heb jij een ervaring met Wijkopenautos.nl? Help dan anderen door je ervaring te delen.

 
JH
J. Hemze
24-08-2020

Bizar dit!

Gevaar voor de maatschappij! Één grote poppenkast dit bedrijf! Ver van weg blijven, denk 6x na voor u met ze in zee gaat. Overkoepelende organisatie is Auto1(.com). 99% kans dat u, uw tijd hier gaat verdoen.

Wat doet dit bedrijf? Ze kopen gebruikte auto's in. Klanten vullen kenteken en kilometerstand in op de website en krijgen dan een ''prijs''. Dit is een soort wassen neus. Dan het verzoek om langs te komen op een vestiging waar ze een rapport van de auto maken. Ze gaan ook rijden met de auto, maar hoe dit verzekerd is, is een groot mysterie, waarschijnlijk gewoon op de verzekering van de klant als er wat mis gaat.

Het gemaakte rapport gaat naar het hoofdkantoor waar ze de prijs bepalen of de auto een eigen veilingportal zetten. De richtprijs is in 9 van de 10 gevallen te hoog. Deze probeert men met wat slappe verhalen naar beneden te praten.

Een handjevol mensen is wellicht een keer tevreden met de prijs, dat is als de lotto winnen, de rest verkoopt de auto toch maar van ellende (of heeft geen andere keus). Betaling kan 3 tot 4 dagen uitblijven. Wanneer ze auto weer doorverkocht hebben en er blijkt bijvoorbeeld een schadeverleden aan te hangen dan gaan ze achter de klant aan. Die moet de auto dan terugnemen voor dezelfde prijs of een dwangsom betalen.

Ook de afnemers van de ingekochte en dus weer doorverkochte auto's worden bedonderd. Dit is al eens in het nieuws geweest. Auto's voldoen niet aan de omschrijving en ze laten de afnemer er mee zitten.

Zelfs het eigen personeel bedonderen ze nog. Er zit een heel eng management achter wat hele vieze spelletjes speelt.

S
Sander
27-07-2020

Auto total-loss tijdens proeftrit, geen uitkering na 6 maanden

Na het maken van een afspraak, begint de taxatie met een proefrit. Tijdens de proefrit met mijn auto, heeft de medewerker van Wijkopenautos.nl een ongeluk veroorzaakt (geen voorang verleend op een kruispunt) en daarbij mijn auto total-loss gereden.
6 maanden later heeft Wijkopenautos nog altijd geen aansprakelijkheid erkent (wel op het schadeformulier als bestuurder). Zowel voor mijn auto, als de schade aan de tegenpartij (auto en letselschade), waarbij ik terugval in schadeloze jaren en daarmee extra kosten de komende jaren. Zelfs na het oppakken door de rechtsbijstand blijft het contact minimaal en loopt het uit op een rechtzaak. Dit is de slechtste service die er bestaat en een totale minachting van de klant. Als je een ongeluk veroorzaakt, accepteer dan ook de aansprakelijkheid (zoals telefonisch bevestigd bij invullen van het schadeformulier).

JK
Jim Klop
25-07-2020

Waardeloos bedrijf

Ik wilde mijn Nissan Leaf verkopen en wilde geen rompslomp met de verkoop. Dan zou je denken dat wijkopenautos een oplossing is. Nou vergeet dat maar. Ze wilden geen taxatie afgeven omdat ze meenden dat het accupakket niet van mijzelf was. Ik overhandigde als extra de aankoopfaktuur, maar ze geloofden het nog steeds niet. Al klant moet je blijkbaar van alles en nog wat aanleveren en moeite doen om alleen maar een taxatiewaarde te krijgen. Uitindelijk had ik mijn Nissan dealer gebeld en die gaf een verklaring dat de accu bij aanschaf van de auto toch echt van mij was. En wat gebeurt er... ze weigerden nog steeds te geloven dat de accu van mij is. Ze doen zelf geen enkele moeite, om de auto van de klant te willen overnemen. Dat is toch hun business zou je denken. Uiteindelijk heb ik hier veel meer werk aan gehad dan wanneer ik de auto zelf zou verkopen. Ik heb nooit de taxatie ontvangen en het hele gedoe heeft mij alleen maar veel tijd en verspilde kilometers gekost. Wat een wanstaltige vertoning; superlatieven schieten mij tekort. Ik ben er mee gestopt en voor geen goud dat ik mij auto aan hun verkoop. Mij zien ze daar nooit meer.
Mijn advies: Ga hier NOOIT heen en bespaar je de moeite, boosheid en frustratie.

JW
Jan Willem
01-05-2020

Dit is niet conform de toezegging van direct verkopen en ronduit slecht!

Op zich werd er in Amersfoort goed en kundig gekeurd. Maar 'wijkopenauto's' maakt de belofte in het geheel niet waar, want die luidt vanuit de mij gestuurde email:

‘Verkoop je auto snel, gemakkelijk en veilig voor de beste prijs, dat is wat Wijkopenautos‍.nl mogelijk maakt. Maak nu nog een afspraak met één van onze vestigingen en verkoop je auto direct, ook als het om een gefinancierde auto gaat.

Wij maken het geld over naar je bankrekening en melden de auto gratis voor je af als je besluit om ons bod te accepteren. Wij kopen elke auto ongeacht het merk, het bouwjaar en de staat. De verkoop van je auto kan al binnen 24 uur geregeld zijn.


Onze online waardebepaling voor jouw Renault:

De taxatiewaarde van je Laguna Estate:

6.722 €*

Bij deze prijs gaan wij ervan uit dat de auto nog optimaal intact is en alleen slijtage heeft door de leeftijd en het gebruik. Een geldige offerte kan slechts gemaakt worden, nadat de auto ter bezichtiging is gesteld in onze vestiging.’

Maar na de keuring kreeg ik te horen dat de auto op een veiling zou worden aangeboden en dat er dan binnen 2 dagen een bod zou komen.

Dat laatste klopte: een bod van € 3610 ontving ik die middag.

Dit is niet conform de toezegging van direct verkopen en ronduit slecht!

L
Leenen
26-04-2020

Man

Respectloos! Echt schandalig. Bod op internet is bijna €1400.
Iemand staat achter in de hal met geel hesje. Na 2 minuten komt hij naar ons toegelopen. Gaat een rondje rijden. Komt terug, zegt niks, rijdt de hal in, blijft ruim 10 min op bestuurdersstoel zitten, dekt kentekenplaten af, gaat opnames maken, noteert van alles op zijn ipad, krijgt motorkap pas na 5 minuten open en staat vervolgens met de handen op chassis 5 minuten naar motorblok te staren zonder iets aan te raken, is met metertjes de lak aan het controleren, etc. Dit alles duurt bijna 45 minuten en vervolgens is hij klaar. We krijgen 1 of 2 aanbiedingen voor zondagavond. Echt geen enkele toelichting, helemaal niks. Dus ook geen idee wat hij heeft genoteerd. Kans om het te vragen, krijgen we niet want hij loopt weg en wij staan perplex achter de “coronaketting” te wachten. Vervolgens komt er een bod van minder dan €160. Ik voel me vreselijk bedonderd en op een arrogante en respectloze manier behandeld. Op hun site kan ik niks vinden waar ik mijn onvrede kan uiten.
Schandalig. Ik weet zeker dat er nog niet een bod gedaan wordt dat de voorgespiegelde prijs echt benaders

VDB
Van Den Berg
17-02-2020

Oplichters wijkopenauto.nl

Ik kreeg een bod van 8.269,00 voor mijn auto. Vandaag kwam de taxatie en je raad het al nu was hun aanbod 3.450,00 ?? Zonde van je tijd en benzine. Ik heb er 1 woord voor oplichters!!!!

HDK
Hans De Kruif
10-02-2020

Misleidend en zonde van de tijd!

Je wordt gelokt met een mooie online bieding. Vervolgens afspraak gemaakt voor de taxatie. Daar werd ik keurig ontvangen en deed de medewerker een grondige taxatie van de auto. Een luxe auto, 3 jaar oud in een zeer goede conditie.

Vervolgens kwam er helemaal geen bieding en bleek dat ze de auto op een online veiling zetten en dan kan je afwachten of handelaren interesse hebben in de wagen. Over de mooie online bieding werd uiteraard geen woord meer gerept.

De medewerker was absoluut vriendelijk en kundig, niks negatiefs over hem. Maar 'Wijkopenautos.nl' geven dus helemaal niet altijd een bod, wat ze wel suggereren op hun website. Het was netter geweest als ze geen online bieding hadden gedaan en duidelijk hadden gecommuniceerd dat er pas een bod komt na taxatie en plaatsing op de veilingsite voor dergelijke luxere of minder courante auto's. Kortom zonde van de tijd en zeer vervelend gezien de absurde hoeveelheid spammailtjes na de online taxatie.

G
Gedupeerde
08-02-2020

Misleidende taxatie en onverantwoord rijgedrag

Hun eerste taxatie per email voor onze Opel Agila was €955. Voor dit aanbod wilden we wel een ritje naar Alphen a/d Rijn maken. De koper concludeerde dat onze Opel Agila motorisch in orde was na een proefrit waarin hij met hoge snelheid links door de bocht ging, veel te hoge snelheid had in de bebouwde kom met oa fietsers en ander onverantwoord rijgedrag had. Hierop volgde het daadwerkelijke bod van €190. Oftewel €955 is nooit een serieus bod geweest maar misleidende informatie. Mijn advies is: ga niet met deze koper in zee en voorkom voor jezelf MISLEIDING en ONVERANTWOORD rijgedrag.

H
Henry
23-01-2020

Pure oplichting wij kopen autos

Pure oplichting, na de basis gegevens en fotos te hebben opgestuurd kwam er een bedrag uit van
€ 4350, afspraakk gemaakt, na testrit en beoordeling auto ter plaatse kwamen ze met een bedrag van €2400.
Reden een lichte motor en kilometertand zou voor een waarde daling zorgen van maar liefst 1900 euro.
Pure onzin, deze gegevens waren namelijk al verstrekt en daarop is € 4300 geboden.
Pure oplichting die wij kopen auto's .
Ga er niet mee in zee !!!

JF
Janneke Fieten
24-12-2019

Bespaar je de moeite

Vanochtend naar Wijkopenautos.nl geweest in Arnhem. Had het eigenlijk wel kunnen weten. Mijn A160CDI is in prima staat er markeert niets aan. Bod op internet 4.805,-. Na taxatie de helft. Taxateur 'weet ook niet hoe dat komt'. Met de auto is niets mis. Wel met deze firma: bespaar je de moeite. Ik ben er speciaal vroeg voor opgestaan, naar Arnhem gereden -locatie achter de achterste locaties in oude hal op vervallen industrieterrein- 40min gewacht. Uitkomt: een deceptie. Vermijden deze firma. Puur bedrog. Op hun eigen site ***** 9,6 klanttevredenheid. Geloof het jij het. Ook dat is onzin.

G
Gawbruyn
26-10-2019

Ervaring met wijkopenautos

Kreeg online een prijsindicatie van bijna 13.000 €, mits d auto alleen normale gebruikssporen vertoont.
Nou dat deed ie, want ik heb m net een best en een nieuwe APK laten geven. Auto was in top conditie. De ANWB prijslijst toonde 16.000 €. Zegt die verkoper, ja we werken met dagprijzen en het gaat zo hard, het kan op dezelfde dag wel duizend euros schelen. Gaf hij mij een bod van 10.000 euro er moet mml garantie gegeven worden bij verkoop. Opeens

W
Wil
15-10-2019

Geen eerlijke prijs

Je krijgt een dagwaarde prijs voor de auto, je maakt een afspraak, maar als je daar komt wordt de auto ineens een derde waard.
Niet omdat de auto niet goed is, maar de dagwaarde prijs die ze voor de afspraak aanbieden is volgens de inkoper hun verkoopprijs. Hun moeten daar ook aan verdienen was het antwoord van de inkoper.
De autoverkoper in dezelfde straat betaalde mijn wel de dagwaarde.
Dus trap er niet in ga eerst nog langs bij andere autoverkopers.

H
Henneke
25-09-2019

Dit slaat werkelijk nergens op.

Heb een nette en goed onderhouden Ford Focus cabriolet, voor de gein toch maar een bod gevraagd, was een goed bod van € 7.800,00 dus toch maar even proberen, had er al rekening mee gehouden dat het lager zou zien, maar wat schertst mijn verbazing, lager ???? Ja hoor € 3.892,00, terwijl de allergoedkoopste op internet € 8.950,00 kost. Wat een verschrikkelijke oplichtersbende is dit !!!!

B
Bommel
16-09-2019

Verspil geen tijd!

Lokken je met een redelijke taxatie naar een vestiging, waarbij je (hoe naïef) nog verwacht dat het werkelijke bod nog wel hoger zal uitvallen vanwege de opties en staat van de aut. Daar aangekomen wordt je ontvangen door onbeschofte jonge gasten die met je auto rijden, heel veel foto’s maken en rapporten invullen. Na een half uur wachten een bod wat liefst €6.000 lager lag dan het oorspronkelijke bod online. Dit praten ze recht door heel de auto af te kraken en allerlei dingen te verzinnen. Die hele auto is overgespoten meneer en slecht ook, overal kleurverschil! Wat een onzin... Bespaar jezelf de tijd en kosten (benzine), tenzij je het geld direct nodig hebt en graag afgezet wordt.

EP
Edwin Peterse
02-09-2019

Kijk verder

Leuk om je auto te laten checken zodat je zelf weet wat er mis mee is, daarna snel zelf verkopen want hun prijs is minder dan de helft van wat de auto op een simpele wijze opbrengt.

P
Peet
22-08-2019

Oplichters

Bod online 1033 euro voor mercedes station. Na bezoek wat een uur duurde i.p.v. half uur kreeg ik een bod (je gelooft jezelf niet op dat moment) van 62 euro. Voor een auto die technisch 200 is en alleen 1 spatbord had met roestvorming wielrand + een enkel plekje was de reden voor hun bod. Nieuw spatbord voor mercedes kost rond de 35 euro. Oplichters 1e klas

T
Teun
17-08-2019

Zoek verder!

De medewerker was zeer vriendelijk. En legde alles duidelijk uit. Wat ons vooraf niet geheel duidelijk is dat je vervolgens niet direct een bid krijgt, maar dat dat vanuit hoofdkantoor in Amsterdam moet komen. Op zich prima natuurlijk. Alleen duurde ons bezoek nu bijna een uur ipv het beloofde half uur.
Op de site wordt een indicatieprijs afgegeven. Dat daar dan nog wel wat vanaf gaat snap ik. Maar het bod wat we kregen lag maar liefst 40% onder de toch al niet hoge indicatieprijs. Dat er wat verdiend moet worden, prima. Maar als er vooraf een meer realistische indicatieprijs was afgegeven, dan hadden we ons dit bezoek kunnen besparen. Wat een absurd groot verschil. Zonder dat men kon uitleggen waarom.
Bij thuiskomst was de auto binnen een half uur verkocht via een ander website. Prijs slechts 10% lager dan de indicatie van wijkopenauto’s.
Mijn advies: kijk zeker eerst even verder.

D
Dennis
16-08-2019

23884 via de aanvraag naar 17018

6800 minder, ja na lang nadenken toch maar weer meegenomen. De motorkap was namelijk gespoten en dan deed de waarde drastisch verlagen.

H
Hans
09-08-2019

Belachelijke auto-inkopers

Na een redelijke bod op hun site een meer dan schofterige behandeling bij persoonlijk contact. Wat een hufters 1e klas!
Duidelijk dat ze geen verstand van zaken hebben maar dat is ook niet hun insteek.
NUL sturen is nog te veel!

JP
Jos Pampus
05-08-2019

Liefst 0 sterren wij kopen auto's [wir klauwen auto's]

Zeer malafide,oplichters eerst een mail met een nette prijs voor een nette fiat grande punto het is een auto van 13 jaar in keurige staat en zeker geen nieuwe beetje onmogelijk voor 13 jaar maar alles werkt [zelfs de airco] naar behoren bod via mail was 2583 vond ik zelf redelijk bod naar langs geweest te zijn 1300 de helft zo kan ik ook mensen binnen lokken
wat een oplichters.

N
Niels
04-08-2019

Nog niet eens 1 ster waard.

Oplichters eerste klas.

P
Peter
28-07-2019

Oplichters

Ik heb dezelfde negatieve ervaring als de meeste klagers : een nog redelijk (toch nog onder markprijs) openingsbod per e-mail en vervolgens een belachelijke prijs na de feitelijke taxatie door deze malafide firma. Onberispelijke staat en vele extra’s spelen totaal geen rol voor deze oplichters en worden niet meegenomen in de taxatie. Als je ook kijkt naar het ingenomen aanbod van auto’s, in dit geval Rotterdam-Zuid, begrijp je dat het overgrote deel naar Oosteuropa verdwijnt en dat men alleen maar geïnteresseerd is als men een lage prijs kan bieden.
Deze malafide organisatie brengt de gehele bonafide twee hands handelaren is diskrediet.

T
Tom
27-07-2019

Niet mee in zee gaan

Je auto is voor hun niets waard. Lees gewoon de recensies maar gebruik vooral uw fezond verstand.

H
Harrie
26-07-2019

Vals voorgelicht

Als lokkertje een reëel taxatievoorste van €11000 on line. Echter na bezoek geen taxatie rapport mogelijk en nooit ontvangen. Auto wordt geveild ???
Zonde van je tijd

AVN
Ad Van Nieuwburg
12-07-2019

onbehoorlijke taxateur

afspraak gemaakt vestiging helmond.taxateur had grote visie want zal al van 30 meter dat mijn auto een schade auto was. Niet dus. hij moest dat ook toegeven na de laklaag te hebben gemeten. aan mijn hobby auto mankeerde vanalles zei hij. was niet interessant en ook de niet gemelde leren bekleding deed niet ter zake alhoewel dat een optie was van 1800 euro.kortom maximaal bod was een kwart lager dan het email bod. spaar je de tijd en moeite elke autohandel die ik later bezochtgaf meer dan deze club

C
Caroline
20-06-2019

Houden van snelheid tijdens de proefrit

"Er zijn meerdere manieren om een proefrit te maken. Vol gas weg rijden omdat het toevallig een snelle Cooper S betreft is er niet één van. Alle bekeuringen zullen worden doorgestuurd. Daarnaast belachelijk bod, 4000 EUR onder de vraagprijs. Daarnaast blijf je nog lang gespamd met allemaal aanbiedingen en mails van ze.

0 sterren past het beste bij dit bedrijf. "

W
Willem
16-06-2019

Wees zelf reel

Ik kreeg een marktprijs van 1325€ via de site. Ik wist echter door de vele kleine krasjes binnen en buiten en dat het autootje 17jaar oud was dat ik dat bedrag er nooit voor ging krijgen. Ik rekende zelf op 250€, maar kreeg het dubbele! Ze kochten mijn Suzuki Wagon R+ voor de export en de motortjes en techniek is heel betrouwbaar legde de inkoper uit. Ik ben heel tevreden maar was ook realistisch. Veel mensen zijn dat denk ik niet. Je hoeft je auto niet te verkopen, maar ik heb geen behoefte aan mensen aan de deur etc.

PB
Paul Bergervoet
08-06-2019

Liefst 0sterren

Had liever 0 sterren gegeven.
Eerst online een reëel bod maar na daadwerkelijk taxatie blijft er maar een deel van de eerste taxatie.
Dit ondanks complimenten van de taxateur over de auto maar het hoofdkantoor brengt het bod uit welke ronduit belachelijk is.
Zonde van de tijd en de kosten

FW
Frits Wening
06-06-2019

Boerenbedrog

Gisteren naar 'WijKopenAutos' geweest. Er werd mij van alle kanten afgeraden om naar WijKopenAutos toe te gaan. 'Boerenbedrog' werd er gezegd. Afgelopen zaterdag van 'Wijkopenautos' nog een 'offerte' gekregen van € 18.600 voor mijn Qashqai. Toch maar heengegaan, vestiging Zwolle. Ontvangst en behandeling waren netjes. Er was niets op de auto aan te merken volgens de medewerker. 100%. Ik zou bericht via de mail krijgen. Gisteren een 'aanbod' van € 15.671 gekregen. Beledigend. Op Marktplaats noemen ze dit een 'onzinnige bieding'. Voor mij nooit meer 'Wijkopenautos'. Zonde van je tijd. Vaarwel 'Wijkopenauto's'.

A
Arjan
31-05-2019

Te triest voor woorden

Online een bod gekregen van ruim €7000,-. Wordt ie daar getaxeerd, geven ze er amper €3000,- voor. Voelde me compleet belazerd en raad het ook iedereen af.

J
Jos
02-05-2019

Prima afhandeling, niets dan lof

Ik verkocht mijn auto via de veiling van Wijkopenautos. Het betrof een jonge auto (4 jaar) met een aanzienlijke waarde. De veilingopbrengst ging nog ruim over de 1e taxatie prijs van Wijkopenautos heen. Na overdracht van de auto heb ik mijn geld ontvangen binnen 48 uur (internationale betaling uit Duitsland). Betrouwbaar adres.
Ik kan me wel voorstellen dat een de taxatieprijs van een oudere auto op basis van theoretische gecalculeerde waarde een andere kan zijn dan na bezichtiging.
Ik ben van mening dat het bedrijfsmodel waarlangs Wijkopenautos werkt, zeer modern is en mogelijk een grote toekomst
tegemoet gaat.

JK
J. Kanselaar
24-04-2019

Bod op lokatie 58% lager dan online taxatie...

Online taxatie van €4417,- en op lokatie een bod krijgen van €1850,-..... en dat omdat er wat kleine krassen op de lak zaten. Kilometerstand was online aangegeven en deze wordt online ook niet verwerkt in het bod. Oftwel, zonde van de tijd om daar naar toe te gaan. pure misleiding.

JS
Joery Smoorenburg
31-03-2019

Nooit meer wij kopen auto's

Mijn ervaring met wij kopen auto's was erg teleurstellend. Ik kwam 's ochtends bij de vestiging in Amersfoort om mijn fiat grande punto te laten taxeren. Online taxatie was 2195,-. Ik kreeg ter plaatse een bod van 1500,- en daar moest ik volgens de man die hem taxeerde erg blij mee zijn gezien de staat van de auto. Vervolgens heb ik de auto te koop aangeboden op aotoscout en werd mijn auto enkele uren later opgehaald door een handelaar, die naar mijn mening toch in de zelfde prijs range werkt als wij kopen auto's voor 1900,- en had nog meer biedingen in die hoek. Al met al niet het gevoel gekregen dat wij kopen inderdaad nette, eerlijke voorstellen doet. Einde dag kreeg ik alsnog een mailtje van ze met een aangepast bod van 1711,- slordig en niet netjes.

K
Kelly
23-03-2019

Jammer

Online auto laten taxeren en afspraak gemaakt. Tijdens de vijf dagen voor de afspraak hebben ze mij 7 keer gebeld (miste de oproep telkens), als je terug wil bellen moet je door een ellende lang keuzemenu en krijg je bij de alle keuzes behalve 9 een automatisch antwoord op een vraag die je niet stelde. Online taxatie van 1500, eenmaal daar een bod van 229. Vergelijk de auto met de verkeerde auto online, schreef op dat er iets met de motor mis was terwijl dat niet zo was en wilde dat niet veranderen (was iets met de koppeling).

EB
E. Bregt
20-03-2019

Taxatie waarde een lokkertje

Een bod van €2260,-- t.o.v. een taxatiewaarde van €5350,-- vind ik een belediging en misleiding. In de vestiging in Nijmegen van Wijkopenautos.nl ben ik vriendelijk en netjes geholpen. De scan van de auto duurde meer dan een uur en ik kreeg geen aanbod ter plaatse. Na een klacht op de site over het aanbod werd de taxatiewaarde in het eerste bericht ineens een indicatie. Ik begrijp dat je een auto wilt zien voor een waarde bepaling maar zet dan lager in op de eerste taxatie waarde en geef daarna niet een bod van minder dan de helft!!! maar iets in de buurt van de taxatiewaarde!!!

W
Wesley
20-03-2019

Geloof het online bod niet!

Had mijn Seat Altea XL aangeboden via wijkopenautos.nl. Online een bod van bijna €6500 ontvangen. Uiteraard was ik al heel sceptisch en was ik op doorreis en ging ik er vanuit dat ze het online bod niet gingen aanbieden.

Daar aangekomen, was het eerste wat de medewerker van Wijkopenautos zei.. Die ziet er nog goed uit.

Uiteindelijk foto's gemaakt doorgestuurd en kreeg een bod van €4900. Uiteraard belachelijk en niet mee in zee gegaan.


Dag wijkopenautos.nl. Tot nooit meer ziens.

B
Ben
25-02-2019

Prima

Voor alle azijnzeikers hier..

Ik ben prima geholpen in Zwolle.

Prijs viel iets lager uit als wat ik via de mail heb ontvangen..
Logisch .. bedrijf moet er ook aan verdienen en word berekend in perfecte staat

Chapeau voor de drie werknemers! Veel gelachen samen!

Kom over een paar jaar zeker terug!

A
AL
23-02-2019

Prima service, snelle afhandeling en goede prijs

Via mail een hoger bod gekregen en reviews gelezen. Was wel wat huiverig, maar wat kan je gebeuren. Je bent er zelf bij en je kan gewoon nee zeggen ;) Bod was lager dan mail, maar prima prijs. Goede service , leuke jongens die ons hielpen ( Groningen)

M
Mariska
20-02-2019

Werkwijze mag sneller maar verder prima!

Op maandag alles ingevuld op de site waarna ik een niet reeel bod kreeg (te hoog). Diezelfde ochtend ben ik naar locatie Alphen aan de Rijn gegaan voor een taxatie. De taxatie duurde erg lang vond ik. Ik stond echt niet met een half uur weer buiten, het duurde totaal anderhalf uur. Het bod was ietsje minder dan ik op marktplaats zou krijgen, maar dan heb ik er verder geen omkijken naar. Een paar dagen later was het bod bijna 200 euro hoger en zijn we akkoord gegaan.
De auto zaterdag daar achter gelaten en vandaag (woensdag) het geld op de rekening ontvangen.
Voor ons prima op deze manier. Vond het wel een beetje spannend of het geld echt wel zou worden overgemaakt, maar dat doen ze dus gewoon volgens afspraak. Het geld komt uit Duitsland dus het duurt zeker 2 werkdagen.

M
M
11-02-2019

Voor de gek gehouden

Wij kwamen met onze auto aan in Breda. We kregen een bod van 175 euro. Hij gaf aan dat er echt geen mogelijkheid was om het bedrag te verhogen. We kregen 5 dagen bedenktijd. We vonden het bedrag te laag waardoor we opzoek zijn gegaan naar een andere koper. Nadat we de auto verkocht hadden aan een ander, kregen we een mail dat ze het bedrag hadden opgehoogd. Aan het einde van die 5 dagen was het bedrag zelfs gestegen naar 500 euro. Wij kunnen de taxatie dus niet serieus nemen en voelen ons in de maling genomen.. Gelukkig hebben we de auto nu kunnen verkopen aan een ander. Jammer genoeg geven ze niet in een keer een realistisch bod.

PH
Patrick Huisman
08-02-2019

Bewust misleidend

Vanwege gezinsuitbreiding hebben we onze Ford Fiesta vervangen voor een grotere auto. De Honda dealer (vanwege volgende occasion) bood €3000 inruil, maar er zat meer in. De Kia dealer zei namelijk letterlijk: "Wij komen ook rond die prijs uit en zullen hem dan voor rond de €4500 te koop zetten. Binnen een week of twee is ie weer verkocht." Als ik de verkoper mag geloven, is die €1500 prijsmarge zo'n beetje standaard.

Ik gun ieder zijn winst, maar het mes snijdt natuurlijk wel aan twee kanten: ik krijg minder voor mijn auto en betaal meer voor de volgende, dan de vorige eigenaar daarvoor heeft gekregen. Zelfs als Wijkopenautos.nl het bod van €3000 evenaarde, zou ik hier iets mee opschieten. Zonder inruil kon ik namelijk €500 extra korting krijgen op mijn volgende auto.

Een lang verhaal kort: ze lokken ons met €3750 naar Maastricht, komen letterlijk met NUL gebreken of bezwaren alsnog op een bod lager dan €2500 uit. We hadden zelfs de winterbanden nog opgehaald voor deze schijnvertoning.

Mijn les voor de volgende keer: probeer eerst eens je occasion particulier te verkopen. Als ik die €1500 eerlijk verdeel tussen mij en de koper, zijn we beiden beter af.

Back on topic zie ik Wijkopenauto.nl nou niet bepaald als verrijking voor de maatschappij. Ze doen immers net alsof die verspilde tijd en brandstof van gefopte particulieren geen waarde heeft. Naar mijn mening zou de overheid dan ook snoeihard tegen dit soort aanbieders van aantoonbaar misleidende offertes moeten optreden. Je kunt vrij simpel bewijs in handen krijgen door er een aantal auto's zonder gebreken aan te bieden en het gemiddelde prijsverschil tussen online offerte en eindbod te berekenen. Als dat een gapend gat blijkt te zijn, mag je toch concluderen dat men onder valse voorwendselen mensen lokt? En als dat niet strijdig is met de wet, zegt dat wellicht meer over de houdbaarheidsdatum van die wet. Een blinde ziet nog, dat dit niet ok is.

LB
Leo Berkhout
31-01-2019

ze verkopen auto's met teruggedraaide km stand

Een vriend van mij ging zijn auto via hen verkopen. Zelfde verhaal, eerst via de website de echte waarde, en dan eenmaal daar de helft. Opgave van reden zou zijn dat de km stand terug gedraaid zou zijn. Mijn maat had die idd ook via de CAN uitgelezen en bevestigde dat. Dus toch verkocht. Later zag hij zijn auto voor ruim de dubbele prijs bij wijkopenautos op de website staan, juist, met de teruggedraaide tellerstand! Wat een oplichters zijn dit!

W
Winnie
30-01-2019

Oplichting/Misleiding

Door een redelijk eerste bod een afspraak gemaakt, even van te voren wel gebeld om even door te geven dat we een aantal opties niet konden vermelden. Geen probleem bij de taxatie zou daar rekening mee worden gehouden en zou het bod daarop worden aangepast. De auto werd grondig bekeken, er is dan ook werkelijk geen krasje of minpint te bedenken waardoor het oorspronkelijke bod naar beneden zou moeten gaan. Wij hadden dan ook een hoger bod verwacht. Je krijg echter 's avonds een mail met een bedrag dat duizenden euro's onder de werkelijke waarde van de auto ligt. (ongeveer 60% van de marktwaarde bij een autobedrijf). Je wordt dus heel erg misleid hier!! Pure oplichting!

M
M.Roseboom
29-01-2019

Wij slopen auto's.nl

Op 12-01-2019 met mijn zoon naar dit bedrijf in Amsterdam noord geweest. Ik was als moeder al sceptisch ivm alle reviews maar hij wilde toch kijken wat hij kon krijgen voor zn auto. De inkoper/taxateur stapte in en schakelde zonder de koppeling te gebruiken van zijn 2 naar de 5. Hij reed langzaam weg en bij terugkomst zei hij, de koppeling is kapot ik kan nog maar €500 ipv €2700 bieden. Wij hebben de ANWB gebeld en die zag gelijk dat de schakelkabel stuk was getrokken. De auto is weg gesleept en en gerepareerd, de garage verklaarde dat het opzet is geweest omdat de kabel geen slijtage vertoonde maar een duidelijke breuk liet zien. De kosten van de reparatie bedroegen €400,- . Wij hebben ze aansprakelijk gesteld maar tot nog toe geen reactie, telefonisch word ons medegedeeld dat je alleen een klacht via de mail kan sturen. Inmiddels al 3 mails verstuurd maar het blijft stil. Ze kunnen dit bedrijf beter WijSlopenAuto's.nl noemen.

W
Woudstra
25-01-2019

Oplichterij

Via internet een bedrag ontvangen van 11870 euro. Afspraak gemaakt en naar Leeuwarden gereden. Hier vriendelijk ontvangen en werd mijn auto helemaal getest. Niets op aan te merken en de man welke alles regelde was zeer tevreden. Hij stuurde alles op naar het hoofdkantoor en na 10 minuten kwam de prijs. 8100 euro ???? aangezien ze niets konden vinden kwam dit bod door de kilometerstand. Ga hier niet heen !!!

F
Frans
25-01-2019

Idioot lage prijs

Je krijgt eerst een prijs van 28700, de anwb koerslijst zegt 28800 bij verkoop tussen particulieren en veilingwaarde van 25500

De idioten van Wijkopenautos geven na 2 uur wachten (wachten + taxatie + wachten) een bedrag van 22700

Zonde van mijn tijd. Ik raad iedereen af hier naar toe te gaan.

M
Martin
25-01-2019

Waardeloos

Op locatie wordt niet eens de helft geboden van online. Als je daar je twijfels over uit, wordt gescholen achter het hoofdkantoor. Waardeloos en zonde van de tijd dus

H
Hoesman
19-01-2019

eerste bod is een Lokkertje niet je tijd waard!

Vriendelijk te woord gestaan en er werd van alles gescand en gefotografeerd, vervolgens een testritje waarbij ik naast de inkoper zat, waarbij hij echt behoorlijk hard ging rijden en remmen (even goed testen). Ik had een bod van boven de 5000,- gekregen online, maar ik had van te voren geen hoge verwachtingen. Alles moest eerst verzonden worden naar het hoofdkantoor en dan kwam er een bod terug.
maar dat ik uiteindelijk een bod voor minder dan de helft kreeg deed bij mij de deur dicht.
Ja maar het bod dat u online kreeg is de marktwaarde van de auto en niet de aankoopprijs. Dan moet je het ook niet een bod noemen, dat is misleidend.
Ik heb vriendelijk bedankt en ben vertrokken, zelfs met de inruil bij de dealer kreeg ik nog een betere prijs. Ik kan dit niemand aanraden. Ik heb ook een paar andere sites geprobeerd, maar het zelfde laken en pak. Dit riekt naar oplichterij maar met nuchterheid en verstand kom je gelukkig een heel eind. Geen aanrader dus. Mensen hou je geld in je zak!

L
LJ
19-01-2019

Oplichters eerste klas!

Een grote oplichtersbende. Eerst online een mooi bod gekregen, krijg je daar na 40 minuten nog niet eens 1/3. €50,- kwijt aan benzine en tunnelkosten voor 2 auto, allemaal voor niks. Zulke bedrijven zouden ze moeten verbieden.

T
Ton
18-01-2019

Zeer slechte ervaring zonde van de tijd

Online bod gekregen van 6995 op hyundai santa Fe. na taxatie 3600,- kom op mannen dit is de helft . Ik zou snappen dat er wat verschil in zit tot 1000,- Ik ben met 2 auto's gekomen met de bedoeling om er een achter te laten. Echt diep triest dit.

J
Jack
18-01-2019

Voor niks gegaan

Afspraak gemaakt en dat is keurig bevestigd, zowel per e-mail als telefoon. Aangekomen is er iets fout gegaan en moet ik het hoofdkantoor bellen. Vriendelijke man maar met deze organisatie doe ik geen zaken. Onbetrouwbaar en zonde van mijn tijd.

C
Cremers
16-01-2019

Lachertje

Eerst een richtprijs van €1400,- aangeven en vervolgens na 'professionele' taxatie een bedrag van €79,- geven voor de auto.
De radio die in de auto zit is nog meer waard!!!

E
Erik
12-01-2019

Grappig

Mooi lokbod gehad, de keurmeester was een opgeschoten jochie die mij wist te vertellen dat de auto de verkeerde kleur had, teveel km, en helemaal overgespoten ( tuurlijk joh) heerlijk doorzichtig en zo zie je maar weer : iets wat te mooi lijkt is het meestal ook. Doen we maar niet weer

K
Kim
11-01-2019

Online taxatie is lokkertje

Van 6800 euro online naar 4300 euro na taxatie op locatie is belachelijk. Auto is in topconditie dus deze aftrek is pure winst voor hun. Lachend weggelopen. Wat een tijdverspilling.

M
Mohamed
09-01-2019

Nep oplichters

Via de mail ontvang je een normaal bod en word je verzocht een afspraak te maken. Daar was de conclusie dat de auto precies voldeed aan de opgave. Echter het bod was 2/3 van de email prijs. Echt nep dus trap er niet in. Je eerlijke invoering van gegevens en staat van de wagen is geen enkele garantie voor het geboden bedrag.

C
Carolina
05-01-2019

Belachelijk bod bij dealer na reëel bod via email

Via de mail ontvang je een normaal bod en word je verzocht een afspraak te maken. Daar was de conclusie dat de auto precies voldeed aan de opgave. Echter het bod was 2/3 van de email prijs. Echt nep dus trap er niet in. Je eerlijke invoering van gegevens en staat van de wagen is geen enkele garantie voor het geboden bedrag.

KS
K. Satrovic
05-01-2019

Enorme verschelen

Tikje eerlijkheid zou ook kunnen , deze taxatie online komt in verste verte niet over met bod die men ter plekke krijg .3 keer geweest, alle 3 keren verschil van bijna 200%, bij laatste auto , een Golf was online taxatie €4270, en bod ter plekke €1700 (zelfde merk en type, zelfde km. tussen €2500 en €5500) , en eerste 2 keren ongeveer zelfde verhouding . Uiteindelijk verkochte ik mijn golf voor €3200 op marktplaats .Dus mits je echt wanhopig bent, raad ik deze club af.

M
Mgortworst
02-01-2019

Heel blij met locatie Zwolle

Deze week mijn vrij nieuwe Kia Picanto verkocht. Werd zeer goed telwoord gestaan. Kreeg 150,- meer dan online offerte . Snap dan ook niets van negatieve reactie s. Prima en zeer correct geholpen in Zwolle

F
Frans
29-12-2018

Ver onder indicatie

Digitaal indicatie van ruim 7000 euro en dan na taxatie 5500 bieden, terwijl er niets op de auto is aan te merken. Zonde van mijn tijd.

K
Kamil
28-12-2018

Taxatie goes

Bmw een jaar ouwd
22 dkm geloopen
Nóg 1 jaar bij dealer garantie nieuwe warde 85000 ik heb en super achterlijke bod gekregen van 33,500 zonde voor je tijd

G
Gitty
27-12-2018

Belachelijk!

Na een opgave per email te hebben ontvangen had ik een indicatie van de prijs die ik voor mijn auto zou kunnen krijgen. Een indicatie dus. Maar dat het daadwerkelijke bedrag daar nog €1200,- onder zou liggen had ik nooit verwacht. Een verschil van een paar honderd euro wel. Dit is ronnduit BELACHELIJK!!

EK
E Kusters
27-12-2018

Zeer slechte ervaring!

Online een indicatie gekregen van (op een haar na) 10.000€. Vandaag mijn auto laten taxeren op de vestiging in Utrecht (voor mij 40 minuten rijden). Onvriendelijk personeel en uiteindelijk (na 45 minuten wachten) een taxatie van 4350€.. Zeer onprofessioneel en echt zonde van mijn tijd. Ik zou het dan ook niemand aanraden!

J
Justin
21-12-2018

Fascinerend louche bedrijf, ik heb genoten. Daarvoor wel dank.

In alle naïviteit een vestiging in zwolle bezocht, met de gedachte een laag maar acceptabel bod te ontvangen en zonder veel moeite mijn mooie oude golf 4 te verkopen.
De ontvangst in een donkere bouwval was orgineel te noemen, en een senseo verder (bierkrat nog even van de tafel af -> gekregen van een tevreden klant) werd er een rondje gereden in de golf. Zeer 'nette auto', geweldig ding, dat soort teksten. Na overleg met het hoofdkantoor werd een lachwekkend bod van 260 gedaan. Ik twijfelde het maar te accepteren om van het gesleur af te zijn, maar doe het niet als je de mogelijkheid hebt te weigeren. Dezelfde dag nog voor 700 euro verkocht bij een normale dealer.
Fascinerend louche bedrijf, ik heb genoten. Leerzame ervaring, daarvoor wel dank.

JVK
John Van Korlaar
16-12-2018

Te triest voor woorden

Verkoper had een hele grote mond. Had niks op de auto aan te merken en bood toch €750 onder de taxatie. Toen we niet akkoord gingen was die al helemaal niet te genieten

M
Maurice
15-12-2018

Waardeloos personeel pure oplichters

Waardeloos
Personeel in Apeldoorn proberen je allemaal gebreken aan te smeren aan je auto, bij second opinie bij een vakgarage blijkt dit een lulverhaal te zijn! Gewoonweg oplichters

H
Herald
14-12-2018

50% van het internet bod

Mijn 5 en ik zijn zwaar beledigd! Ik moet een lease auto gaan rijden en dacht, met veel pijn in mijn hart, misschien moet ik de E39 toch maar gaan verkopen. Ik ging naar de website van Wijkopenauto's.nl en vulde mijn gegevens daarin: ik kreeg een mooi bod (€2700)! dus ik maak een afspraak in #groningen. De jongen was ook zelf #BMW fan, ging er in rijden en vond de auto geweldig! ziet er mooi uit, goed onderhouden en wat rijdt dat geweldig. Daarna kwam het aanbod (€ 1350)... de helft van de website! Hij was oud (2002) en had te veel gelopen (304.000)...pfff dat wisten jullie al. Nu toch maar op marktplaats oid plaatsen... of lekker blijven houden :-)

HM
Henk Mollema
11-12-2018

Waardeloos!

Allereerst blijven zeker op keer mailen over je aangeboden auto, al diverse mails gestuurd of dit kan stoppen!
Tweede auto aangeboden hoog bod per mail ter plaatse was hij 35% minder waard! Ook onplezierig personeel klopt van die hele club niets naar ons idee.

B
Bonnie
06-12-2018

Oplichters

Mijn auto is inmiddels sloop auto. Online boden ze 168 euro, toen ik daar kwam nog maar 45 euro. Elders kreeg ik 100 euro want dat is de prijs wat auto nog waard is voor oud ijzer. Ze gaan daar dus gewoon ruim onder de ijzer prijs zitten! Niet in zee gaan met hen, zonde van je tijd!

B
Berry
01-12-2018

Indicatie slaat nergens op

3200 euro was de indicatie, 200 a 300 euro het bod (schadeloze goed onderhouden auto). Waanzin besteed je tijd liever aan iets beters.

K
Kees
30-11-2018

Geen verstand van!

Oplichters!!!

M
Mulder
23-11-2018

Ik wil het maar netjes houden

Ik kreeg ter plaatse geen bod op mijn auto in Enschede omdat ze geen reactie kregen van het hoofdkantoor toen ik thuis kwam had ik al een mail toen had ik in de gaten dat de inkoper het mij niet wou vertellen omdat het bod zo laag was dat hij mij dat waarschijnlijkniet durfde te vertellen. Mensen die dit lezen pas op voor dit bedrijf want je wordt goed belazerd .

D
D
20-11-2018

Lokken je met een goed bod

Te mooi om waar te zijn is het bod wat je in de eerste instantie krijgt. Maar het werkelijke bod is dramatisch lager. En totaal niet redelijk. Zonde van je tijd om erheen te gaan om te laten taxeren. Las het al steeds in de reviews maar wilde ze toch een eerlijke kans geven. Mensen trap er niet in!

J
Jitske
20-11-2018

Waardeloze oplichters

Het daadwerkelijke bod scheelt bijna de helft..na de taxatie geeft onze auto ineens een melding.. De auto heeft onderhoud nodig??? Onzin! De auto is gister nog helemaal nagekeken door een erkende garage. Dus rara hoe komt die melding ineens?? Ik heb er maar 1 woord voor: OPLICHTERS

A
Alain
19-11-2018

Wij lichten u op waar u bijstaat

Bod gehad van € 2261.00 via internet. Daadwerkelijk bod op locatie 1-120€.
Verdoe je tijd niet aan deZe OPLICHTERS.

JV
J.de Vries
16-11-2018

Oplichters

Typische ver(in)kooppraatjes en het bod lag €1500,00 !!!! lager dan in de mail. Ze zetten je auto in de tijd dat je moet wachten snel op een site waar handelaren op kunnen bieden,dus ze kopen hem niet zelf !!. Kansloze figuren

RN
Roland Nooijen
15-11-2018

2dekans ook verprutst

2 jaar geleden al eens van een koude kermis thuis gekomen maar iedereen verdient een 2de kans
Mijn kenteken van mijn 3 jaar oude in nieuwstaat verkerende Mercedes ingevoerd en kreeg een redelijk aanbod via de mail,afspraak gemaakt en ja hoor....het was de computer die een te hoog bod had gegeven en nog meer van deze onzin, mijn advies is: kijk erg goed uit voor dit soort praktijken!

W
Wendy
15-11-2018

Veel te laag bod

Zeer goed rijdende auto laten taxeren. Kreeg een redelijk bod in de mail,erheen gegaan,krijg ik een bod van 600€ minder omdat er geen airco in zit. Dat weten ze toch ook als ik hem online aanmeld.
Boden een belachelijk lage prijs.

J
Johan
10-11-2018

Vestiging Eindhoven Netjes en transparant

Ze leggen precies uit hoe het werkt. Als je geen onrealistisch verwachting hebt over de prijs (i.e. veel lager dan online schattingen) dan is er prima zaken mee te doen.

NP
Nicole Pals
10-11-2018

Alles goed verlopen

Wij kunnen dit bedrijf zeer zeker aanraden, geven goede prijs, alles wordt netjes afgehandeld.
Wij hebben de auto donderdagmorgen ingeleverd en vrijdagmiddag stond het geld op de rekening!

Kortom, zeker doen!!!

B
Bas
10-11-2018

Boeven

Nadat mijn auto via de website werd getaxeerd op een waarde van 750 euro een afspraak gemaakt bij een vestiging in groningen van deze boeven. Ter plekke werd er een bespottelijke 160 euro geboden, een prima rijdende de auto uit 2000 zonder mankementen maar weliswaar met gebruikssporen. Omdat hij rood was volgens hen niet verkoopbaar. Dag later de auto op markplaats gezet en voor 750 verkocht. Mensen trap er niet in, wijkopenautos.nl maakt gewoon misbruik van je.

JA
Jv Anoniem
09-11-2018

wheeler dealer op zn ergst

ik ken iemand die daar wilde werken,maar bij gesprek met de recruiter;moest je echt tactieken toepassen die niet bij zijn geweten paste..
Jonge snuggere mensen lopen daar niet in,helaas voor de minder bedeelde en oudere bevolking..

D
Debbie
08-11-2018

Oplichters

Wij kregen een bod voor onze Polo (2010) van €4000,-
1,5 uur in de auto om hem weg te brengen en daar bleek hij maar €3000,- waard!
Reden? Het zou een schade auto zijn! Airbags waren eruit (geweest) en noem maar op. Tevens zou de teller terug gedraaid zijn?!?!
Toch de auto daar gelaten, dom!
Nog geen 24-uur later staat hij te koop voor €5800,- en wordt hij aangeboden met NAP!

Waardeloze oplichtingspraktijk dus.

FB3
Filipe Bmw 320D
07-11-2018

Trap er niet in !

Pas op.. bespaar u moeite en tijs, een totaal onrealistisch bod intvangen en dan nog eens proberen te vertellen dat het reel is! Duidlijk bewust van oplichting...

S
Stefanie
07-11-2018

Auto wou opeens niet starten

Na de test rit doet hij de motor kap open en opeens start de auto niet en acculader Brande kreeg voor een Renault cabriolet jaar geleden nieuwe motor in nog 150 euro maar ik moest wel want hij starte niet en hoe wil je het bewijzen??? Nooit van me leven meer naar deze oplichters vestiging enschede

M
Miloud
07-11-2018

Komen afspraken niet na

Ik was nog geen 10min te laat op de afspraak en men wilde mij niet helpen

P
P
06-11-2018

Zeer slecht bod bij aankomst

Bod online was minder dan verwacht maar het proberen waard. Bij aankomst in de trieste hal een vele malen lager, onacceptabel bod ontvangen. Bespaar uzelf de moeite van de rit, dit is een zeer louche onbetrouwbaar bedrijf!! Niet aan beginnen!

W
Wan
05-11-2018

Onprofessioneel

Zak er niet in!! Zij zijn oplichters. Indicatie 22000 daarna een bod van 500. Als ik alleen maar de 17inch lichtmetalen verkoop dan krijg ik meer.

R
Rob
04-11-2018

Erger bestaat niet!!

Indicatieprijs ruim€83000 uiteindelijke bod €39000’.. wat een weggooiers!!! Mensen trap hier niet in!!! Zo fucking ver van een reeël bod dat het lachwekkend te noemen is.. WASTE OF TIME!! Niets kan en mag meer in dit land, maar dit soort malafide bedrijfen hebben gewoon nog bestaansrecht.. ONGELOFELIJK!!! Ik heb overigens gelijk een afspraak gemaakt om ook hun agenda hier en daar wat te vervuilen ;-)

D
Dirkr
03-11-2018

met recht oplichters

Tussen bod via mail en taxatie zit zo veel verschil ( meer dan de helft ) dat ze mij mogen betalen voor de tijd dat ik er mee bezig ben geweest. wat een hufters. oppakken die gasten ( vestiging Leeuwarden )

HB
Hilma Bloemberg
01-11-2018

Belazerd

Mijn ford ka was getaxeerd op 953 EUR. Tijdens de test bleek dat de auto in prima conditie was, er goed uit zag. Echter, de testmeneer ging nog even naar achter om te overleggen en kwam toen met het verhaal dat er al zo voor Ford Ka's waren en dat ze ze niet kwijt konden. Ze boden dus 350 Eur. Niet mee in zee gaan dus want de prijs die ze je bieden op de site zegt helemaal niets. Voor niets naar Groningen gereden om op deze manier te worden belazerd.

S
Schaffels
31-10-2018

Misleidend

Vorm van oplichting, zou verboden mieten worden

P
Paul
31-10-2018

Fout bedrijf!

Kreeg een offerte van € 6.198,= voor een Volvo V70. Vrije dag genomen en langs gegaan en evenals vele anderen was het daadwerkelijk bod veel lager, slechts € 3.500,=. Kortom bespaar je de rit om teleurstelling te voorkomen.

M
M.
31-10-2018

Bod via internet slaat nergens op

Werd 2750 voor mijn auto geboden, alles eerlijk ingevuld. Daar geweest, bieden ze 300 Euro. Was 1 keer maar nooit meer.

JVW
Jose Vd Wetering
30-10-2018

Opgelicht

Bod van 1500 wat ter plekke 300 tot 600 werd, zonder toelichting...ze varen wel bij mensen die vlot van hun auto afwillen... ze zouden tot de orde geroepen moeten worden. Ik vind het een item in radar of kassa waard!!

DB
Den Boer
25-10-2018

Tuig

Het bod dat ze doen is altijd ver boven het daadwerkelijke bod. Ga hier nooit mee in zee, tuig is het

HVB
Henri Vd Belt
24-10-2018

Waardeloos

Als je eerst je kenteken invult komen ze met 3000 en als je daar dan bent bieden ze nog geen 1000

A
Astrid
24-10-2018

Belefiging

Op het internet na het eerlijk invullen van de gegevens een bod van €1800,00 gekregen en ter plaatse een bod van €930,00. Het argument was "hij heeft geen airco". Er was nooit naar gevraagd en een Fiat Panda van 12 jaar heeft meestal geen airco. Bah wat een teleurstelling

T
Tyron
19-10-2018

Wat is dit voor een partij????

Taxatie laten doen en was erg laag dus niet op gereageerd maar na een paar weken dat ik me auto nog niet had verkocht op marktplaats heb ik toch een afspraak gemaakt bij wij kopen auto’s .nl ik heb nog een belangrijke afspraak afgezegd omdat ik dan me auto kon weg brengen want ik wou hem snel kwijt. Kom ik daar aan die man loopt mee naar buiten hij vraagt waarom ik hem weg doe en wat ik er voor wil hebben ik zeg dat bod van jullie vind ik al heel laag dus dat is uiterst wou die nog veel minder er voor geven daar voor dat bod wat hun er voor wouden geven zonder maar naar die auto te hebben gekeken dus kort om alles voor niks de Reis erheen en me afspraak afgezegd. Dit kan toch niet zomaar. Jammer dat ik niet research heb gedaan want zie alleen maar slechte ervaringen

S
S.strijker
19-10-2018

oplichters met hoofdletters

Vanmorgen bij deze oplichters geweest, nadat ik online een bod had gehad van 1636 euro, ik wist dat dit een lokkertje was. Maar na taxatie daar bleef er van die 1636 euro nog maar 390 euro over. Zulke bedrijven moesten ze verbieden dit gaat over de rug van sommige mensen die in geldnood zitten en dus dit hondebod wel moeten accepteren.

W
Willenborg
18-10-2018

Zeer slecht bedrijf

Eerst lokken met een mooi bod en als je er bent is het nog minder dan de helft waard zonde om hier tijd aan te besteden waardeloos

C
Claudia
18-10-2018

Indicatiewaarde komt niet in de buurt van taxatiewaarde op de vestiging

Na een bod per mail van 8400,- werd er in de vestiging nog maar 6400,- geboden.
Redenen worden nauwelijks gegeven, behalve dat dit gewoon de marktwaarde van de auto is. Op de site moet men specifieker naar zaken vragen, zoals bijvoorbeeld de kilometerstand. Wanneer je in de praktijk niet in de buurt komt van je bod per mail, doe je gewoon slechte zaken en gaan de meeste klanten met een teleurgesteld/boos gevoel weg. Erg slechte reclame voor het bedrijf lijkt me, ik zie dan helaas ook geen lange toekomst voor dit bedrijf.

B
Bob
17-10-2018

Oplichters eerste klas

Onze oude BMW zou zogenaamd 1300 euro opleveren. Eenmaal aangekomen wordt je verteld dat ze de auto gaan aabieden op een soort mini-veiling, die ca 10 minuten duurt en door collega autohandelaren wordt bekeken. Na 10 minuten kwam het eindbedrag eruit.
65 euro... Dat is geen tikfout... Van 1300 naar 65 euro... Ik ga nooit meer met zo'n partij in zee en zou iedereen afraden met ze in contact te komen.

H
Hugo
15-10-2018

Wel gedaan, maar ik kon niet anders meer

De mail schreef: ruim E1900. In werkelijkheid: net boven de E800. Een lift naar huis zat er ook niet in, dus met de dure taxi. Ik heb ook verschillende malen gebeld en vertrouwd op wat ze telefonisch en op hun website roepen.

De auto was gewoon zoals je mag verwachten van een auto van deze leeftijd, het interieur zelf wat boven gemiddeld, het exterieur gemiddeld. Ik had wel verwacht dat ze 100 of 200 onder de eerste taxatie zouden gaan zitten, maar dat ze naar minder dan helft zouden gaan... Wat een oplichters en doordat ik even niet anders meer kon ben ik erop in moeten gaan, ze hadden me de tang. Walgelijke partij, altijd met een grote boog omheen lopen!

A
Aisha
12-10-2018

Oplichting

Ik deel inmiddels helaas de slechte ervaringen die je overal leest. Vandaag geweest, middag vrij genomen, bod is nog geen fractie van wat je via de mail vooraf geboden krijgt. Omdat ik alle slechte ervaringen al gelezen had, zelfs nog gevraagd via de telefoon of ik kon verwachten dat het inderdaad veel lager uit zou komen. Nee hoor, meestal niet werd me verteld. Dit zei ik vandaag tegen de taxateur na het belachelijk lage bod, zijn antwoord: ja dat zegt de telefoniste, die zit gewoon ergens in een Call center... En hij was ook al niet verantwoordelijk voor het bod dat ik via de mail had ontvangen. Dat bod heeft hij inderdaad niet persoonlijk uitgebracht, maar dat het om hetzelfde bedrijf gaat wordt voor het gemak vergeten. Uiteindelijk gaf hij toe dat het eerste bod ’ook een stukje marketing’ is. Echt slecht, zonde van je tijd, doe het niet. (Dit las ik ook vooraf in de reviews van anderen, maar ik kon me niet voorstellen dat het echt zo slecht was.. Wel dus! Niet doen! Ik schrijf nooit reviews, maar dit is gewoon oplichting, zo ga je niet met mensen om.)

A
Aisha
12-10-2018

Oplichting

Ik deel inmiddels helaas de slechte ervaringen die je overal leest. Vandaag geweest, middag vrij genomen, bod is nog geen fractie van wat je via de mail vooraf geboden krijgt. Omdat ik alle slechte ervaringen al gelezen had, zelfs nog gevraagd via de telefoon of ik kon verwachten dat het inderdaad veel lager uit zou komen. Nee hoor, meestal niet werd me verteld. Dit zei ik vandaag tegen de taxateur na het belachelijk lage bod, zijn antwoord: ja dat zegt de telefoniste, die zit gewoon ergens in een Call center... En hij was ook al niet verantwoordelijk voor het bod dat ik via de mail had ontvangen. Dat bod heeft hij inderdaad niet persoonlijk uitgebracht, maar dat het om hetzelfde bedrijf gaat wordt voor het gemak vergeten. Uiteindelijk gaf hij toe dat het eerste bod ’ook een stukje marketing’ is. Echt slecht, zonde van je tijd, doe het niet. (Dit las ik ook vooraf in de reviews van anderen, maar ik kon me niet voorstellen dat het echt zo slecht was.. Wel dus! Niet doen! Ik schrijf nooit reviews, maar dit is gewoon oplichting, zo ga je niet met mensen om.)

T
Tg
12-10-2018

Oplichters

Oplichters eerste klas op internet bod 3200 gekregen kom je daar na 1.5 uur bieden ze 500 nooit mee in zee gaan

LB
L Bos
10-10-2018

Jongeren coach

Het is pure oplichterij

S
Sterkenburg
09-10-2018

Boevenbende

Eerst taxatie laten doen online van mijn auto, km stand doorgeven etc. en boden ze mij 1300,- voor de auto. Hierna een afspraak gemaakt om langs te komen, laten ze me een uur zitten en komen ze met een slecht verhaal dat het wel veel km zijn op de teller(350000) staan terwijl dat was doorgegeven, bieden ze mij 104,- voor de auto, belachelijke bende!

J
Joost
09-10-2018

Oplichters

Eerste taxatie 1.220 Euro , bod 365 Euro.
Reinste oplichterij. Eerste dealer om de hoek 800 Euro. Ongelooflijk dat dit nog mag blijven bestaan in Nederland.

W
Wouter
08-10-2018

Wachten

Der word reclame gemaakt met direct geld maar kan dagen duren voor dat je het op je rekening heb staan

A
Alie
06-10-2018

Oplichting

Wij hebben online een taxatie waarde gekregen van 1845 euro.
Komt mijn man bij de vestiging in Leeuwarden bieden ze in eens 520 euro dus de reinste oplichting ik zou hier nooit naar toe gaan wij hebben gewoon tijd verspilt door hier heen te gaan

T
Totic
04-10-2018

Online aanbod als lokkertje

Ondanks de negatieve reviews toch laten taxeren. Ze presteren het om hun online aanbod met 41% te verlagen, ondanks de keurige staat van de auto. Dit blijkt ook uit de upgeloade foto's en beschrijving bij het online verstrekte aanbod. Het online aanbod is inderdaad een lokkertje.

JB
Jacco Bolt
03-10-2018

Zonde van de tijd

Via mail een waardebepaling gehad. Auto was van onlangs overleden schoonvader geweest. Zes jaar oud 34000 km. en dealeronderhouden(Suzuki).
We hadden een afspraak om 10:30 maar werden 45 minuten later pas geholpen. Voorgaande klanten zijn boos weggegaan ivm absurd bod. Ook wij kregen een ridicuul bod. Bijna €3000,- lager dan aanbieding in mail terwijl auto er, ook volgens koper wijkopenautos.nl, er onberispelijk uitzag! Zonde van de tijd. Halve dag verspeeld. Hebben auto toen bij dealer aangeboden.

JV
Joop Vos
02-10-2018

WAARDELOOS

Goed bod via de site maar dan....Grondige inspectie niets om aan te merken behalve dat hij 3-deurs is (was dat ook bij online taxatie). dealeronderhouden met nog 1 jaar KIAgarantie dus geen risico voor wij kopen etc. Bod was € 1250 Euro lager dan het lokkertje via internet.Dit riekt naar oplichting cq misleiding. Daarna naar de dealer gegaan en die bood gelijk een bedrag dat in de buurt lag van het eerste bod. Nieuwe slogan:
Wijverkopenlucht.nl

S
Selina
01-10-2018

Waardeloos bedrijf

Keurig geholpen door degene die onze auto ging beoordelen maar wat een belachelijke prijs die wij kregen van het hoofdkantoor van achter hun computer. Het zijn gewoon oplichters!! Je eerst lekker maken met een prijs via internet en dan daar komen en dan 3000 euro minder bieden op een auto die schade vrij is zowel van binnen als van buiten

E
Emanuel
01-10-2018

Afleggers

De taxateur bood 20 euro voor mijn rijdende Ford Ka met 8 maanden geldige apk. De motor van de auto was wat verouderd en wat lakschade, maar zelfs bij de autosloperij gaven ze er 130 euro voor!! Zogenaamd viel er ook niet te onderhandelen over de prijs omdat 'wijkopenautos' nog administratiekosten en transportkosten (naar autosloperijen) moet betalen. Lekkere hoogste prijsgarantie voor auto's in elke staat, maar niet heus.

A
Ahmet
26-09-2018

Oplichters

Mensen ga hier absoluut niet heen dit is gewoon oplichting.
Mijn auto werd online getaxeerd op 8400 euro en bij de definitieve taxatie wilden ze er 6250 euro voor geven.
Ik zei meen je dat nou echt en ik kreeg te horen dat het de huidig marktwaarde van mijn auto is man man wat een oplichters.
Mensen ga daar echt niet heen heb gewoon geduld met verkoop van je auto

D
D
22-09-2018

Arrogante medewerker

De medewerker was erg arrogant. Hij zei kom maar mee anders geloof je mij toch niet. Gaf geen hand bij afscheid en zei geen gedag. Erg asociaal en arrogante man.

N
N.W.
20-09-2018

Oplichters

Corsa 2011 indicatiewaarde 3685,-
Geen slechte punten gevonden bij taxatie.
Bod 1075,- tot 1575,-. De exportwaarde is al 3000,-
Totaal geen toelichting waarom er minder dan 50% van de indicatiewaarde wordt geboden.

H
Hans
20-09-2018

Geen serieus bedrijf

Er staan heel wat negatieve recensies vermeld en ik wilde zelf weleens ervaren hoe de zaken daar in zijn werk gaan.... Kreeg een taxatie van mijn auto
Per e-mail van ruim 2200 euro zonder dat ze deze hadden gezien. Dat is op zich al onzinnig. Een lokkertje om de klant warm te maken. Ik had zeker verwacht dat dit een stuk lager zou worden, maar wanneer er ter plaatse een bod uitrolt van 150 euro(!) wegens een aantal roestplekjes, dan kun je dit bedrijf niet serieus nemen, een lachertje. Minder dan een tiende van de initiële taxatiewaarde! Ga er niet heen mensen want het is zonde van de tijd en moeite!

WB
Werner Beek
19-09-2018

Grootste oplichting van dit moment.

Meerdere ervaringen met deze oplichters. Op de website krijg je een zeer aantrekkelijk bod, en bij de garage aangekomen bieden ze met droge ogen 10% van dat bedrag. Auto's worden expres slechter gemaakt. Met de gebruikelijke smeriger truukje. Olie over je motorblok gooien zeggen dat hij lekt. Gaten in je uitlaat maken. Dat soort grappen. Nooit maar dan ook nooit nooit je auto hierheen brengen. Schande dat deze oplichting door de reclame code commissie is gekomen.

R
Ronald
18-09-2018

Te hoog ondeskundig online bod

Waardeloos dat het uiteindelijke bod 2500 euro lager ligt dan het online bod terwijl de auto voor zijn leeftijd in uitmuntende staat is. Ze weten wat voor type auto er langs komt en dat deze moeilijker te verkopen is door gewicht en type motor. Als ik dit had geweten had ik de auto niet leeg hoeven halen en de winterbanden van stal hoeven halen, laat staan naar de vestiging hoeven rijden waar een man rond liep die er duidelijk een beetje klaar mee was.

M
Monique
18-09-2018

Oplichters

Als je het kenteken van de auto en de km stand invoert kom je op een leuk bedrag uit. Dat is de auto ook waard en zeker door de lage km stand en de uitstekende staat van het voertuig. In dit geval een bedrag van bijna 1100 euro. Als je vervolgens de auto brengt naar één van de vestigingen wordt hij aan alle kanten afgekraakt en willen ze er nog 100 euro voor geven.
Ook het personeel is niet bepaald klantvriendelijk en dat is nog zacht uitgedrukt. De klantenservice is zo ingericht dat je nooit iemand aan de telefoon krijgt, je moet je door diverse computers menu's worstelen. Nee, dit was eens maar nooit meer en ik zal dit bedrijf zeker niet aanraden, eerder mensen weerhouden om er mee in zee te gaan.

S
Sterre
17-09-2018

Nooit doen

Bekijk het hier.
https://www.zdf.de/verbraucher/wiso/wirkaufendeinauto-im-check-100.html

C
Cees
16-09-2018

Dit is de definitie van SLECHT!!!

Drama, weet niet eens hoe de motorklep opengaat van een mini, denkt dat het een driecilinder is????????????totaal incompetent

R
Raymond
15-09-2018

Val in herhaling:niet doen

Taxatie bod via kenteken: 9700. Langs geweest, auto is dealer onderhouden, is niks mis mee, ziet er nog goed uit: 7800 tot 8300. Daarna bij mijn dealer langs gegaan: 10000.

B
Bili
14-09-2018

Zoals de meeste beoordelingen, hoog bod via mail wat ze niet waarmaken

Bod via mail gekregen, afspraak gemaakt, tijd vrijgemaakt en de reis erheen. Krijg je daar te horen dat het uiteindelijke bod stuk lager zal uitvallen omdat de auto is ingevoerd. Je moet bij aanmelden je kenteken ingeven, hieruit was duidelijk dat het om een ingevoerde auto gaat. Het bod viel 2500 euro lager uit. Verdoe je tijd niet met deze mensen. Het bod wat zij gaven na een zogenaamde taxatie was net zo hoog als andere opkopers die een gegarandeerd bod afgeven via telefoon. Had ik maar eerder de recensies gelezen, had mij een hoop tijd bespaard.

A
Arnoud
14-09-2018

Grappemakers

Ze bieden een prijs via de mail...vervolgens gaat er na " inspectie" 50-75 % vanaf....hahahaha.
Dan toch maar op marktplaats.

J
Jan
13-09-2018

Reken niet op

Reken niet op het geboden bedrag, ook niet in de duurt hiervan. Mijn auto 3965euro, na taxatie 2345euro na mailtje over het grote verschil 2565euro. Bij collega ik wil van mijn auto af. Bod 4000 euro net auto weggebracht 4000euro op rekening!!!!

I
Ineke
12-09-2018

Beloven veel meer dan dat ze uiteindelijk geven. Een verschil van 40%l lager. Jammer van de tijd en

Niet mee in zee gaan. Bij het eerste contact lijkt het mooi! Per mail kregen wij een bod die 40% lager lag dan bij het eerste contact. Verspilde ernergie!

J
Jeroen
11-09-2018

Kansloos, bespaar je de tijd en de moeite

Online bod ontvangen voor mijn Citroen van 4 jaar oud, met een aanschafwaarde van 43000 euro. Vervolgens ontvang je dagelijks mails met de vraag om langs te komen voor een taxatie en dan zou er ook rekening gehouden worden met opties, etc. Werkelijk bod zelfs lager dan het online bod. Het online bod is een lokkertje. De taxateur is iemand die zelf niets mag beslissen. De echte inkoper zit ergens in het land achter een pc.
Dit bezoek aan wijkopenautos.nl was zonde van de tijd. Bespaar u de moeite.

M
Mattijs
11-09-2018

Verschil online Taxatie ongefundeerd hoog

Taxatie Den Bosch was een drama, geen goede uitleg waarom er een verschil van 1750 tussen online taxatie en taxatie op locatie zat. De toelichting: het wordt allemaal op het hoofdkantoor bepaald, taxateur heeft er geen enkele invloed op. Dit type auto's is niet gewild was een argument, alsof je dat niet online al invult. Online taxatie is duidelijk een lokkertje, gelukkig was het voor mij maar 15 minuten rijden en ben ik alleen de tijd kwijt. Ga gewoon naar anwb.nl vraag een taxatie op en rij daarmee naar je lokale dealer.

B
Benito
09-09-2018

stelletje oplichters

had een afspraak gemaakt voor een bezichtiging van mn auto en had een mail met t bod meegenomen (€6348,00) en ze wilden er op t eind van t gesprek €2000,00 cach voor geven!!!

R
R
09-09-2018

Schandalig

Dat ze mijn auto voor weinig willen hebben snap ik. Het schandalige vind ik dat ze me lokken met een hoge prijs en vervolgens nog geen 1/3 hier van bieden. Zo laten ze mij tijd investeren in een nutteloze bezigheid ( voor mij maar ook voor henzelf). Dit snap ik niet (voor hen zelf) en voor voor mijzelf vind ik het ronduit schandalig. Bied dan een prijs in de richting van wat je wilt gaan bieden. Dan komt 95 % van de klanten niet eens meer langs. Ronduit schandalig dit !

D
Daniel
08-09-2018

Bedrieglijke prijsindicatie voor oudere autos

Een prijs van 60 euro gekregen voor een auto met een online taxatie waarde van 1050 euro. Een prijs verschil kan er zijn. Maar dat ze 6 procent van het bedrag bieden ging er niet echt in bij mij. Ik bracht de auto even later door naar een dealer. Kreeg daar een heel stuk meer voor dan bij dit bedrijf.

S
Stuut
08-09-2018

Stelletje oplichters

Via website boden ze €680,00. Na taxatie nog maar €30,00
Echt een stelletje oplichters. Laten ze je een eind rijden voor dit k...bedrag.

RB
Ron B
08-09-2018

Tijdverspilling

De service in de vestiging was prima.
Echter: via internet wordt mijn auto getaxeerd op 3.300 euro. Ik vond deze waarde redelijk hoog en verwachte dit niet te krijgen maar..... na taxatie kreeg ik een bod van 874 euro (terwijl er aan de auto nauwelijks wat mankeerde). Dit terwijl ik van de dealer waar ik een andere (private lease) auto besteld heb 2.500 kreeg (en ik dit te laag vond).

Ik heb hier tijd in gestopt en dat is absoluut zonde van de tijd gebleken. Dat is nog wat het meeste frustreert. Ze lokken met een hoge indicatieprijs (met een verhaal erbij dat het meer kan worden als de auto extra's heeft) en geven vervolgens een schijntje ten opzichte van de indicatieprijs. Je moet wel heel desperaat zijn als je met hen in zee gaat.

GB
Gerard Bleijenbergh
07-09-2018

wil ik nooit meer iets mee te maken hebben

Ik werd binnen gelokt op een bod van € 9220,- en de keurmeester gaf aan dat het een smetteloze auto was, zonder schade of gebreken. Tot mijn stomme verbazing kreeg ik een paar dagen later een bod van € 5840,-. Daarna heb ik de auto aangeboden aan Vendi en kreeg daar een reéel bod van € 7500,- en heb de deal gesloten.

LVDM
L. Van Der Molen
07-09-2018

Valse voorlichting

Op basis van een goede omschrijving wer een bod uitgebracht van 3.286 euro. Na het aanbieden van de auto was dit nog geen 1.400 euro en dat terwijl er een maande geleden aantoonbaar voor bijna 1.400 euro onderhoud was gepleegd. Schandelijk, ik heb er (als ervaren automatisch) geen ander woord voor.

J
John
03-09-2018

Nooit meer!

Online €1950,
Uiteindelijk bot €650. Auto was goed geen schade!

J
John
03-09-2018

Nooit meer!

Online €1950,
Uiteindelijk bot €650. Auto was goed geen schade!

E
Eddy
02-09-2018

Lachwekend

Ik kan er komt over zijn.
Nooit maar dan ook echt nooit naar toe gaan.zonde van tijd,je bent de speelbal in een voor opgezet toneelstuk.lachwekend

A
Arjan
31-08-2018

Eerlijk is eerlijk

Hier vlak voor heb ik iets over cowboys gezegd. Ik verkoop toch mijn auto aan wijkopenautos.nl
Dus wel zo netjes om dat uit te leggen. Ten eerste hebben ze een tweede, beter bod gedaan. Nog niet super hoog, maar lijkend op wat op marktplaats wordt geboden. Ten tweede lijkt marktplaats leuk, maar zit dat vol met autohandelaren die bijna blind bieden op elke auto die voorbij komt. En vervolgens reageren ze niet als ik contact zoek. Dus heb ik niets aan die biedingen. En omdat ik geen zin heb om langer te wachten (nu ruim 1,5 week aan het verkopen), kan wijkopenautos.nl mijn auto tegen een redelijke prijs kopen zonder verder gedoe en zonder wachttijd verder. Dat is me ook wat waard!

B
Bektas
29-08-2018

Inruilwaarde

Kreeg bericht met inruilwaarde ga ik eenaartoe bieden ze eenderde eevan, terwijl ik alle gebreken al had aangegeven. Pas op met km stand kan tot 150 duizend aangeven alles erboven gaan ze er misbruik van maken. Biet erheen gaan stelletje oplichters

A
Arjan
27-08-2018

cowboys

Zoals vele anderen hier ook zeggen:
- je wordt gelokt met mooie indicatie
- je wordt elke dag gemaild of je komt
- bij taxatie kraken ze je auto helemaal af
- het bedrag dat ze noemen zit ver onder de afgegeven indicatie.
Als je zelf verstand van auto's hebt, door hun praatjes heen kan prikken en van hard spel houdt, ga gerust je gang. Zoek anders serieuze kopers op een andere manier!

S
Steffie
20-08-2018

Belachelijk

Had mn Peugeot 206cc cabrio te koop staan. Hij werd getaxeerd op 1779 euro. Mooie taxatie dacht ik. De auto ziet er nog keurig uit en heeft zn onderhoud altijd gehad. Tijdens het ritje met 1 van de medewerkers kreeg ik alleen maar negatieve punten om me hoofd heen gegooid en toen had ik al het idee dat ik het bedrag van de taxatie wel kon vergeten. Eenmaal terug kreeg ik een bod van 285 euro. BELACHELIJK! Dag later mijn auto zelf verkocht voor 1800 euro. Terwijl deze mensen beweerden dat ik nergens meer geld voor mijn auto zou krijgen.
Mijn advies: wegblijven. Ze lokken je met een mooie taxatie en proberen je vervolgens op te lichten waar je bij staat.

HDR
H.J. De Ruiter
15-08-2018

ER ZIT GEEN AIRCO IN!!!!!!

Bod via internet gehad 502 euro. 40% van de waarde.
Internettaxatie ingevuld GEEN AIRCO!!
Auto verkeerde krasvrij in nieuwstaat.
Na taxatie 182,- euro.
Reden: Er zit geen airco in!!
Ik geef aan dat ik dat netjes heb ingevuld, dat de airco ontbreekt.
Ook geef ik aan dat deze auto.s bijna allemaal standaard geen airco hebben.
De botte onvriendelijke jongenman met de niet te vergeten botte zware STEM die je uit duizenden herkend ontweek mijn vraag.
Ook zijn collega zei sorry wij zijn maar werknemers.
NU LEES IK HIERONDER GEEN AIRCO!!!!! Van 11 augustus.
Dit zijn de reinste stropdasoplichters die je maar kan treffen.

T
Theo
11-08-2018

Misleidende taxatie

On-line taxatie laten uitvoeren voor mijn auto. €1150 - een redelijke taxatie, er vanuit gaande dat zij er natuurlijk ook nog iets aan moeten verdienen.

Afspraak gemaakt in Alkmaar. Man was vriendelijk genoeg. Kopje koffie. Rondje gereden, foto's gemaakt, gegevens ingevoerd. Wachten op het bod vanuit het hoofdkantoor (vermoed ik). Ik ging er vanuit, dat ze iets lager dan de on-line taxatie uit zouden komen.

Bod: €223. Zo'n 20% van het on-line taxatiebedrag. Argumentatie: er zit geen airco in... Dat was echter al bekend voor de initiële taxatie, dus dat is een standaard onzinargument.

Het komt er gewoon op neer, dat ze met een hoge on-line taxatie mensen lokken, dan komen met een bod dat véél lager ligt, er vanuit gaande dat een aantal mensen er op in zal gaan. Op die auto's maken ze dan flink winst.

Dat veel mensen, zoals ik, met een nare nasmaak vertrekken, zal ze natuurlijk een zorg zijn.

Ik raad niemand aan met deze tent in zee te gaan. En als je een heel oude auto hebt: veel sloperijen garanderen een minimumbedrag van €125 of €150, ongeacht de staat van de auto.

M
Michel
09-08-2018

Verknoei je tijd niet mensen

Kort gezegd, je krijgt gewoon de actuele handelswaarde of minder voor je auto. Taxatiewaarde was bij mij 3500euro via de site. Dit is eigenlijk gewoon een lokkertje. Uiteindelijk kreeg ik een bod van 1300euro.
Jammer van mijn tijd.

M
Maria
08-08-2018

Zeer slecht bod

Degene die ons hielp kwam niet klantvriendelijk over en het bod wat voor onze auto gegeven werd kwam absoluut niet in de buurt van ieders verwachting, daarom snel teleurgesteld en onverichte zaken naar huis gegaan.
Om deze reden raden wij het ten zeerste af om hier uw tijd te verdoen!

T
Ton
03-08-2018

Weggeven

Vanmorgen om 11.30 uur volgens afspraak waren we aanwezig. Om kwart voor twaalf werden we te woord gestaan. Het was druk zei de medewerker. Onze Yaris Verso bj 2000 werd beoordeeld en proefgereden. Het bod wat ze via hun site deden, €843, werd na keuring €390! Dat kwam vooral omdat de auto geen airco heeft. "iedereen wil toch een airco?" De auto heeft nota bene een nieuwe apk en twee nieuwe voorbanden (apk tot 18-08-2019). En er zit een setje winterbanden op stalen velgen bij. Weggeven doen we niet. Dus met een vervelende ervaring rijker togen we teleurgesteld weer naar huis.

J
Jordy
31-07-2018

marktprijs

beste klagers over prijsverschillen,
als je op de site van wijkopenautos.nl je kenteken intikt krijg je een marktprijsindicatie. hiervan kun je twee dingen opmaken ten eerste het is een indicatie, werkelijk kan de prijs dan anders uitvallen door interieur en dergelijke die niet op kenteken staan. daarnaast is het de marktprijs dus de prijs die de site kan krijgen voor de auto, als zij de auto kopen willen ze winst maken (héhé het is een commercieel bedrijf) dus valt jouw prijs lager uit

S
Sylvia
31-07-2018

Mijn ervaring

Afgelopen maandag hadden wij een afspraak om 15.30 uur, op de afgesproken tijd waren wij ter plaatse, er was niemand aanwezig en op het nummer in de mail werd niet gereageerd. 's avonds kregen wij een mail waarin een nieuwe afspraak kon worden gepland dit gedaan. Net geweest het bod wat nu werd gedaan was 23% lager dan het bod volgens de website van wijkopenautos.nl, als argument werd o.a. aangehaald dat onze 4 jarige Skoda Citigo niet op nieuwe banden stond. Wij zijn niet ingegaan op het geboden bod.

P
Ps
29-07-2018

Iets te laag bod

Snap dat overdreven reageren van anderen hier niet, als ze een bod krijgen wat te laag is. Bij mij ook iets lager dan verwacht (zo’n 1100 euro), maar prima toch? Dan weet je waar je aan toe bent. Je moet niet al je hoop op dit bod gooien, maar het als een soort ’bodemprijs’ zien. Bij veel reacties hier nemen mensen het veel te persoonlijk lijkt wel. Kom oo mensen, het is gewoon een zakelijk voorstel. Ben verder prima, vriendelijk en vakkundig geholpen.

J
Jc
23-07-2018

Rot reclame!!!

Wat een ontzettende irritante reclame hebben jullie!!! Bij 1 vd personen zie je gewoon zijn onderbroek!¡ Welke dummies hebben jullie voor deze reclame uitgezocht.. Ik kotst van jullie reclame!!!!

R
Rob
18-07-2018

aardige gozert!

van 1300 voor onze fiat punto naar ergens tussen de 90 en 390 euro! wat scheelt het! wat we eigenlijk al wisten kwam uit, de verkoper met de tablet zei het al, een pond peren vang je er altijd voor! had dat eerder gezegd, scheelde een ritje Alkmaar. het draaide om een peperdure airco vulling! die honderden euro,s zou kosten maar uteindelijk voor 79 euro bij quickfit gevuld wordt. met garantie!

M
Martijn
15-07-2018

Schandalig bod en zeer klantonvriendelijk

Schandalig bod ontvangen van 50 euro! Ik wilde een Mitsubishi verkopen die enkel een paar 'reparaties' nodig had op APK punten, waarvoor ik via de mail een goed bod van ze had ontvangen. Na telefonisch te hebben aangegeven dat er wel een aantal apk reparaties aan moest gebeuren, werd aangegeven dat dit geen enkel probleem is. Helemaal naar Amersfoort gereden en mijn tijd verspild voor een schandalig bod van 50 euro. Dan ook nog na een half uur wachten voor test ritjes en inspectie, terwijl het bod was gebasseerd op informatie die al bekend was!

Overigens, de persoon die gelijk met mij een afspraak had, kreeg ook een uiteindelijk bod van maar 400 euro tov een initeel bod van 1500!

Nooit meer

JL
Jeroen Landzaad
14-07-2018

Werkelijke waarde: de helft

Via kenteken op hun site een bod van ruim €19.000. Na taxatie zelfde dag op vestiging was de werkelijke prijs €10.000

J
Jean
11-07-2018

Niet eerlijk met prijs

Na prijs gekregen te hebben van 3500euro,naar daar geweest voor controle,na controle (auto was volledig in orde),geven ze u een prijs van 2400 euro,dag daarna op autoscoot gezet en op een dag verkocht voor 3500 euro.

J
Jean
11-07-2018

Niet eerlijk met prijs

Na prijs gekregen te hebben van 3500euro,naar daar geweest voor controle,na controle (auto was volledig in orde),geven ze u een prijs van 2400 euro,dag daarna op autoscoot gezet en op een dag verkocht voor 3500 euro.

D
Dilo
06-07-2018

Misleiding

Ik heb pas online mn auto laten taxeren.
Op kenteken kreeg ik een taxatiewaarde van 1537 euro bij wijkopenautos.nl
Wij met 30 graden naar Breda gereden en na 1 uur wachten nog geen taxatie bod.
Na anderhalf uur wachten kregen we per mail het bod toegezonden.
De prijs die ik zou krijgen bij wijkopenautos.nl bleek echter 152 euro !!
Dit is verre van acceptabel en een belachelijk bod.
Mij zien ze nooit meer !!

J
Jan
30-06-2018

Pure misleiding

Ik kreeg van WIJKOPENAUTOS een prijsindicatie van niets iets meer dan 9200 euro voor mijn zeer coulante en zeer goed in de markt liggende auto. Dus ik naar wijkopenautos. Daar gaven ze mij ineens minder dan 5000 euro. Pure misleiding en ik heb aangegeven dat dit niets anders is dan misleiding. NOOIT in trappen!

L
L.huisman
27-06-2018

Lokkertje

Via interrnet een bod van afgerond 9700. Hoog maar wist dat dit realistisch was. Afspraak gemaakt . Taxatie 6450 !!!. Wegwezen daar. Eigen dealer kocht de auto nog dezelfde middag voor 8750. Verschil even 2300 of te wel bijna 25%. Nooit doen dus. Complete afknapper.

GV
Gerard Verbruggen
27-06-2018

Gieren is een goede omschrijving

Net als de meeste mensen: Veel te hoge prijs in de email (wat ik zelf ook nog wel snap als ik die prijs zie). En dan aankomen met een tablet: Dit mag ik U minimaal/maximaal bieden maar omdat ik U zo aardig vindt bied ik meteen het maximum. Ik heb echt hartelijk gelachen. In mijn optiek valt dit onder oplichting en proberen wanhopige mensen af te zetten. Persoonlijk ben ik voor wetgeving speciaal afgestemd op WijKopenAutos.nl... Dit is een bijzonder laakbare handelswijze....

R
Rebecca
25-06-2018

Tijdverspilling!! nog geen 1/6 van de nieuwwaarde binnen 2 jaar!!

Tijdens een aanvraag van een online offertel, kregen wij een bod van 65.592 euro. De auto is nog geen 2 jaar oud en nieuwaarde is 120.000. Na een taxatie bij een van hun locaties kregen wij de taxatie van nog geen 19.000 euro. Dit is geen eens 1/6 van de nieuwwaarde! Dit bedrijf zijn een stel oplichters! Ik zal het dan ook iedereen afraden om daar überhaupt moeite in te steken om daar je auto te verkopen. Je wordt blij gemaakt met een dode mus..

ADO
A.j. Den Ouden
23-06-2018

Belachelijk bod

Ik kreeg een taxatie van 1150 euro, ben naar de lokatie gereden en daar werd de auto getaxeerd. Daar kwam een bod uit van 49-349 euro, zelfs degene die de auto opnam vond het een belachelijk bod!
Ik snap heel goed dat ze handelaren zijn die wat moeten verdienen aan de auto, maar zo'n laag bod is belachelijk, zéker als ze een taxatie geven van 1150!
2 uur later heb ik de auto verkocht voor 700 euro via een andere site

WB
Werner Brocken
22-06-2018

Hopeloos slecht

Mijn zoon was aan een andere auto toe, zijn VW Bora uit 2000 had zijn beste tijd gehad,
Via wijkopenauto's een "offerte" gekregen van 1118 euro.
Dus wij afgelopen zaterdag 16 juni naar de lokale vestiging in Amersfoort.
Vanzelfsprekend al in het achterhoofd dat er flink zou worden afgedongen, maar de manier waarop was echt zo slecht, daar lusten de honden geen brood van.
Na veel heen en weer gedoe alsnog tot een iets betere prijs gekomen (349 euro) en om er vanaf te zijn tot een akkoord gekomen. Niet slim van ons eigenlijk maar goed.
De Bora maandagmorgen 18 juni om pakweg 10.30uur ingeleverd en aangezien ze adverteren met directe betaling gedacht dat dt dan ook zo zou gaan.
De medewerker vertelde toen dat de betaling pas woensdag of donderdag op de rekening van mijn zoon zou staan. De zoveelste tegenvaller, en helaas zoals uit bovenstaand verhaal al wel duidelijk zou kunnen zijn is er tot op dit moment nog niks bijgeschreven.
Vandaag (vrijdag 22 juni) maar eens gebeld waar het geld bleef en toen werd me verteld dat er gegevens aan of in het contract ontbraken, maar dat ik binnen een uur terug zou worden gebeld door de vestigingsmanager Amersfoort (mijn woonplaats).

Natuurlijk (duhh) werd ik niet teruggebeld, dus ben ik er zelf maar eens naar toe gereden. De ’vestigingsmanager’ wist me ter plekke te vertellen dat de medewerker met wie wij maandagmorgen ons contract hadden getekend ’vergeten’ had om op de knop doorzetten betaling te drukken en dat het daar dus was fout gegaan.
Hij had het vanmiddag echter geregeld en het geld zou dus maandag of dinsdag moeten zijn bijgeschreven. We gaan het zien.....
Maar wat als ik zelf niet gebeld had en vervolgens langs was gegaan?
Heel slecht is nog een understatement, ga hier niet naar toe!

VDW
Van De Water
21-06-2018

van 469 euro naar 69 euro.....

Na een geschatte offerte per email van 469,- euro naar Amersfoort getogen, wetende dat het natuurlijk minder zou worden , maar toch....Zóveel minder is een lachertje, ik kon er 69.- euro voor krijgen! 400.- euro verschil! Wat een nep. We werden idd heel vriendelijk ontvangen , met koffie , maar om daar nou helemaal voor naar Amersfoort te komen vanuit Veenendaal, enfin , helemaal geen aanrader dus! Oh, en hoe dat komt? Ze kopen auto's in voor de sloop, dus als je m daar zelf naar toe brengt krijg je tenminste nog 100.- euro.....

W
Wouter
20-06-2018

Criminele organisatie?

On line bod 33.012 euro. Na taxatie vandaag, auto was volgens taxateur in zeer goede conditie, 24.186 euro! Niet bonafide!

W
Wouter
20-06-2018

Criminele organisatie?

On line bod 33.012 euro. Na taxatie vandaag, auto was volgens taxateur in zeer goede conditie, 24.186 euro! Niet bonafide!

XE
X Ermens
18-06-2018

Eerst lokken....

Online waardebepaling 28.000+

uiteindelijk bod, terwijl er niets mankeert aan de auto 17.000. zonde van mijn tijd.

TW
T. Walma
18-06-2018

niet te onderhandelen bij een laag bod

Via internet een redelijk bod. Afspraak gemaakt in filiaal te Alphen aan de Rijn. Verkoper is alleen maar een fotomaker en een proefrit rijder die over de verkoopprijs moet overleggen via een tabloid met de onzichtbare echte verkoper. (lijkt een truc) aangeboden prijs ligt ver beneden aangeboden internet prijs. Makkelijk iemand zonder verkoopmachtiging het woord te laten doen en als echte verkoper je gezicht niet te durven laten zien, Mensen ga niet in zee met deze verkoper.

RDG
Ron De Groot
13-06-2018

Prutsers en zware oplichters

Hebben totaal geen kennis van zakendoen
Zijn met ons onderzoek tot deze conclusie gekomen
Arrogant, misleidend en geen vakkennis hoe ze met klanten om horen te gaan
Nader onderzoek volgt