OSW.nl staat op plek 4 in de categorie auto inkoop sites. Bekijk de beste auto inkoop sites.

OSW.nl

4.5 (2 reviews)

OSW is opgericht in 2011. Het is een auto verkoop platform voor auto’s, boten, campers, caravans en motoren. OSW is een tussenpersoon. Dit betekend dat wanneer je een bod aanvraagt op een auto, OSW deze aanbiedt binnen haar netwerk van inkopers. Je ontvangt vervolgens het bod van de inkoper.

Werkwijze

Je kunt een auto via OSW verkopen door een bod aan te vragen. Dit doe je  door het kenteken in te voeren en vervolgens aan te vullen met extra informatie. Na de aanmelding kan er op de achtergrond geboden worden op je auto. Het bod ontvangt je na 24 uur. Dit bod is gegarandeerd; als de auto is zoals omschreven.

Auto verkopen? Vergelijk alle opties:

Vind het beste bedrijf voor jouw auto:
Ontvang de hoogste prijs
Een advies op maat!
Vergelijk alle inkoop platformen

OSW.nl uitgelicht

Snel je auto verkopen
Gratis en vrijblijvend
Ophaalservice aan huis
Koper van tevoren onbekend

Ervaringen OSW.nl

 

Er zijn 2 mede klanten die hun ervaring met OSW.nl hebben gedeeld. Gemiddeld gaven ze 4.5 van de 5 sterren. Hieronder lees je de beoordelingen. Heb jij een ervaring met OSW.nl? Help dan anderen door je ervaring te delen.

 
R
Richard
06-07-2020

Heldere afspraken, vlotte afhandeling

De verkoop van mijn auto was binnen een dag geregeld, de aflevering met de betrokken dealer verliep ook voorspoedig. Als je geen zin hebt in het ‘gedoe’ van het zelf verkopen van je auto is dit een prima alternatief.

P
Pieter
24-11-2019

Review OSW

Goede partij met een duidelijke werkwijze. Zou weer terug gaan om een auto te verkopen