Ikwilvanmijnautoaf.nl staat op plek 2 in de categorie auto inkoop sites. Bekijk de beste auto inkoop sites.

Ikwilvanmijnautoaf.nl

3 (2 reviews)

Ikwilvanmijnautoaf.nl is één van de meest bekende auto inkoop platformen. Het bedrijf is opgericht in 2006 en je kunt er een vrijblijvend een gratis bod aanvragen op een auto. Naast auto’s kun je er ook andere voertuigen verkopen zoals een motor, camper, vrachtwagen of boot. Ik wil van mijn auto af is één van de grotere auto inkoop platformen van Nederland.

Werkwijze

Het verkopen van je auto via Ikwilvanmijnautoaf.nl is relatief simpel. Het begint met het invoeren van je kenteken waardoor een aantal gegevens van de auto alvast voor je worden ingevuld. Vervolgens moet je extra informatie ingeven over bijvoorbeeld de staat van de auto en extra opties. Daarnaast wordt je gevraagd om foto’s toe te voegen. Ons advies is om dit altijd te doen. Foto’s geven dealers een beter beeld van de auto en vergroten hiermee de kans op een goed bod. Zodra je een bod hebt aangevraagd zet Ik wil van mijn auto af de auto in een gesloten veiling waar duizenden dealers de mogelijkheid hebben om te bieden op de auto.

Tevreden met het bod?

Als je tevreden bent met het bod, kan je het accepteren. Ikwilvanmijnautoaf.nl brengt je in dat geval in contact met de betreffende dealer. Hier kan je jouw auto afleveren en het geld per bank of contant ontvangen. Bij Ik wil van mijn auto af wordt in zo’n 60% van de gevallen de auto bij de consument thuis afgehaald in plaats van dat die altijd bij de koper afgehaald moet worden, dit is afhankelijk van de betreffende dealer.

Auto verkopen? Vergelijk alle opties:

Vind het beste bedrijf voor jouw auto:
Ontvang de hoogste prijs
Een advies op maat!
Vergelijk alle inkoop platformen

Ikwilvanmijnautoaf.nl uitgelicht

Gratis een gegarandeerd bod
Bekend van de TV
Koper is van te voren onbekend

Ervaringen Ikwilvanmijnautoaf.nl

 

Er zijn 2 mede autoverkopers die hun ervaring met Ikwilvanmijnautoaf.nl hebben gedeeld. Gemiddeld gaven ze 3 van de 5 sterren. Hieronder lees je de beoordelingen. Heb je jouw auto al eens verkocht via Ikwilvanmijnautoaf.nl? Help dan anderen door je ervaring te delen.

 
A
Anoniem
03-03-2020

Opdringerig

Mijn auto aangemeld, kreeg iemand met een zwaar (buitenlands) accent aan de telefoon die zeer opdringerig was. Uiteindelijk mijn auto via een andere site verkocht.

B
Bernard
05-02-2019

Wat een verademing

Ik kreeg een prima bod en kon de auto een dag later al inleveren. Zou ze zeker aanraden, geen gedoe!