Ikwiljouwautokopen.nl

4.5 (2 reviews)

Ikwiljouwautokopen.nl is opgericht in 2014. In tegenstelling tot de meeste andere auto inkoopplatformen koopt Ikwiljouwautokopen zelf de auto van de consument en heeft hier ook een eigen transportservice voor beschikbaar. Ik wil jouw auto kopen haalt je auto thuis of op het werk op. Het is ook mogelijk om de auto af te leveren op locatie. Het bod op de auto ontvangt je bij Ikwiljouwautokopen.nl binnen 48 uur en is 100% gegarandeerd.

Werkwijze

Het begint bij het aanvragen van een bod op uw auto. Dit doe je door het taxatieformulier in te vullen. Op basis van het kenteken worden algemene gegevens over de auto automatisch opgevraagd bij het RDW. Daarna vraagt Ik wil jouw auto kopen om de informatie aan te vullen met details zoals de kilometerstand, staat van de auto en overige opmerkingen. Je hebt ook de mogelijkheid om foto’s toe te voegen.

Het bod ontvangt je binnen 48 uur. Indien je akkoord gaat met het bod wordt er contact opgenomen voor een afspraak. De auto kan worden opgehaald, maar je kunt de auto ook zelf wegbrengen. De verkoop is geheel gratis. Ter plekke zal het geld per bank worden overgemaakt. Indien je liever contant geld hebt, is dit ook mogelijk.

Populairste inkoop bedrijven:

Ikwiljouwautokopen.nl uitgelicht

Geen tussenpersonen
Ophaalservice
Snel en gegarandeerd bod
Relatief jong bedrijf

Ervaringen Ikwiljouwautokopen.nl

 

Er zijn 2 mede auto verkopers die hun ervaring met Ikwiljouwautokopen.nl hebben gedeeld. Gemiddeld gaven ze 4.5 sterren. Hieronder leest u de beoordelingen. Heeft u uw auto al eens verkocht via Ikwiljouwautokopen.nl? Help dan anderen door uw ervaring te delen.

 
J
Jacob
19-04-2019

Redelijk bod, goede service

Redelijk bod, goede service

J
Johan
07-12-2018

Prima

Gewoon eerlijk