Ikwiljouwautokopen.nl staat op plek 1 in de categorie auto inkoop sites. Bekijk de beste auto inkoop sites.

Ikwiljouwautokopen.nl

4.8 (4 reviews)

Ikwiljouwautokopen.nl is opgericht in 2014. In tegenstelling tot de meeste andere auto inkoopplatformen koopt Ikwiljouwautokopen zelf de auto van de consument en heeft hier ook een eigen transportservice voor beschikbaar. Ik wil jouw auto kopen haalt je auto thuis of op het werk op. Het is ook mogelijk om de auto af te leveren op locatie. Het bod op de auto ontvangt je bij Ikwiljouwautokopen.nl binnen 48 uur en is 100% gegarandeerd.

Werkwijze

Het begint bij het aanvragen van een bod op uw auto. Dit doe je door het taxatieformulier in te vullen. Op basis van het kenteken worden algemene gegevens over de auto automatisch opgevraagd bij het RDW. Daarna vraagt Ik wil jouw auto kopen om de informatie aan te vullen met details zoals de kilometerstand, staat van de auto en overige opmerkingen. Je hebt ook de mogelijkheid om foto’s toe te voegen.

Het bod ontvangt je binnen 48 uur. Indien je akkoord gaat met het bod wordt er contact opgenomen voor een afspraak. De auto kan worden opgehaald, maar je kunt de auto ook zelf wegbrengen. De verkoop is geheel gratis. Ter plekke zal het geld per bank worden overgemaakt. Indien je liever contant geld hebt, is dit ook mogelijk.

Auto verkopen? Vergelijk alle opties:

Vind het beste bedrijf voor jouw auto:
Ontvang de hoogste prijs
Een advies op maat!
Vergelijk alle inkoop platformen

Ikwiljouwautokopen.nl uitgelicht

Geen tussenpersonen
Ophaalservice
Snel en gegarandeerd bod
Relatief jong bedrijf

Ikwiljouwautokopen.nl in het nieuws

11 februari 2019 - 3 manieren om de waarde van je auto te bepalen (Bron: Businessinsider.nl)

Ervaringen Ikwiljouwautokopen.nl

 

Er zijn 4 mede autoverkopers die hun ervaring met Ikwiljouwautokopen.nl hebben gedeeld. Gemiddeld gaven ze 4.8 van de 5 sterren. Hieronder lees je de beoordelingen. Heb je jouw auto al eens verkocht via Ikwiljouwautokopen.nl? Help dan anderen door je ervaring te delen.

 
A
Anette
13-11-2019

Betrouwbaar en volgens afspraak

Ik was zeer argwanend vooraf aangezien ik nog nooit een auto op deze manier heb verkocht. Na meerdere biedingen te hebben ontvangen van verschillende websites heb ik uiteindelijk voor dit bedrijf gekozen, het bod was prima en de reputatie leek erg goed. Nou dit is meer dan waargemaakt. Mijn Polo werd vandaag keurig op tijd opgehaald door een erg aardige chauffeur, na de controle stond het geld al op mijn rekening! Mocht ik ooit weer in deze situatie belanden dan zal ik zeker bij deze firma aankloppen!

Bedankt!

D
Dennis
21-08-2019

Zeer net bedrijf waar afspraak=afspraak geldt!

Auto verkocht via dit bedrijf, alles is volgende afspraak gelopen. Een keurig bod, en de afspraak voor het ophalen van de auto werd ook nagekomen op het juiste tijdstip. Het geld stond direct op mijn rekening en het contact met de transporteur was zeer goed. Een uitermate geschikte firma.

J
Jacob
19-04-2019

Redelijk bod, goede service

Redelijk bod, goede service

J
Johan
07-12-2018

Prima

Gewoon eerlijk