DealKiezer staat op plek 1 in de categorie auto inkoop sites. Bekijk de beste auto inkoop sites.

DealKiezer

4.5 (2 reviews)

DealKiezer is een online platform waar vraag en aanbod worden gekoppeld. Consumenten kunnen hun auto aanmelden op de website en vervolgens bieden aangesloten “RDW erkende dealers” op deze auto. Jij als consument kan vervolgens de beste dealer en deal kiezen. De service is overigens niet gratis maar er wordt vooraf duidelijk gecommuniceerd wat de kosten hiervan zijn, deze worden overigens alleen in rekening gebracht wanneer de auto door middel van het platform wordt verkocht.

Werkwijze

Stap 1: Auto aanmelden

Je kan je auto aanmelden in 4 eenvoudige stappen. Vul je kenteken in, beoordeel de staat van de betreffende auto, upload zoveel mogelijk relevante foto’s en laat je contactgegevens achter op de website.

Stap 2: Wij nemen contact op

Vervolgens belt DealKiezer je op om de aanmelding na te lopen en binnen 48 uur krijg je inzicht in alle vrijblijvende biedingen op jouw auto.

Stap 3: Vergelijk biedingen

Door transparant te werken kan je via DealKiezer die biedingen op je auto vergelijken op basis van; prijs en overdrachtscondities, afstand van jouw tot de betreffende dealer en de recensies van het autobedrijf.

Stap 4: De deal

Wanneer je hebt gekozen kan je het bod akkoord geven en de verkoop definitief maken. Je ontvangt dan direct en verkoopovereenkomst per mail met daarin alle gemaakte afspraken. Na de overdacht ontvang je direct het geld op je rekening en ook de vrijwaring.

Auto verkopen? Vergelijk alle opties:

Vind het beste bedrijf voor jouw auto:
Ontvang de hoogste prijs
Een advies op maat!
Vergelijk alle inkoop platformen

DealKiezer uitgelicht

Netwerk in heel Nederland
Snel en duidelijk
Relatief jong bedrijf

Ervaringen DealKiezer

 

Er zijn 2 mede klanten die hun ervaring met DealKiezer hebben gedeeld. Gemiddeld gaven ze 4.5 van de 5 sterren. Hieronder lees je de beoordelingen. Heb jij een ervaring met DealKiezer? Help dan anderen door je ervaring te delen.

 
M
Michel
09-06-2020

Boven verwachtingen!

Mijn Peugeot voor een redelijk bedrag weten te verkopen bij een dealer in de buurt. Goede ondersteuning gekregen tijdens het proces, dus zeer tevreden!

J
Jan
09-06-2020

Top service!

Allemaal officiele autobedrijven en geen schimmige achteraf bedrijfjes. Heel goed gevoel bij gekregen. Kom zeker terug bij de volgende auto.