Besteautobod.nl

Geen reviews

Wanneer je een bod opvraagt bij Beste autobod is dit gegarandeerd. Dit houdt in, wanneer je de auto komt afleveren en alles overeenkomt zoals je hebt beschreven, je het geboden bedrag ontvangt. Het bedrijf werkt als makelaar en bemiddelt tussen bedrijven en consumenten.

Werkwijze

Beste autobod werkt als volgt: het begint met het invoeren van een kenteken, op basis hiervan worden een aantal standaard gegevens bij het RDW opgevraagd zoals het merk, model, de kleur, et cetera. Vervolgens vul je extra informatie in over de auto. Denk hierbij aan de staat van de auto en de gewenste prijs. Tot slot voer je de persoonsgegevens in en gaat Besteautobod.nl aan de slag voor een goed bod op je auto.

Het beste autobod?

Uw taxatieaanvraag zal na de aanmelding worden gecontroleerd en eventueel wordt er nog contact met je opgenomen. Als de aanmelding volledig is komt de auto in een gesloten veiling te staan. Je ziet het niet direct, maar aan de achterkant kunnen er honderden bedrijven bieden op de auto. Besteautobod.nl communiceert vervolgens het beste bod. Het is aan jezelf of je het bod accepteert of afwijst. Als je er voor kiest om het bod te accepteren dan brengt Besteautobod.nl je in contact met de betreffende dealer.

Auto verkopen? Vergelijk alle opties:

Vind het beste bedrijf voor jouw auto:
Ontvang de hoogste prijs
Een advies op maat!
Vergelijk alle inkoop platformen

Besteautobod.nl uitgelicht

Gegarandeerd bod
Gratis
Auto zelf wegbrengen
Geen contact gegevens
Relatief kleine speler

Ervaringen Besteautobod.nl

 

Er zijn mede klanten die hun ervaring met Besteautobod.nl hebben gedeeld. Gemiddeld gaven ze van de 5 sterren. Hieronder lees je de beoordelingen. Heb jij een ervaring met Besteautobod.nl? Help dan anderen door je ervaring te delen.

 
D
Doornebosch
04-08-2019

Super bedrijf

Snel me auto verkocht voor de goede prijs top

R
Rietkerk
20-07-2018

Oplichting

Auto leveren en dan niet afnemen. Maar dreigen met boetes en dan auto verkopen onder de prijs