Autovendi

4 (4 reviews)

Autovendi is opgericht in 2016 en gevestigd in Hengelo. Het bedrijf is vergelijkbaar met Ikwilvanmijnautoaf.nl. Je kunt er een vrijblijvend bod aanvragen op een auto.

Werkwijze

Wanneer je een bod aanvraagt bij Autovendi, komt je auto in een veiling waarbij partners van Autovendi kunnen bieden op uw auto. Vervolgens ontvangt je het bod. Wanneer je akkoord gaat met dit bod zul je de contactgegevens ontvangen van de kopende partij.

Auto verkopen? Vergelijk alle opties:

Vind het beste bedrijf voor jouw auto:
Ontvang de hoogste prijs
Een advies op maat!
Vergelijk alle inkoop platformen

Autovendi uitgelicht

Gegarandeerd bod
Gratis
Tussenpersonen

Ervaringen Autovendi

 

Er zijn 4 mede auto verkopers die hun ervaring met Autovendi hebben gedeeld. Gemiddeld gaven ze 4 sterren. Hieronder leest u de beoordelingen. Heeft u uw auto al eens verkocht via Autovendi? Help dan anderen door uw ervaring te delen.

 
LVDK
Leo Van Der Kroon
27-03-2019

Zeer goede service

Zeer goed geholpen

H
Hoogstraate
25-03-2019

Tevreden klant

Op duidelijke website gegevens van mijn auto ingevuld en vergezeld van een aantal foto's. Kort daarna volgde er (met René) een vriendelijk afstemmingsgesprek. Eerste bod kwam al snel, maar lag lager dan mijn verwachting en wees ik af. Het tweede bod lag meer in lijn met mijn verwachting, zodat het contract kon worden opgesteld. Met een gegarandeerd bod onder de arm ben ik met de auto naar de desbetreffende autodealer 17km verderop gegaan. Vele verhalen gelezen dat dealers ondanks het gegarandeerd bod toch zouden afbieden. In mijn geval was dat niet het geval en kreeg ik het gegarandeerd bedrag direct overgemaakt, voorzien van een verkoopcontract en vrijwaringsbewijs. De volgende keer ga ik op nieuw naar Autovendi.

R
Rachid
08-12-2018

Goede service

Goed geregeld. Binnen 3 verkocht. Netjes me geld gekregen. Volgende keer weer.

F
Frans
11-08-2018

Bod niet gegarandeerd

"EEN GEGARANDEERD BOD OP JE AUTO". --> Helaas is dit niet het geval. Ik heb geen goede ervaring met Autivendi. Ondanks dat ik per e-mail een overeenkomst met een bedrag van 9000,- EUR heb ontvangen is bij aflevering toch weer onderhandeld. Autovendi pretendeert een gegarandeerd bedrag en geen vervelende onderhandelingen. De koper, autobedrijf Wagendorp Doetinchem BV, gaf als reden dat de schade aan de auto toch een beetje tegenviel. Letterlijke woorden: "soms "valt het mee en soms valt het tegen". Bij mij viel het tegen, dus vond men het terecht om tegen afspraak in opnieuw te onderhandelen met als uitkomst een lager te ontvangen bedrag. Dit terwijl heel duidelijk van tevoren, ondersteund met foto's, de schade is aangekondigd. Ik geloof niet dat in geval de schade aan de auto meevalt je als verkoper extra geld bovenop je overeenkomst krijgt. Dit soort dingen werkt natuurlijk maar 1 kant op => in het nadeel van de verkopende partij. Mijn conclusie is dat Autivendi geen meerwaarde heeft. Mijn advies zou zijn: ga je geluk beproeven op Marktplaats. Dan weet je in ieder geval zeker dat je moet onderhandelen met waarschijnlijk een hoger bod.