Autovendi staat op plek 5 in de categorie auto inkoop sites. Bekijk de beste auto inkoop sites.

Autovendi

3.7 (12 reviews)

Autovendi is opgericht in 2016 en gevestigd in Hengelo. Het bedrijf is vergelijkbaar met Ikwilvanmijnautoaf.nl. Je kunt er een vrijblijvend bod aanvragen op een auto.

Werkwijze

Wanneer je een bod aanvraagt bij Autovendi, komt je auto in een veiling waarbij partners van Autovendi kunnen bieden op jouw auto. Vervolgens ontvangt je het bod. Wanneer je akkoord gaat met dit bod zul je de contactgegevens ontvangen van de kopende partij.

Auto verkopen? Vergelijk alle opties:

Vind het beste bedrijf voor jouw auto:
Ontvang de hoogste prijs
Een advies op maat!
Vergelijk alle inkoop platformen

Autovendi uitgelicht

Gegarandeerd bod
Gratis
Tussenpersonen

Ervaringen Autovendi

 

Er zijn 12 mede klanten die hun ervaring met Autovendi hebben gedeeld. Gemiddeld gaven ze 3.7 van de 5 sterren. Hieronder lees je de beoordelingen. Heb jij een ervaring met Autovendi? Help dan anderen door je ervaring te delen.

 
B
Bakker
07-09-2020

2 autos via deze site verkocht.

Prijs is exact wat je er van kunt verwachten, ietsjes lager dan de openbare verkoopsites maar wel gegarandeerd.

J
Johan
01-05-2020

Triest

Proberen een zo laag mogelijk bod voor je te krijgen. Werken in opdracht van de handel. Kan me niet voorstellen dat iemand hier positief over is. Positieve reviews zijn nep . 1 ster is nog veel te veel

Y
Yves
03-03-2020

C63 AMG

Netjes geregeld. Keurig te woord gestaan. Ingeleverd bij de dealer in Almelo. Direct betaald. Allemaal zoals ik het me had voorgesteld. Prima site om je auto te koop aan te bieden. Voor exclusieve auto's in ieder geval wel is mijn ervaring maar ik ga ervan uit dat ze iedereen hetzelfde behandelen.

I
Issa
13-02-2020

Zeer goede en betrouwbare service

Mijn Maserati Levante verkocht via deze partij. Zeer fijn geholpen en gedaan wat ze zeggen. Volgende keer weer.

S
Sharon
22-01-2020

Gegarandeerd bod

Mijn auto verkocht via deze partij en ik moest hem wegbrengen naar een garage in Utrecht, daar aangekomen keurig te woord gestaan mijn auto is geïnspecteerd en de afgesproken prijs is direct overgemaakt. Dit alles was binnen een half uur geregeld. Mijn lof hebben jullie tot de volgende keer autovendi!

R
Richard
21-01-2020

Zeer prettig ervaren

Deze service als zeer prettig ervaren. Werd na de aanmelding keurig gebeld en de auto werd goed met me doorgenomen. Vervolgens heb ik aangegeven wat het ongeveer moest zijn. Zij zaten er net iets onder maar dat was wel acceptabel. Vervolgens een deal gemaakt en de auto was binnen een dag verkocht, overgeschreven en direct betaald. Zeer fijne samenwerking, er is met me meegedacht.

H
Heijboer
23-11-2019

Onprettig contact, opdringerig

Ik heb mijn auto hier aangeboden, maar ben niet te spreken over het contact. Contactpersoon was erg opdringerig en het ontvangen bod was ook lager dan die van andere sites. Toen ik vermeldde dat ik eerst op een hoger bod van hun concurrent zou in gaan, probeerde hij deze zwart te maken. Meerdere malen mee contact gehad en geen enkele keer naar tevredenheid, heb de auto via een andere partij verkocht

P
Peter
28-09-2019

Jammer

Ik heb hier een heel dure ervaring opgedaan.

LVDK
Leo Van Der Kroon
27-03-2019

Zeer goede service

Zeer goed geholpen

H
Hoogstraate
25-03-2019

Tevreden klant

Op duidelijke website gegevens van mijn auto ingevuld en vergezeld van een aantal foto's. Kort daarna volgde er (met René) een vriendelijk afstemmingsgesprek. Eerste bod kwam al snel, maar lag lager dan mijn verwachting en wees ik af. Het tweede bod lag meer in lijn met mijn verwachting, zodat het contract kon worden opgesteld. Met een gegarandeerd bod onder de arm ben ik met de auto naar de desbetreffende autodealer 17km verderop gegaan. Vele verhalen gelezen dat dealers ondanks het gegarandeerd bod toch zouden afbieden. In mijn geval was dat niet het geval en kreeg ik het gegarandeerd bedrag direct overgemaakt, voorzien van een verkoopcontract en vrijwaringsbewijs. De volgende keer ga ik op nieuw naar Autovendi.

R
Rachid
08-12-2018

Goede service

Goed geregeld. Binnen 3 verkocht. Netjes me geld gekregen. Volgende keer weer.

F
Frans
11-08-2018

Bod niet gegarandeerd

"EEN GEGARANDEERD BOD OP JE AUTO". --> Helaas is dit niet het geval. Ik heb geen goede ervaring met Autivendi. Ondanks dat ik per e-mail een overeenkomst met een bedrag van 9000,- EUR heb ontvangen is bij aflevering toch weer onderhandeld. Autovendi pretendeert een gegarandeerd bedrag en geen vervelende onderhandelingen. De koper, autobedrijf Wagendorp Doetinchem BV, gaf als reden dat de schade aan de auto toch een beetje tegenviel. Letterlijke woorden: "soms "valt het mee en soms valt het tegen". Bij mij viel het tegen, dus vond men het terecht om tegen afspraak in opnieuw te onderhandelen met als uitkomst een lager te ontvangen bedrag. Dit terwijl heel duidelijk van tevoren, ondersteund met foto's, de schade is aangekondigd. Ik geloof niet dat in geval de schade aan de auto meevalt je als verkoper extra geld bovenop je overeenkomst krijgt. Dit soort dingen werkt natuurlijk maar 1 kant op => in het nadeel van de verkopende partij. Mijn conclusie is dat Autivendi geen meerwaarde heeft. Mijn advies zou zijn: ga je geluk beproeven op Marktplaats. Dan weet je in ieder geval zeker dat je moet onderhandelen met waarschijnlijk een hoger bod.