Autovandaagverkopen.nl staat op plek 11 in de categorie auto inkoop sites. Bekijk de beste auto inkoop sites.

Autovandaagverkopen.nl

Geen reviews

Zoals de naam als zegt, kun je een auto vandaag verkopen via Autovandaagverkopen.nl. Op deze auto inkoop site kun je een bod aanvragen op een auto. Het bod ontvang je binnen 24 uur en is geheel vrijblijvend. Autovandaagverkopen.nl werkt samen met meer dan 5.500 RDW erkende auto inkopers.

Werkwijze

Je auto vandaag verkopen via Autovandaagverkopen.nl gaat als volgt. Allereerst vul je het kenteken van een auto in of vul je handmatig de gegevens in over merk, model en bouwjaar. Vervolgens vul je het taxatieformulier aan met informatie over de soort lak, bekleding en de staat van je auto. Hierbij kun je denken aan de staat van de banden, of de auto rijdbaar is en of er sprake is van schade. Tot slot vult je de contactgegevens en een vraagprijs in.

5.500 RDW erkende auto inkopers

Nadat je een e-mailadres hebt geactiveerd gaan de occasion makelaars van Autovandaagverkopen.nl aan de slag voor een goed bod op je auto. Zoals beschreven op de website zijn er 5.500 RDW erkende auto inkopers aangesloten bij Autovandaagverkopen.nl. Deze auto makelaar zal de relevante partners zelf voor je benaderen om zo een maximaal bod te kunnen bieden op de auto.

Het bod

Auto vandaag verkopen informeert per e-mail of telefonisch over het hoogst gekregen bod. Het bod is geheel vrijblijvend en kosteloos. Wanneer je akkoord gaat met het bod word je in contact gebracht met het bedrijf. In de meeste gevallen zal de auto worden opgehaald (95% ) maar soms is dit niet mogelijk. In dit geval wordt je hierover tijdig geïnformeerd.

Auto verkopen? Vergelijk alle opties:

Vind het beste bedrijf voor jouw auto:
Ontvang de hoogste prijs
Een advies op maat!
Vergelijk alle inkoop platformen

Autovandaagverkopen.nl uitgelicht

100% Gratis
Binnen 24 uur verkopen
Onbekende tussenpersonen

Ervaringen Autovandaagverkopen.nl

 

Er zijn mede klanten die hun ervaring met Autovandaagverkopen.nl hebben gedeeld. Gemiddeld gaven ze van de 5 sterren. Hieronder lees je de beoordelingen. Heb jij een ervaring met Autovandaagverkopen.nl? Help dan anderen door je ervaring te delen.