Autoinkoopspecialist.nl staat op plek 8 in de categorie auto inkoop sites. Bekijk de beste auto inkoop sites.

Autoinkoopspecialist.nl

2.9 (18 reviews)

Via Autoinkoopspecialist.nl kun je een auto snel, gratis en vooral gemakkelijk verkopen. Het bedrijf bestaat sinds 2008 en is hiermee één van de langst bestaande auto inkoop bedrijven van Nederland, een echte auto inkoop specialist dus! Het bedrijf is gevestigd in Enschede en koppelt je als particulier aan de dealer die het hoogste bied op een auto.

Werkwijze

Het begint met het opvragen van een bod op je auto. Dit doe je door een aantal gegevens over je auto in te voeren zoals het merk en aan te geven op welke manier je wenst dat Autoinkoopspecialist.nl contact met je opneemt (wanneer het bod beschikbaar is). Vervolgens word je gevraagd om extra informatie over de auto in te vullen over onder andere de staat.

Online veiling

Wanneer jouw taxatie-aanvraag is goedgekeurd komt de auto in een gesloten veiling. In deze veiling krijgen meer dan 5.000 erkende RDW autobedrijven de mogelijkheid om op je auto te bieden. De veiling duurt 24 uur. Als de veiling is afgelopen neemt Auto Inkoop Specialist contact met je op om het hoogste bod te delen.

Afronding verkoop

Als je akkoord gaat met het geboden bod, dan rest alleen nog de afhandeling. Bij de overdracht van de auto (bij de dealer met het hoogste bod) wordt je direct betaald. Daarnaast wordt je auto gevrijwaard zodat je direct de verzekering op kunt zeggen.

Auto verkopen? Vergelijk alle opties:

Vind het beste bedrijf voor jouw auto:
Ontvang de hoogste prijs
Een advies op maat!
Vergelijk alle inkoop platformen

Autoinkoopspecialist.nl uitgelicht

Gegarandeerd bod
Onbekende tussenpersonen
Auto zelf wegbrengen

Ervaringen Autoinkoopspecialist.nl

 

Er zijn 18 mede klanten die hun ervaring met Autoinkoopspecialist.nl hebben gedeeld. Gemiddeld gaven ze 2.9 van de 5 sterren. Hieronder lees je de beoordelingen. Heb jij een ervaring met Autoinkoopspecialist.nl? Help dan anderen door je ervaring te delen.

 
G
Giovanni
17-09-2020

Ze proberen je de auto afhandig te maken voor een veel te lage prijs!

Ze proberen je in samenwerking met de "dealer" te lowballen. Ze geven je een aantrekkelijke prijs waarmee je akkoord moet gaan en anders kost het je 15% als je later toch besluit het niet te doen. Vervolgens ga je met je auto naar de "dealer" en die vind schade/mankementen aan je auto en willen ineens een paar duizend minder geven, als je niet akkoord gaat kost het hen geen afkoopsom. Omgekeerde wereld natuurlijk. Trap er niet in!!!

M
M.
03-07-2019

Ongevraagde smsjes

Ik kreeg ongevraagd smsjes of ik de auto via hen te koop wil zetten. het lijkt erop dat zij gebruik maken van gegevens op marktplaats. aangezien ik dit onder een agressieve vorm van benaderen schaal verwacht ik op de dienstverlening een soortgelijke benadering. ga lekker jullie zelf op een andere manier nuttig maken ipv mensen ongevraagd via de mobiele telefoon te bestoken met dit soort commerciele zaken.

G
Gurpreet
19-02-2019

Oplichters

Verkoop je auto niet op zulke sites. Ze zijn gelukszoekers en uit op je geld. Ook al vraag je 5000 EUR voor een auto die 10.000 EUR waard is. Ze vinden het altijd te veel. Ze blijven maar naar beneden onderhandelen en bij het afleveren gaat de prijs wwer omlaag. Gewoon zelf op markt plaats verkopen of inruilen bij de dealer, dat is veel beter.

P
Pieter
10-12-2018

wachten op een bod

en als je die dan krijgt is er geen discussie meer. je klikt, en je hebt verkocht. anders boete. maakt niet uit of je het hele land doormoet.
jammer!

D
D
27-11-2018

Nep reviews

Allemaal nep reviews van hun zelf hieronder! Belachelijke service, maar een bod van 11000 op een auto met een dagwaarde van 25000!!! Zeer slecht

T
Tom
04-11-2018

lijken vooral fake reviews

geen..eerst reviews bekeken maar alles alles is 5 sterren met te mooi lang verhaal en vaak 1 ster met hoop ellende die je niet wil ingaan

R
Ron
30-10-2018

zonde van je tijd GELOOF hun eigen review hier NIET!

tot 2x mijn auto aangemeld bij Autoinkoopspecialist.nl. De eerste keer krijg ik een (fake) bod die niet inzichtbaar blijkt. Opnieuw een keer geprobeerd en ondanks beloftes binnen 24 uur een bod, hoor je helemaal niets. Ondertussen wel 2x ongeveer 20 minuten van mijn tijd kwijt om alle gegevens door te geven.
Echte AFRADER dus!

M
Merrie91
27-10-2018

Vlot en professioneel

Ik woon tamelijk afgelegen, dus toen ik mijn Mercedes wilde verkopen was ik toch wat huiverig. Zou ik wel een geschikte koper kunnen vinden? Dat bleek geen enkel probleem dankzij autoinkoopspecialist.nl. Binnen 24 uur kreeg ik een uitstekende aanbieding van een lokale dealer! Ik kon ervoor kiezen om de auto langs te brengen, maar uiteindelijk is de koper hem zelfs komen ophalen. Een vlotte en professionele afhandeling: zeer tevreden!

K
Karin
26-10-2018

Top website!!

Mijn vriend vindt het leuk om aan zijn auto’s te sleutels. Hij koopt voor een klein bedrag een oud model en begint vervolgens aan de restauratie. Wanneer hij hem klaar heeft, krijg ik de opdracht om hem te verkopen. Inmiddels is me dat nu al een paar keer gelukt via autoinkoopspecialist.nl. Wanneer ik hier zijn werk presenteer, weet ik zeker dat ik een goede prijs krijg, omdat de auto wordt aangeboden in hun netwerk van vakspecialisten. De afhandeling is snel en moeiteloos: binnen no time is alles geregeld!

PA
P. Alsen
22-10-2018

Top dienstverlening

Hoewel ik totaal geen verstand heb van auto’s, had ik mijn oude Opel toch snel verkocht via autoinkoopspecialist.nl. Alles werd voor me geregeld en ik kreeg een uitstekende prijs. Ik was bang vooraf bang dat ik een laag bod zou krijgen, maar bij deze site bieden ze verschillende aanbiedingen tegen elkaar af. Hierdoor krijg jij als klant alleen de beste deals te zien en kun je snel een beslissing maken. Ik ben zeer te spreken over de dienstverlening en de transparantie en zou zonder aarzelen hier nogmaals een auto verkopen!

TE
Teleurgestelde Eindklant
10-10-2018

Pas op voor deze mensen

Koper zoekt geheid dingen die niet goed zullen zijn. Altijd iets wat niet zichtbaar is. En deze experts zeggen dan dat zij niet kunnen geven wat zij hebben geboden. Autoinkoopspecialist is er alleen voor haar dealers en bij klachten van de eindklant beschermen zij de dealer en ben jij als eindklant bezig met voorkennis. ’Jij weet donders goed dat je auto niet klopt’. Ik heb mijn auto volledig laten nakijken, ondanks de apk keuring van 1 maand geleden, uiteraard was er niets aan de hand. Zeeeeeer klantonvriendelijk

TVA
Ton Van Asselt
24-09-2018

100% geboden van de daadwerkelijke marktwaarde!

Heb een geweldige ervaring met de dames en heren van AutoInkoopSpecialist.nl Nadat ik vele malen op marktplaats rond de 50% van de marktwaarde geboden kreeg heb ik ook mijn volvo bij deze club aangeboden. Ik kreeg geheel boven verwachting 100% geboden van de huidige marktwaarde. Snel verkocht voor een super goede prijs! Allen bedankt en voor mij zijn jullie zeker een aanrader! Grt, Ton van Asselt

N
Nick
19-09-2018

50% geboden van de werkelijk marktprijs

Nieuwsgierig dus ik een bod opgevraagd bij deze club. Netjes na 30 uur en mailtje met de link naar het bod. Schaamteloos en bod van 5500 op een MX5 derde generatie die gemiddeld voor 12K wordt verkocht.
Zelf de auto geadverteerd op Autoscout24 voor 10K en dezelfde week voor de vraagprijs verkocht. Je mag best wat verdienen op risico wat je loopt maar je kunt ook overdrijven.

J
Jordey
11-09-2018

Auto op 3 sites geplaatst ter vergelijking

Nadat ik had besloten mijn auto te gaan verkopen, ben ik het eens gaan proberen op wat verschillende verkoopsites. Zo heb ik mijn auto aangemeld bij www.ikwilvanmijnautoaf.nl, www.autoinkoopspecialist.nl en www.wijkopenautos.nl. Van WKA kreeg ik direct een bod maar na wat reviews te hebben gelezen begreep ik dat zij anders te werk gaan dan IWVMAA en AIS. WKA komen direct met een soort van bod die wordt bepaald door een automatisch systeem. Als je geluk hebt blijft de helft daar uiteindelijk dan nog van over volgens alle reviews. Zonde van mijn tijd en dus maar niet verder op in gegaan. Toen bleven er nog twee over. Diezelfde middag werd ik nog gebeld door een meneer van IWVMAA. De desbetreffende man stond mij vriendelijk te woord en vertelde mij een goed bod te hebben mogen ontvangen van een van hun grootste dealers. Ik heb gezegd hier nog even over na te willen denken want ik wilde het bod van AIS nog even afwachten. Ongeduldig als ik ben heb ik ze zelf maar even opgebeld. De medewerker zij mij dat de auto nog niet geheel door de veiling was gelopen en het beste zou zijn om de 24 uur vol te maken en de biedingen af te wachten. De bieding zouden vooral in de laatste uren nog behoorlijk op kunnen lopen. De volgende ochtend nieuwsgierig mijn mail geopend en inderdaad; het bod van autoinkoopspecialist.nl viel maar liefst €600,- hoger uit! Toen nog maar even IWVMAA gebeld en de stand van zaken voorgelegd. De medewerker zij hij dat hij nog een keer met de dealer ging bellen en zette mij in de wacht. De Medewerker zij mij na even wachten dat de dealer er nog €300,- bij wilde doen. Dit scheelde nog altijd €300,- met het bod van AIS. De medewerker van IWVMAA heeft wel zijn uiterste best gedaan en stond mij uiterst vriendelijk te woord. Uiteindelijk was mijn keuze gemaakt en ben ik voor het hoogste bod gegaan van autoinkoopspecialist.nl. Via mijn mail kon ik netjes akkoord gaan en heb ik op deze manier mijn auto weten te verkopen. Ikwilvanmijnautoaf.nl en autoinkoopspecialist.nl; bedankt voor jullie gedane moeite en beide partijen beveel ik zeer aan!

FR
Fieke Rijkers
10-09-2018

Prima ervaring

Ik heb een prima ervaring met de autoverkoopsite www.autoinkoopspecialist.nl. Nadat ik mijn Opel Astra had aangemeld werd ik ongeveer drie uur later telefonisch benaderd door een vriendelijke man genaamd Bram. Nadat we mijn auto samen hadden doorgenomen en ik mijn verkoopprijs kenbaar had gemaakt, ging hij direct een dealer benaderen die wellicht geïnteresseerd zou zijn in mijn auto. Nadat ik ongeveer 2 minuten in de wacht stond kwam Bram met de mededeling dat de desbetreffende dealer €400,- minder wilde betalen dan mijn vraagprijs. Om een lang verhaal kort te maken hebben we het verschil in de prijs gedeeld en zo werd er razendsnel een deal gesloten. Dezelfde middag kreeg ik een bevestiging per email. In deze email zat de koopovereenkomst die ik had gesloten met koper. Ik heb de volgende dag de koper gebeld om een afspraak te maken voor de levering van mijn auto. Diezelfde week ben ik met mijn vrouw naar Rijssen gereden om de auto af te leveren. Aangekomen bij het autobedrijf werden wij netjes ontvangen met een kopje koffie en een vriendelijk woord. Nadat ze de auto hadden bekeken en er een rondje mee hadden gereden om te kijken of alles goed was, werd de auto gevrijwaard en is het geld overgemaakt. Dit deden ze met een spoedoverboeking omdat we niet bij dezelfde huisbank bankierden. Al met al zijn wij dik tevreden over deze gang van zaken en raden wij iedereen www.autoinkoopspeicalist.nl aan!

H
Hans
08-09-2018

Snelle en correcte afhandeling

Eergisteren auto op website geplaatst, gisteren voor een redelijke prijs auto verkocht. Vandaag ingeleverd in Schiedam en geld + vrijwaring ontvangen! Keurig geregeld allemaal. Ga zo door!

H
Hans
08-09-2018

Snelle en correcte afhandeling

Eergisteren auto op website geplaatst, gisteren voor een redelijke prijs auto verkocht. Vandaag ingeleverd in Schiedam en geld + vrijwaring ontvangen! Keurig geregeld allemaal. Ga zo door!

A
Amazone131
07-09-2018

Autoinkoopspecialist manipuleert en chanteert graag

ik dacht dat afspraak afspraak was.
En als je de waarheid zeg dreigen ze en dwingen en chanteren met een onterechte incasso.
Er is 1,5 week geleden gezegd door koper dat deze de auto zou halen.
Van daar mijn vraag na het lezen van de koopovereenkomst.
Omdat er in stond de auto te brengen.
En koper kan de
Nu vandaag een telefoontje van koper 1,5 week verder dat ie de auto toch niet kan halen.
Dus belde vandaag dat het gebracht moet worden.
Enige wat je net vraag hoe zit het met de benzine?
En gelijk slaan ze op tilt, en gedragen ze zich als kleutertjes die de kleuter klas heb en overgeslagen.
En dan beginnen ze als kleutertjes gelijk ja koopovereenkomst koopovereenkomst.
Is er wel een koopovereenkomst er is geen handtekening gezet.
En niets betaald terwijl we 1,5 week verder zijn.
En dat zeg je dan en dan dreigen ze heel kinderachtig met een onterechte incasso en zeggen schelden ze je uit en ben ik aso en brutaal!?
Omdat hun hun zin niet krijgen.
Wie heeft gezegd dat ik de auto niet lever!?
Vind het alleen normaal als je van afspraak wissen je wel een beetje coulant mag zijn.
En dan blijven ze ken uitschelden en dreigen omdat ik gewoon de waarheid zeg!
En erg triest dat ze gelijk over mijn man de taal probleem beginnen.
Want hij kan praten en begrijp alles maar hij praat alleen beetje in midden Hollands.
Maar begrijpelijke taal.
Triest om gelijk zo te doen.

Je kan je tegenwoordig snel pro en specialist noemen.
Heb meer respect voor kleuters die gedragen zich volwassener dan hun.
En die onterechte incasso om niets mogen ze inschakelen.