ANWB Verkoopservice staat op plek 9 in de categorie auto inkoop sites. Bekijk de beste auto inkoop sites.

ANWB Verkoopservice

2.6 (5 reviews)

De ANWB werkt samen met autoveiling Autorola, hier komt de auto in een online veiling waar honderden bedrijven er op kunnen bieden. Sinds 2010 hebben al duizenden mensen hun auto via deze weg verkocht. Wanneer je een auto snel wilt verkopen, is de ANWB verkoopservice dus een serieuze optie.

Werkwijze

De ANWB auto inkoopservice werkt als volgt. Als eerste voer je een auto kenteken in op de website. Denk hierbij aan gegevens als het kenteken, kilometerstand en informatie over extra opties. Daarnaast wordt gevraagd om foto’s te uploaden van de auto. Op basis van deze informatie zullen op de achtergrond honderden bedrijven de mogelijkheid krijgen om op je auto te bieden.

Kosten ANWB verkoopservice

De ANWB verkoopservice is gratis. Als je een auto hebt aangemeld komt deze in een gesloten veiling met ruim 70.000 autobedrijven door heel Europa via autoveiling BCA. Je merkt hier niets van, alles wordt geregeld. Het hoogste bod op de auto wordt naar je doorgestuurd. Je bent vrij om dit bod af te wijzen of te accepteren. Als je het accepteert wordt je gevraagd om de kentekenpapieren en een kopie van je identiteitsbewijs te mailen.

Uw auto inleveren

Tot slot moet je de auto alleen nog in te leveren bij één van de 19 inleverpunten van de ANWB in Nederland. Hiervoor maak je een afspraak, de medewerker controleert de auto en maakt een proefrit en indien de auto overeenkomt met de beschrijving wordt het bedrag naar je overgemaakt. Je ontvangt daarnaast direct de vrijwaring die je nodig hebt om de autoverzekering op te zeggen.

Auto verkopen? Vergelijk alle opties:

Vind het beste bedrijf voor jouw auto:
Ontvang de hoogste prijs
Een advies op maat!
Vergelijk alle inkoop platformen

ANWB Verkoopservice uitgelicht

Betrouwbaar
Groot netwerk via BCA Autoveiling
Makkelijke website
Over het algemeen lagere prijs

Ervaringen ANWB Verkoopservice

 

Er zijn 5 mede klanten die hun ervaring met ANWB Verkoopservice hebben gedeeld. Gemiddeld gaven ze 2.6 van de 5 sterren. Hieronder lees je de beoordelingen. Heb jij een ervaring met ANWB Verkoopservice? Help dan anderen door je ervaring te delen.

 
CK
Cees Krijger
08-10-2020

Betrouwbaar en professioneel

Naar Barneveld gereden. Auto werd grondig gekeurd. 9000 euro auto 15 jaar oud en 414.000 km gereden. Goede staat. Bij drie andere inkoopsites waaronder Wij kopen auto's en Das Auto bod 4800 5800 en 6000.

S
S
24-06-2020

Als je de laagste prijs wilt moet je bij ANWB zijn

Waardeloos! Belachelijk laag bod, gehad dag waarde van de auto €2466 verkeert in uitstekende staat heb een bod gehad van €300 en als ik m naar Barneveld rijd krijg ik €100 extra hondsonbeschoft die zogenaamde taxateurs zijn gewoon louche handelaren die van alle kanten eten en de verkoper de kruimels toegooien.
Zeker niet doen!

S
Seb
11-07-2019

Erg tevreden

Vandaag mijn auto ter verkoop aangeboden aan via de ANWB verkoopservice bij BCA te Barneveld, best nerveus na alle negatieve reviews.
Na binnenkomst een kopje koffie, werd ruim op tijd gehaald door Rens, die alles nog eens uitlegde en toen met mijn auto een rondje ging rijden en even op de brug, ik had de vrijwaring al in mijn mail voordat hij terug was, het gegarandeerde bod was en bleef 4000 euro, kortom een zeer prettige ervaring! gr

F
Frans
26-03-2019

Je wordt belazerd....

Bah, eerst een "gegarandeerde" prijs geven en dan een handelaar naar de kleinste dingetjes laten zoeken om de "gegarandeerde" prijs naar beneden te halen. Uiteindelijk komt hij op een prijs die echt lager ligt dan bij de willekeurige handelaren waar we ook al waren geweest. Wat mij betreft...... geen aanrader, zonde van de tijd, moeite en benzine om naar Barneveld te rijden.

J
Justin
30-08-2018

Niet doen!

Waardeloos! Belachelijk laag bod, en een zeer onvriendelijke handelaar’.