ANWB Verkoopservice

2.3 (3 reviews)

De ANWB werkt samen met autoveiling Autorola, hier komt de auto in een online veiling waar honderden bedrijven er op kunnen bieden. Sinds 2010 hebben al duizenden mensen hun auto via deze weg verkocht. Wanneer je een auto snel wilt verkopen, is de ANWB verkoopservice dus een serieuze optie.

Werkwijze

De ANWB auto inkoopservice werkt als volgt. Als eerste voer je een auto kenteken in op de website. Denk hierbij aan gegevens als het kenteken, kilometerstand en informatie over extra opties. Daarnaast wordt gevraagd om foto’s te uploaden van de auto. Op basis van deze informatie zullen op de achtergrond honderden bedrijven de mogelijkheid krijgen om op je auto te bieden.

Kosten ANWB verkoopservice

De ANWB verkoopservice is gratis. Als je een auto hebt aangemeld komt deze in een gesloten veiling met ruim 70.000 autobedrijven door heel Europa. Je merkt hier niets van, alles wordt geregeld. Het hoogste bod op de auto wordt naar je doorgestuurd. Je bent vrij om dit bod af te wijzen of te accepteren. Als je het accepteert wordt je gevraagd om de kentekenpapieren en een kopie van je identiteitsbewijs te mailen.

Uw auto inleveren

Tot slot moet je de auto alleen nog in te leveren bij één van de 19 inleverpunten van de ANWB in Nederland. Hiervoor maak je een afspraak, de medewerker controleert de auto en maakt een proefrit en indien de auto overeenkomt met de beschrijving wordt het bedrag naar je overgemaakt. Je ontvangt daarnaast direct de vrijwaring die je nodig hebt om de autoverzekering op te zeggen.

Auto verkopen? Vergelijk alle opties:

Vind het beste bedrijf voor jouw auto:
Ontvang de hoogste prijs
Een advies op maat!
Vergelijk alle inkoop platformen

ANWB Verkoopservice uitgelicht

Betrouwbaar
Groot netwerk via Autorola
Makkelijke website
Over het algemeen lagere prijs

Ervaringen ANWB Verkoopservice

 

Er zijn 3 mede auto verkopers die hun ervaring met ANWB Verkoopservice hebben gedeeld. Gemiddeld gaven ze 2.3 sterren. Hieronder leest u de beoordelingen. Heeft u uw auto al eens verkocht via ANWB Verkoopservice? Help dan anderen door uw ervaring te delen.

 
S
Seb
11-07-2019

Erg tevreden

Vandaag mijn auto ter verkoop aangeboden aan via de ANWB verkoopservice bij BCA te Barneveld, best nerveus na alle negatieve reviews.
Na binnenkomst een kopje koffie, werd ruim op tijd gehaald door Rens, die alles nog eens uitlegde en toen met mijn auto een rondje ging rijden en even op de brug, ik had de vrijwaring al in mijn mail voordat hij terug was, het gegarandeerde bod was en bleef 4000 euro, kortom een zeer prettige ervaring! gr

F
Frans
26-03-2019

Je wordt belazerd....

Bah, eerst een "gegarandeerde" prijs geven en dan een handelaar naar de kleinste dingetjes laten zoeken om de "gegarandeerde" prijs naar beneden te halen. Uiteindelijk komt hij op een prijs die echt lager ligt dan bij de willekeurige handelaren waar we ook al waren geweest. Wat mij betreft...... geen aanrader, zonde van de tijd, moeite en benzine om naar Barneveld te rijden.

J
Justin
30-08-2018

Niet doen!

Waardeloos! Belachelijk laag bod, en een zeer onvriendelijke handelaar’.