247autoverkopen.nl staat op plek 6 in de categorie auto inkoop sites. Bekijk de beste auto inkoop sites.

247autoverkopen.nl

Geen reviews

247autoverkopen.nl is een auto inkoop site waar je een bod kunt opvragen op een auto. De site is gespecialiseerd in het in- en ver- kopen van jongere auto’s, of auto’s met een kilometerstand lager dan 125.000 kilometer. 247 Auto Verkopen gaat voor je op zoek naar een verkopende partij (dealers) en informeren je vervolgens over het beste bod.

Werkwijze

Het verkopen van een auto via 247autoverkopen.nl is erg gemakkelijk. Het begint met het invoeren van een kenteken. Op basis hiervan herkent 247autoverkopen.nl om welk merk en model het gaat. Vervolgens vul je informatie in over (onder andere) de staat en opties van de auto, ook dien je een vraagprijs in te geven. 247 Auto verkopen vraagt daarnaast bij welk bod je minimaal een e-mail wilt ontvangen. Tot slot vul je de taxatie-aanvraag aan met je contactgegevens en foto’s van de auto.

Op basis van de beschrijving gaat 247autoverkopen.nl aan de slag voor een goed bod op je auto. Het zou kunnen zijn dat je al binnen een paar uur een bod ontvangt, maar er wordt geadviseerd om de auto minimaal 24 uur in de verkoop te zetten. Als je een bod heeft ontvangen en hier akkoord mee gaat, dan koppelt 247autoverkopen.nl je aan de verkopende partij. 247autoverkopen.nl doet er alles aan om een koper te vinden die bij je in de buurt zit. Het is echter mogelijk dat de koper niet in de nabije regio ligt.

Auto verkopen? Vergelijk alle opties:

Vind het beste bedrijf voor jouw auto:
Ontvang de hoogste prijs
Een advies op maat!
Vergelijk alle inkoop platformen

247autoverkopen.nl uitgelicht

100% Gratis
Snel auto verkopen
Alleen jongere auto's
Zelf auto wegbrengen

247autoverkopen.nl in het nieuws

Ervaringen 247autoverkopen.nl

 

Er zijn nog geen bezoekers die een ervaring met 247autoverkopen.nl hebben toegevoegd. Heb je een positieve of negatieve ervaring? Vul deze hieronder toe: