Contact

Wij helpen je graag!

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op.

icon
Bellen 050 - 20 03 066

Op werkdagen tussen 10.00 en 17.00

icon
E-mail info@autonomer.nl

Reactie binnen 24 uur

icon
WhatsApp 050 - 20 03 066

Op werkdagen tussen 10.00 en 17.00 online

Auto inkoop service

Ontvang een vrijblijvend bod jouw auto

  • 100% Gratis en vrijblijvende auto inkoop
  • Ophaalservice aan huis
  • Binnen 48 uur een bod

Vraag een gratis bod aan:

Lees meer over onze werkwijze.

Waarom Autonomer?

service
40.000

40.000 mensen vergeleken
afgelopen maand

Mensen vergeleken
afgelopen maand

service
€5.500

Bespaar tot €500 per jaar

Ontvang het
hoogste bod

service
9.0

Gemiddelde klantwaardering van een 9.0

Gemiddelde
klantwaardering

Klanten aan het woord

Gemiddelde klantwaardering van een 9.0

Auto inkoop service

Het moment is daar, je bent gevallen voor een nieuwe auto. Of je hebt besloten dat je de auto te weinig gebruikt. Ook kan het zijn dat een auto “overblijft”, bijvoorbeeld bij emigratie of een onverhoopt overlijden. In de laatste jaren is private lease erg populair geworden. Dat betekent vaak dat je zelf van je oude auto af moet zien te komen. Dan is er nog een categorie “lastige auto’s” zoals auto’s waarvan de APK (bijna) verlopen is of sloopauto’s. De Autonomer auto inkoop service is waar je naar op zoek bent.

Fiat 500c

Verkopen, aan wie en hoe?

Er zijn zeker met de komst van digitale marktplaatsen veel methodes om een auto aan de man te brengen. Ook kun je natuurlijk je auto bij de dealer inruilen. Dat inruilen is niet altijd de beste oplossing; laten we eerlijk zijn, de prijs valt vaak tegen en korting krijgen op de nieuwe auto is er ook niet bij.

Welke manieren van auto inkoop zijn er?

Je denkt natuurlijk eerst aan Marktplaats. Dit is tegenwoordig de meest gebruikte manier om tussen particulieren een auto te verkopen. Toch kleven er wel wat nadelen aan dit platform. Je advertentie is voor iedere Marktplaats bezoeker zichtbaar. Dat betekent dat je best eens wat kijkers zou kunnen krijgen die op de gekste momenten langs willen komen en waarmee je moet gaan proefrijden. Inschatten hoe serieus dat is, is zelfs voor een doorgewinterde handelaar niet makkelijk en voor een particuliere verkoper haast onmogelijk.

Het vaststellen van een realistische vraagprijs is ook niet eenvoudig. Je wilt geen potentiële kopers afschrikken door een te hoge prijs, maar ook wil je jezelf niet te kort doen. Last but not least de papierwinkel; niet al te lastig als je de weg weet en weet wat je nodig hebt, desondanks is dit voor veel mensen een hindernis. Je zou ook langs een aantal handelaren kunnen gaan om te zien wie het beste bod doet. Dat kost best wat tijd en ook hier is er geen garantie op de beste financiële uitkomst. Je wilt natuurlijk ook geen 10 handelaren langs, om er later 9 te moeten afbellen toch?

De auto inkoop service van Autonomer

Autonomer heeft ook een platform waarop je je auto kunt aanbieden, maar dit werkt heel anders dan je gewend bent. Hoe dan? Autonomer heeft uitstekende contacten met auto opkopers die dagelijks auto’s inkopen. Op het platform laat je jouw kenteken achter, waarna je binnen 48 uur een gegarandeerd bod op je auto krijgt. Daarbij wordt er vanuit gegaan dat de auto in de conditie is die je zelf opgegeven hebt. Dit bod is vrijblijvend. Vind je het niet goed, dan kun je het vrijblijvende bod gewoon naast je neerleggen. Voordat je dat doet is het wel verstandig om de voor-en nadelen nog eens af te wegen.

Bedenk dat je geen gedoe hebt met de administratieve afwikkeling en dat de auto gewoon bij jou voor de deur kan worden opgehaald. Bovendien werkt Autonomer alleen samen met zorgvuldig geselecteerde autobedrijven die voor een correcte, snelle afwikkeling en vrijwaring zullen zorgen. Bedenk je ook dat je niet aan de slag hoeft met onderhandelingen met potentiële kopers. Voor veel verkopers is dat een enorm obstakel, dat Autonomer op deze manier overneemt. Bovendien is het aantal potentiële kopers veel groter dan je zelf ooit zou kunnen benaderen. Dus denk je aan een nieuwe auto, heb je een auto over, of ga je over op private lease? Probeer het gemak van deze methode en laat je overtuigen!

BWM Aanbieden voor inkoopservice

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen Auto inkoop service

Auto inkoop is het proces waarbij opkopers auto's van particulier eigenaren kopen. Wij hebben een netwerk van auto inkopers die kunnen bieden op jouw auto.

We horen het regelmatig "Ik wil mijn auto verkopen, maar wel tegen een eerlijke prijs". Begrijpelijk. We streven natuurlijk naar eerlijke prijzen. In de praktijk kan het natuurlijk wel zijn dat het bod tegenvalt, daarom is onze service ook geheel vrijblijvend en gratis.

Het begint met het aanvragen van een bod via ons formulier. Na het ontvangen van je gegevens, beoordelen we je auto en bieden we je een vrijblijvend bod aan. Als je akkoord gaat, regelt onze partner de afhandeling.

Na je akkoord regelen we de verdere afhandeling. We zorgen ervoor dat er een afspraak wordt ingepland. Je ontvangt altijd direct de vrijwaring en het geld.

Ja, we bieden vaak een ophaalservice aan. Dit zorgt voor extra gemak, vooral als je auto niet meer rijdt.