Contact

Wij helpen je graag!

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op.

icon
Bellen 050 - 20 03 066

Op werkdagen tussen 10.00 en 17.00

icon
E-mail info@autonomer.nl

Reactie binnen 24 uur

icon
WhatsApp 050 - 20 03 066

Op werkdagen tussen 10.00 en 17.00 online

Auto verkopen?

Ontvang een vrijblijvend bod op jouw auto

  • 100% Gratis en vrijblijvend
  • Inclusief ophaalservice
  • Binnen 48 uur een gegarandeerde prijs

Vraag direct een bod aan

Lees meer over onze werkwijze.

Waarom Autonomer?

service
40.000

40.000 mensen vergeleken
afgelopen maand

Mensen vergeleken
afgelopen maand

service
€5.500

Bespaar tot €500 per jaar

Ontvang het
hoogste bod

service
9.0

Gemiddelde klantwaardering van een 9.0

Gemiddelde
klantwaardering

Klanten aan het woord

Gemiddelde klantwaardering van een 9.0

Auto verkopen?

Wil jij je auto verkopen? Dan bieden wij jou een methode die eenvoudig en betrouwbaar is. Bij Autonomer kan je namelijk heel eenvoudig een bod bij ons aanvragen. Voer je kenteken in op onze website en wij geven je direct een bod op je auto. Ga je hiermee akkoord? Dan regelen wij dat de auto snel bij je wordt opgehaald, maar ook dat je het geld snel op je rekening hebt staan.

Autonomer’s verkoopservice

Bij Autonomer begrijpen we dat het verkopen van een auto een belangrijke beslissing is. Er zijn natuurlijk meerdere redenen waarom je van je auto af wil. Misschien ben je van plan om over te stappen op een lease auto, heb je een auto abonnement afgesloten, of vind je dat je auto niet meer bij je past. Wij helpen je graag om dit proces zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij zorgen ervoor dat jij je geen zorgen hoeft te maken of je een betrouwbare koper vindt. Maar waarom zou je dan kiezen voor Autonomer? Hieronder leggen we uit waarom onze verkoopservice handig is en waarom wij die ideale koper voor jouw auto zijn.

Waarom is onze verkoopservice handig voor jou?

Er zijn meerdere verschillende redenen op te noemen waarom je er goed aan doet jouw auto te verkopen aan Autonomer. We zetten de belangrijkste redenen voor je op een rijtje.

  • Gemak en Tijdsbesparing: het verkopen van een auto is niet eenvoudig en kan behoorlijk wat tijd kosten. Lukt het je niet om je auto te verkopen, dan komt daar ook wel wat stress bij kijken. Met onze verkoopservice nemen we al die zorgen van je over. Geen gedoe met advertenties, onderhandelingen, of vreemde kopers.
  • Je krijgt via ons een vrijblijvend bod: het bod dat je via onze website krijgt is geheel vrijblijvend. Je kunt dit bod accepteren of afwijzen, zonder dat hier verder verplichtingen aan zitten. Dit bod wordt gedaan door een van de autobedrijven die bij ons zijn aangesloten en die we informeren als er bij ons een auto wordt aangeboden.
  • Wij zorgen voor een snelle afhandeling: je ontvangt het gegarandeerde bod binnen 48 uur. Wij doen dit bod op basis van de door jou ingevoerde informatie. Zo hoef je niet bang te zijn voor lange wachttijden of onzekerheid.

Waarom voor Autonomer kiezen?

We geven je graag een aantal redenen waarom jij het beste voor Autonomer kan kiezen als jij je auto wil verkopen.

  • Gratis service: onze verkoopservice is volledig gratis. Je hoeft aan ons geen geen commissies te betalen en er komen ook geen verborgen kosten bij kijken.
  • Je krijgt van ons een gegarandeerd bod: zolang de auto die je aan ons wil verkopen in de praktijk overeenkomt met de informatie die je hebt ingevuld, garanderen wij dat je het bedrag krijgt dat we aan jou hebben geboden.
  • Vertrouwde autobedrijven: we werken samen met gerenommeerde, goed aangeschreven autobedrijven. Zo kan jij erop vertrouwen dat je het bedrag krijgt dat er voor je auto is geboden.
  • Ophaalservice: ga je akkoord met ons bod, dan bieden we een handige ophaalservice. Het autobedrijf dat de auto van je wil overnemen haalt de auto op een tijdstip op dat jou het beste uitkomt.

Hoe werkt het precies?

Je moet een aantal stappen nemen om ervoor te zorgen via onze service kan worden verkocht. Om te beginnen vul je hiervoor de details van je auto in. Niet alleen je kenteken, maar ook informatie over de kilometerstand en eventuele schades. Hierna ontvang je van ons een bod op je auto. Ons systeem is dusdanig ingesteld dat jij binnen 48 uur een bod hebt gekregen. Dit bod is gegarandeerd. Ga je akkoord met dit bod, dan regelen wij de verdere afhandeling. Het betreffende auto inkoop bedrijf neemt nu contact met je op om een afspraak te maken voor het ophalen van je auto. Je krijgt het bedrag dan op je rekening overgeschreven.

SEAT Mii Verkopen via Autonomer

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen Auto verkopen?

Je ontvangt binnen 48 uur een bod. Je hebt daarna twee maanden om de overdracht af te handelen, maar in de regel gebeurt dit al binnen 14 dagen.

Nee, je verkopen auto via Autonomer is geheel gratis en vrijblijvend.

Wij kopen auto's van alle merken, met of zonder schade. Ook auto's zonder APK kan je verkopen via Autonomer.

Zeker. Je sloopauto verkopen regel je via Autonomer. De auto wordt thuis opgehaald en natuurlijk direct gevrijwaard en betaald.

Indien je het bod niet hoog genoeg vindt, heb je altijd het recht om dit weer af te wijzen. Er kan dan een nieuw bod gedaan worden.