ViaBOVAG

Geen reviews

ViaBOVAG is het nieuwe occasion portal van de BOVAG zelf en samen ontwikkeld met de leden van BOVAG. Alleen alle BOVAG gecertificeerde bedrijven kunnen occasions aanbieden via BOVAG. Hierdoor ben je als consument er zeker van dat je bij een BOVAG bedrijf een auto koopt en hiermee kunt rekening op de service die de BOVAG verleent.

Bekijk ook de occasions op

Werkwijze

Zoals gezegd kunnen alleen leden van de BOVAG via dit occasionportal hun auto’s aanbieden. Dit houdt onder andere in dat je kunt vertrouwen op BOVAG garantie, heldere all-in prijzen, omruilgarantie en 100% (aantoonbaar) onderhouden auto’s. Tevens wordt je nieuwe auto altijd met een BOVAG afleverbeurt afgeleverd. Een BOVAG afleverbeurt is eigenlijk goed te vergelijken met een kleine service beurt, denk hierbij aan de volgende punten: vloeistoffen worden gecontroleerd, de bandenspanning wordt gemeten en slijtage gevoelige onderdelen worden nagekeken.

ViaBOVAG uitgelicht

Betrouwbare occasions
Veel service
Beperkt aanbod
Prijzen hoger

Ervaringen ViaBOVAG

 

Er zijn nog geen bezoekers die een ervaring met ViaBOVAG hebben toegevoegd. Heb je een positieve of negatieve ervaringen? Vul deze hieronder toe: