ViaBOVAG

1 (1 review)

ViaBOVAG is het nieuwe occasion portal van de BOVAG zelf en samen ontwikkeld met de leden van BOVAG. Alleen alle BOVAG gecertificeerde bedrijven kunnen occasions aanbieden via BOVAG. Hierdoor ben je als consument er zeker van dat je bij een BOVAG bedrijf een auto koopt en hiermee kunt rekening op de service die de BOVAG verleent.

Werkwijze

Zoals gezegd kunnen alleen leden van de BOVAG via dit occasionportal hun auto’s aanbieden. Dit houdt onder andere in dat je kunt vertrouwen op BOVAG garantie, heldere all-in prijzen, omruilgarantie en 100% (aantoonbaar) onderhouden auto’s. Tevens wordt je nieuwe auto altijd met een BOVAG afleverbeurt afgeleverd. Een BOVAG afleverbeurt is eigenlijk goed te vergelijken met een kleine service beurt, denk hierbij aan de volgende punten: vloeistoffen worden gecontroleerd, de bandenspanning wordt gemeten en slijtage gevoelige onderdelen worden nagekeken.

ViaBOVAG uitgelicht

Betrouwbare occasions
Veel service
Beperkt aanbod
Prijzen hoger

Ervaringen ViaBOVAG

 

Er is 1 klant die zijn ervaring met ViaBOVAG heeft gedeeld. Hij of zij gaf 1 van de 5 sterren. Hieronder lees je de beoordeling. Heb jij een ervaring met ViaBOVAG? Help dan anderen door je ervaring te delen.

 
C
Cees
30-04-2020

Geen proefrit mogelijk en Bovag garantie kopen.

Op zoek gegaan naar een Mini Countryman een hele mooie gevonden telefonisch afspraak gemaakt bij een BOVAG garage in Cuijk en bij aankomst bleek er van alles mis er werd op Marktplaats geadverteerd met foto waar de auto stond afgebeeld met het BOVAG logo en NAP ( voor de zekerheid bewaard) een proefrit was niet mogelijk omdat er een motor storing was, verder had de auto aan een kant het logo ALL4 en aan de andere kant niet, dit kwam volgens de verkoper dat de deur gespoten was waarop mijn vraag was waarom de achterdeur dan niet uitgedeukt en gespoten was alsmede de achterklep en achterbumper deze hadden nl ook schade ( foto van ) ik vervolgens bij de eventuele aankoop van dit voertuig van € 12995,= ook nog eens € 495,= voor de BOVAG garantie moest betalen die er volgens de advertentie bij inbegrepen was alsmede de NAP die er niet bij zat omdat de auto volgens de verkoper een Duitser was.
Dus NEE ik beveel dit BOVAG bedrijf in ieder geval niet aan want: om voor een auto waarvan de kilometstand niet te traceren is, hij een motorstoring heeft, geen BOVAG garantie bij zit waar wel mee wordt geadverteerd en vervolgens behoorlijk wat schade heeft gaat mijn voorkeur uit naar een gewone garage waar ik voor een eerlijke prijs een nette auto heb met gewoon de wettelijke garantie aantoonbare kilometerstand met NAP, geen motorschade en geen carrosserie schade dat is mij dan even iets meer waard!!!!