Mr. Wheelson staat op plek 6 in de categorie auto kopen. Bekijk & vergelijk de beste opties.

Mr. Wheelson

5 (1 reviews)

Mr. Wheelson is op de markt actief sinds 2018 en opgezet door onder andere de mede oprichter van Ikwilvanmijnautoaf.nl (Bas Oude Luttikhuis). Mrwheelson is een zogeheten full service auto import bedrijf waar je als consument een auto kunt aanschaffen buiten Nederland, veruit het meeste aanbod is afkomstig uit Duitsland. Aangezien Duitsland als automarkt ruim 5 keer zo groot is als Nederland is er natuurlijk voor de consument ook veel meer te kiezen, is er meer concurrentie en zijn de prijzen dus lager. In Nederland worden er jaarlijks zo’n 200.000 auto’s vanuit Duitsland naar Nederland geïmporteerd, dit aantal is de afgelopen jaren enorm gestegen.

Bekijk ook de occasions op

Werkwijze

Mr. Wheelson heeft een tool op de website zodat de consument het aanbod in het buitenland kan zien met all in prijzen, dit houdt in dat de verkoopprijs die getoond wordt bij de betreffende auto de uiteindelijk prijs is wat betaald moet worden bij aflevering. Dit is inclusief 1 jaar garantie + 1 jaar pechhulp in heel Europa, onderhandeling en communicatie loop via Mrwheelson evenals het transport en alle andere administratieve rompslomp. De auto wordt pan klaar bij een dealer in de buurt of bij de klant thuis afgeleverd.

Mr. Wheelson uitgelicht

Enorm veel aanbod
Lagere prijzen dan in Nederland
Full service aflevering aan huis
Geen proefrit mogelijk
Bezichtiging vooraf meestal niet mogelijk

Ervaringen Mr. Wheelson

 

Er is 1 mede autoverkoper die zijn ervaring met Mr. Wheelson heeft gedeeld. Hij of zij gaf 5 van de 5 sterren. Hieronder lees je de beoordeling. Heb je jouw auto al eens verkocht via Mr. Wheelson? Help dan anderen door je ervaring te delen.

 
M
Mike
12-01-2020

Uitstekende service! TOP!

Geweldige auto en alles volgens afspraak geleverd. De heren denken mee met je en zoeken naar oplossingen om alles naar mijn wens in te vullen. Klein schoonheidsfoutje met prima service en communicatie opgelost. Zeer tevreden!