CarNext.com staat op plek 7 in de categorie auto kopen. Bekijk & vergelijk de beste opties.

CarNext.com

3.5 (2 reviews)

CarNext.com is volledig eigendom van de leasemaatschappij Leaseplan. CarNext is door Leaseplan in het leven geroepen om ex lease auto’s rechtstreeks aan particulieren te verkopen in plaats van aan handelaren, veilingen of andere constructies. Op deze manier zou het mes aan 2 kanten moeten snijden; een hoger rendement op ex lease auto’s voor Leaseplan en goedkopere auto’s voor de consument, er is immers een schakel verdwenen in het verkoopproces.

Bekijk ook de occasions op

Werkwijze

Via CarNext.com kan je als consument online een ex lease auto kopen. Het mooie hier aan is dat alle auto’s afkomstig zijn van de 1e eigenaar (Leaseplan) en volledig dealer onderhouden zijn geweest in het verleden. De auto wordt bij je thuis  afgeleverd na een uitgebreide inspectie en je krijgt minimaal 6 maanden garantie wat kan worden herstelt door een Bosch Car Service die een landelijke dekking hebben. Ook CarNext heeft de service; na 14 dagen proefrijden geen goed gevoel? Dan mag de auto zonder moeilijk doen terug.

*Auto moet voor levering betaald zijn.

CarNext.com uitgelicht

Auto's van 1e eigenaar
Gemak
100% onderhouden auto's
Garantie
Vooraf betalen
Geen proefrit
Bezichtiging online

CarNext.com in het nieuws

15 maart 2019 - CarNext in de verkoop

Ervaringen CarNext.com

 

Er zijn 2 mede autoverkopers die hun ervaring met CarNext.com hebben gedeeld. Gemiddeld gaven ze 3.5 van de 5 sterren. Hieronder lees je de beoordelingen. Heb je jouw auto al eens verkocht via CarNext.com? Help dan anderen door je ervaring te delen.

 
A
Arie
14-11-2019

Extra kosten door achterstallig onderhoud

Inmiddels heeft mijn partner deze week haar tweede auto gekocht bij Carnext vestiging Moordrecht. Niet online dus. Ik heb er zelf eentje een paar maanden geleden gekocht. Minpuntje bij laatste aankoop: de Opel Astra die het betreft geeft aan een (jaarlijkse) onderhoudsbeurt nodig te hebben. Carnext wil die niet op haar kosten uit (laten) voeren, maar wijst erop dat als we dat dan niet zelf doen, er ook geen garantie van toepassing is. Kortom: je wordt als het ware gedwongen toch die beurt uit te laten voeren -395 euro- hetgeen ik beschouw als verborgen afleveringskosten die eigenlijk niet meer berekend mogen worden.
Voorheen, toen Leaseplan net begon met het rechtstreeks verkopen van hun vrijgekomen auto's, werd dat in zo'n geval nog wel door hen gedaan. Jammer dat ze nu hier op bezuinigen. Verder weet je waar je aan toe bent met een goed gedocumenteerde onderhoudshistorie. En zelf je ogen de kost geven natuurlijk.

D
Dean
12-11-2019

Super concept!

Ik weet zeker dat dit de nieuwe manier is van het kopen van een gebruikte auto. Ik heb mijn Polo gekocht via Carnext, de auto rijdt echt top, ben er super blij mee.